Aile yemeğinde görümce ve kaynanamla yaşanan 2. Büyük kavga.

Aman ne üzülüyorsun sana ne? Yarın barışir onlar sen iyi kötü hiç bir şey deme sakın

Hahah ay herkes değişik benimde vardır kıl hareketlerim belki kimse kimseye saygısızlık yapmasında gerisi önemli değil.
Kız ben olayın içinde olmak istemiyordum ki. Ya Bayram da geldiler neyse anneme yemeğe gidicem hazırlan çık derken söylediğim saatten 5 dakka falan geç gittim. Hemen abime söylenmiş mutfakta 2 adımlık yere gelemedi edemedi diye. Ki ben yemek yemeyecektim beklemediler yani öyle görmeye uğradım. Durup durup anneme laf sokuyor abime söyleniyor.

Ben de çekemem cartlatıveririm valla, delinizi alın nerenize sokarsanız sokun diye ortalığı ayağa kaldırırım, bazen bu kızın sabrına vakarına hayran kalıyorum.

Abin çok size ispiyonluyor sorun o. O zaman da benzer cümleler kurmuştum. Abin aile içini size çok döküyor.

Çok şaşırdım bu okuduklarım karşısında.
Hiç kimse sağlıklı değil bu konuda.
Ne tuhaf koca kadın sürekli bir şeyler istiyor..
Olacak iş değil.
Neymiş kocasına çikolata aldırılmış saçma sapan bir mesele.
Hiç karışmayın bu şekilde devam.

Ben de çekemem cartlatıveririm valla, delinizi alın nerenize sokarsanız sokun diye ortalığı ayağa kaldırırım, bazen bu kızın sabrına vakarına hayran kalıyorum.
Tam öyle olmadı. Uzun süreç aldı. Önce mesafe koydum. Buna tahammül edemeyip evliliği bozmaya kalktılar. Ben eli yükseltip hiç görüşmedim. Sonra çocuk faslı olunca tekrar görüşme. Sonra baktım biri o gün iyi gunundeyse, otekisi kötü gününde. Dedim Bakırköy'e yatmak da bir seçenek size kolay gelsin.
Şöyle soyleyim. Nişan töreninde kardeşi gorumceye darısı başına demedi diye 1 ay küsmüş bir tip. İlk duyunca demiştim. Bana bunlarla gelmeyin. Bu devletin bir sürü doktoru var diye. Azcik ezik olsam vallahi delirirdim. Gerçi hiç hasarsız da çıkamadım

Hastasıyım gelin kayınbaba stres yonetımınızın

millet kavga ederken bi bıcakta elime ben alıyorum sıkıntı bende
On ne yapacağımı bilemedim ki. İlk kavga daha şiddetliydi. Eşim bunun 2 katı tepki gösterdi. Kaynanam o zamanlar cesur tabi eşime bağırdı sus ye yemeğini diye. Ana kız bir olup soğuttular birbirlerinden.
düşünsenize o an ortaya kızında saygısızlık yaptı ama anne alttrafı bişey istedik dediğimi. Ay kız ne olur biliyormusun yerler beni

Ikı gunddur sofrada ne vardı boyle vazgecılmez, onu dusunuyorum
Sarma mıydı acaba
Bütük tavuk atmış Kaynanam fırına. Ondanda mevcu çıktı. diyorlar ki eşime yemek masasındayız neden kendin almıyorsun. Eşimde halil ibrahim sofrasımı şan sofrası mı kuruldu sanki diyince kaynanam onada alındı bunu yapabildim diye. ya onu mu diyor oğlunn

Kesinlikle aynısını yapardım. Şifa olsun
Burhan ya birde kayınpederim diyor kızım şu salatayı bitir. Baba sırasını salatanın şimdi. Doydum diyorum ye diyor. Adam bi yandan kapatın dedi biryandan da yedi. İlk kavgada da ikimiz yemiştik sadece

iyi yada kötü hıc bir yorum yapmayın iki tarafada, kendi problemleri sizlik bir şey yok.
onlar yime barısir iyi olur siz kötü olursunuz dolduruyo olursunuz o yuzden hic karismayan tavir falanda almayin kimseye.
ne halleri varsa görsünler

Ben karışmadan da doldurduğumu falan düşünüyor olmalılar bu kadar yüklenmenin başka açıklaması olamaz diye düşünüyorum.

Ne yardımcı olacaksın çirkef kadina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…