Aile tanışması söz nişan stresi ile baş etme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailesine düşkün ınsanları anlamıyorum. Bunu erkek yapsa bilmem anneci hemen bırak derdik. Sanki evlenen suç işliyor. Ailesine düşkün insanlar evlenmesin, karşıdaki kişiyede yazık.
Ailesine düşkün olmak toplum sucu mu ne alaka. Ben anamın koynunda yatmıyorum sadece düşkünüm deger veriyorum. Evlenince evimden cıkıp sürekli yanlarına gelmeyeceğim dengeyi korurum. Gelinliğin le ilk evden cıkma fastı beni üzüyor babam ağlarken karsımda ben normal duramıyorum ve cok etkileniyorum. Sukur hepsi çözüldü. Zor geçmedi isteme fastı. Evlenirken size sorarım bir dahakine olur

Ben ablam evlenirken babam mutfaga gecti agladı ve ben cok etkilendim isteme günü babama sarılıp ben seni bırakmayacagım demiştim o yüzden cok stres yaptım babam yine kötü olacak mı diye. O gün sarıldım babama konustuk ben burdayım dedim rahatladım şukur atlattım benim stres yapma sebebim oydu tamamen. Gözümde cok büyüttüm. Suan yüzüğü taktım ve cok rahatım cynku isteme söz fastı dün gece bitti

Hala dua ediyorum hep Dua ediyorum ve şükür stresi attım ins daha iyi olur

Aynı şehirde olup da ailemden uzak olacağım diye sızlananları biraz abartı buluyorum ne yalan söyleyeyim.
Hele de üniversiteyi falan farklı şehirde okumuş insanların böyle sızlanmasına hiç anlam veremiyorum.
O eskidenmiş sevmeden görücü usulü evlenmek, evlenince koca ailesinin malı gibi anne evine her istediğinde gelememek, bayramda seyranda kız ailesi ile az görüşmek, kendi evinde ailenin sana bizden çıktın diye el gibi vs eskide kaldı artık böyle yaşayan aileler vardır da çok azdır artık.
Ben de aileme inanılmaz düşkünüm ve aramızda 7-8 saat var çocuklardan sonra senede 2-3 kez anca görebiliyorum evet memlekete gittiğimde her dönüşte içimde burukluk oluyor, ilk ayrıldığımızda hala biraz ağlıyorum ama yarım saat içinde geçiyor çünkü bu hayatı ben seçtim, evleneceğim adamı da ben seçtim, yeni bir hayat kurmak istiyorum kendi evim, kendi ailem olsun istiyordum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…