Aile yemeğinde görümce ve kaynanamla yaşanan 2. Büyük kavga.

ben o konuyu çok iyi hatırlıyorum

bu konuya gelecek olursak allah atmış sen tutmuşsun bırak ne halleri varsa görsünler ,

onlar iyi olur senın bal dediğin kelime zehir olur kendilerine ,

o patavatsız görümcenın istekleri kesilir bari

Gerek görümcemiz gerek kaynananız eşlerinden göremedikleri ilgiyi oğullarından bekliyor ama kendileri azıcık bir şey yapmak istemiyorlar. Ya görümcenin ortada trip atacağı bir şey yok ki. Ne var kocası bir şey alıp geldiyse. Sanki okyanustan balık tut, madenden elmas çıkar dedi eşiniz. Ne biçim bir kadın. Bence siz hiç araya girmeyin. Kocanıza da ders olsun. Umarım bir daha kredi de çekmez, bir çöp bile almaz

Benim ince çizgimdir saygısızlık. Çok dikkat ederim. Ben görümcemle şuan yüzyüze bakabiliyorsamkendi saygımdandır. Bunlarda sanıyor herhalde ben her akşam oğullarını dolduruyorum

Açmaması daha iyidir belki olayın heyecanıyla ağzımdan birşey kaçabilirdi :) yapmıyor adam dedikodu napayım

Bana tuhah geliyor ama onlara gelmiyor Lale abla. Hatta görümcemde halinden memnun ben anlamam der güler. Kartı bilmem kocamdadır der güler. Ben yol bilmiyorum der güler. Akbil basılıyormuş otobüse ne bileyim der güler. O da memnun herhalde

O zaman konuyu açmalımıyım ?

Benim ince çizgimdir saygısızlık. Çok dikkat ederim. Ben görümcemle şuan yüzyüze bakabiliyorsamkendi saygımdandır. Bunlarda sanıyor herhalde ben her akşam oğullarını dolduruyorum
Yüzüne derlerse bir ihtimal, ne münasebet her akşam zevüşmekten sizi kötülemeye sıra gelmiyor dersin. Hayatımız sizden ibaret değil ki, her gün oturup sizi konuşmuyoruz dersin.Herkesin evliliği kendilerininki gibi tuzsuz aşa benziyor sanıyorlarsa tabi.

Acayip utanıyormuş. Masada kavga ederken utanmıyor ama mesela.
Yazık kızın hayatını ne kadar zorlaştırmışlar hem de bile bile.

Kızcağız da kendini normal görüyor işte.

Kavgacı karakteri de büyük ihtimalle doğal hayatın gereklerini yerine getirememenin dışa vurumu bence.

Normal bir insan hamburgerde soğan var diye ortalığı ayağa kaldırır mı?

Bana sataşmıyorlar katip. Önceden olsa derler çekinmezler de şimdi herhalde cevap vereceğimi bildikleri için yapmıyorlar. en çokta eşim sayesinde. Verdiği değeri görünce uğraşmayı bıraktılar.

Bu ne yemem ben bunu bana bunu mu aldınız diyip kalktı masadan. Teşekkür etmeyi geçtim. Değersizlik duygusu işte Lale abla. Onun istediği pastayı almayınca da öf istediğimden değil diyor. Ee sen al istediğini ? Dicem ama cazgır diye bulaşmıyorum. Evet dışa vurmuş hali. Hani Allah korusun evde birşey olsa taksi cağırmayı bile bilmez.

Sen takılma bosver, eşim seni koruyor. Mesafeyi doğru tutmak en güzeli.

Cazgır değil ki.

Kızcağızın büyük sıkıntıları var.

Hiç biriniz bunu görmüyorsunuz.

iş hayatını nasıl devam ettiriyor ki peki?

Cazgır değil ki.

Kızcağızın büyük sıkıntıları var.

Hiç biriniz bunu görmüyorsunuz.
Ne yapabilirim Lale abla ? Hemde çok büyük sıkıntısı var. Baba bana döner alcaktın diye ağlıcak nerdeyse. Abi banada alsana benide götürsene diye. Yapmayınca daha da şiddetleniyor. Hamileyken bile eşime aşerirdi. Kendisi yapmıyor ama ?
Öyle birkeresinde sohbet ederken sıkışığız istediğim şeyleri alamıyorum demiştim ilk zamanlar. Akşamına abii çocuğuma bayadır birşey almıyorsun alsana diye söylendi.
Ne isterse alalım mı ? Ya da her bağırışını gözden mi gelelim inanın bende bilmiyorum. Çözümsüz. Çok mutsuz. Bir insan her gün 3 kere profil resmi değiştirmez. Durup durup hesaplarını kapatıp açmaz. Tek gittiği yer köyü tek gördüğü yüz anne baba koca biz. Valla bende bilmiyorum nasıl yardımcı olabilirim ki ?

Valla siz görümcemle kaynanamı bilmiyorsunuz onlar şimdi kök söktürürler kocama. Suratına bakmazlar görümcemin geçmemiştir atarı. Anneside aynı yani. Sanki olayı çıkaran onlar değillermiş gibi davranırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…