Aileden Hediye

Ahhh ahhh 7 yıl bitecek, 8 yıl olacak evleneli eşimin ailesi tarafından bir çekirdek girmemiştir evimize.
Zaten beklemiyorum onlardan ama gerçekten insanın zor zamanında anne baba olarak yanında durmayacaklarsa ne anlamı var aile olmanın.
Boşver kuzum boşver, bak anlamamazlıktan geliyorlar diyorsun. Bu tarz insanlardan birşey istenmez.
Allah senin anneni babanı eksik etmesin başından hep diyorum maddi destek evet bazen çok iyi oluyor ama manevi destek daha çok önemli.
Bizde ikisi de yok maalesef.
Allah yuvandan huzuru eksik etmesin gerisi hallolur Allah'ın izniyle

Yani benim istediğim sadece bazen “Alsem bak. Geçen gün lafın arasında bluz alıcam demiştin. Al kızım benden hediye olsun sana” ben onlardan multi milyarlar istemiyorum

bu perde muhabbeti son örnek diye yazdım. başka yerlere gitti.

bu halimize bin şükür. Buna da şükür yani “kaynanam beni kocamdan ayırmak istiyor” diye de konu açabilirdim Allah korusun

Yani benim ailem bana yatak örtüsü almış epey bı yüksek fiyata .
Ben çok rahatsız oldum
Sevmem böyle alsınlar versinler

Yani benim ailem bana yatak örtüsü almış epey bı yüksek fiyata .
Ben çok rahatsız oldum
Sevmem böyle alsınlar versinler
Ben de severim. Hediye vermeye bayılırım mesela. Kayınvalidem geçenlerde masa örtüsü alıcam dedi.onu yazdım Aklıma. Ulus pazarında gördüm, 50 küsur listaydı. O an param çıkışmadı, kart da yoktu yanımda. Alamadım. Hafta içi gidip alacağım mesela. Sürpriz olsun, sevinsin. Onlardan da bu tarz hareketler bekledim sadece. Göremeyince üzüldüm. Çünkü benim yapım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…