Aile yemeğinde görümce ve kaynanamla yaşanan 2. Büyük kavga.

Aynen çok çok üzgün aldım o hissi ben.
Üzülmek zorunda falan değil zaten ama üzülmüş gibi yapıp konuyu o yönde acmasi çok samimiyetsiz, açık açık yazmış oldum.
Gayet eşinin verdiği tepkiden memnun olmus, zevk almış bundan. Niye eğip büküyor boş yere anlamadım.
Eşim her şeyin farkındaymıs, böyle olması beni mutlu etti dese daha çok geçerdi bana konu.

Sen bence artık görümcenin beğenmediğin hareketlerini eleştirmekten vazgeçmelisin.

Kadın kötü biri değil,anne,baba,eş ve abi tarafından yalnız bırakılıp gitgide rahatsızlığı artacak biri.

Hekim değilim çözümü bilmiyorum da kızın kök ailesinin de eşinin de bu kadar umursamaz olması beni çok üzdü.

Psikolojik sıkıntıları var ayrıca aklı çocuk bedeni yetişkin. Kimbilir aklından neler geçiyor?

Abiden,babadan yemek istemesi bana acayip gelmedi,sinirlenmesi de hep çocukça hareketlerden,bunlar o kadar rahatsız edici değil.

Bence diğer hareketleri çok üzücü.

Kaynana çok tehlikeli, oturup ben ne yaptım diye düşünmüyor, düşünürse bulur çünkü, kabul ederse mükemmel analığına karılığına b.k sürülür. Yemedim yedirdim, uğraştım didindim, sizi büyütene kadar neler çektim, inci gibi yetiştirdim diye dolanamaz kanadını iki yana hindi gibi atıp.

Kendi kızını bu kadar yıpratan bir anne geline neler yapar?

Oğlunu niye ellememiş acaba?

Biz 3 görümceyiz. Gelinimizle ablam ben kızkardeşim hep mesafemiz var. Ne etlisine ne sütlüsüne karışmayız. Ne bir hizmet bekleriz ne de anneme bakmasını. Hiçte konusu açılmaz. Daha evlendi evleneli bir tabak kaldırmamıştır evimizde 6 sene oldu evlendikleri.

Abimle alakalı bir konum olsa sofrada değil abime özel olarak telefon açarım ya da evime çağırır konuşurum. Yengemi alakadar etmez bizim sorunlarımız. Dinlemek bile zorunda değil. Ne alaka gerilecek boş yere.

Aynı şekilde benimde eşimin dayısının kızları var kendi kızkardeşi yok. Çok fenalar. Hiç görümcelik yapmadım ama görümcem olmayan insanlar ilk evlendiğimde kv ile aramı bozmaya çalıştı. Eşime fitlemeye kalktılar beni filan. Tabiii yer mi Anadolu çocuğu. Hepsini hayatımızdan çıkarttım. Selamun aleyküm aleyküm selam bu kadar.

Aile içi konulara hiç girmeyin. Eşinizde bahsederse yorum yapmayın. Kendi ailesi sonuçta. Benim bu dayı kızları fena olmasına rağmen türlü olaylar yaşadık eşim bilmez hiçbirini, kötü hiçbir şey anlatmam eşime. Umursamıyorum hiçbirini. Ne yapıyorlarsa yapsınlar. Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer.

Ben zaten psikolojik olduğunu bildiğim için uğraşmuyorum Lale abla. Neyini beğenmedin yaptığın ayıp neden bağırıyorsun bile demedim bu zamana kadar. Ne isterse istesin sesimi çıkarmadım. Asla karışmadım. Eşimde ara ara uygunken alırdık yani cimri değilim ben.
Sadece şöyle hisssediyorum yarısıı psikolojikse yarısı da fesatlık.
Çocuk gibi davranıyor evet. Annesi akrabasındayken gitmeyi bilmediği için abisini arıyor iş saatinde beni götürsene abi diye. Eleştirmiyorum Lale abla bunca zamanda yapmadım tek kelime etmedim. İlk defa kartım oldu diye dertleşmişti benimle. Olsun tabi halledersinde demiştim ama 1 gün sonra bağıran çağıran birine dönebiliyor.

Evlatlara çok iyi olmamak lazımmış diyede laf soktu eşime:)

Kendi kızını bu kadar yıpratan bir anne geline neler yapar?

Oğlunu niye ellememiş acaba?
Eşim bağımsız büyümüş. Eski alt yapı futbolcusu. Ayrışmış biri aileden. Evlenirkende benim aile düzenim ayrı diye de uyarmış ailesini. Kızlarınıda bağımlı yetiştirmişler

Bende sizin gibi yaparım. Baktım uzuyor tamam abi der kapatırım. Birbirlerini yediler.

Aslında hem memnun oldum hem üzüldüm.. her ikiside.

Aslında hem memnun oldum hem üzüldüm.. her ikiside.
Üzüldüğün kısım eşinin haketmediğini düşündüğün tepkiye maruz kalması, sevindiğin kısım da malum.
Ama eşinin bu olayı senin kadar dert ettiğini de sanmıyorum, seninle bile iki kelime etme gereği duymamış.
Sen ne kadar sinir çizdim vs.desende kafanda eşinin ailesiyle mücadele halindesın. Bunu asmak içinde bir ki video izle derim. :)

Görümce ve abisinin eşi ikiside ağır psikolojik sorunları olan kadınlar. Kanaryanin anlatımından çıkan bu en azından. Bazı şeyleri abarttığını düşünmeye başladım açıkçası. İkisinin birde böyle ağır sorunlu olması üzücü bir tesadüf yoksa kendisi için.

Genel olarak her konuda mutlaka ben çok iyiyim, çok naifim, çok zekiyim çok küçüğüm ben çok seviliyorum hata en çok ben seviliyorum tarzı muhabbeti bana hiç geçmiyor ve samimi bulmuyorum.
Daha önceki konularında da belirtmiştim bunu.
Evet üzülmek zorunda değil, evet sevinmiş bile olabilir. Haklı sebebleri de mutlaka vardır. Ama çok üzüldüm tüh tüh napsak ki vah vah olmuyor yapmacık duruyor işte, eş de herşeyin farkındaysa bunuda farkediyordur illaki

Bence görümcenin otizme benzeyen ondan bir tık hafif rahatsızlığı var gibi, idrak edememe , kavrayamama, yaşına uygun tepkiler verememe , tüm bunlar beni şüphelendirdi , muhtemelen annesi onu bu hale getirdi , sonradan otizme benzer özellikler geliştiren çocuklar var ve en büyük etkeni aile ve de yanlış teknoloji kullanımı, kayınvaliden kızını resmen otistik hale getirmiş, görümcen yardım almalı mutlaka ama farkına varacaklarını sanmam , hiç eşine sormadın mı neden böyle bu normal değil diye , ben olsam çoktan sormuştum eşime, kadın kızını resmen mahvetmiş, koca kadın çikolata diye ortalığı yıkıyor ya da başka şeyler istiyor sürekli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…