- 30 Mayıs 2022
- 68
- 27
- 18
- Konu Sahibi Sansli Marti
-
Sevgili davetiyle gidilmez, ailesinin aileni davet etmesi gerekir.Sevgilim, annem bahçe seviyor dedim diye bir gün sizi davet edelim gelin annen görsün buraları falan dedi.
Anneme dediğim de hayırdır tanışma mı diye sordu. Bugün de sevgilime annemin sorusunu söyledim o da hayır bizim buraları görsün diye ni yanıt verdi.
Ailece gideceğiz. Tanışma ilk adım gibi sayılabilir mi?
Adam net şekilde hayır demiş neden hala başka yanıtlar arıyorsunuz hayır yani değil ayrıca böyle laf arasında davet edelim dediler diye ailecek atlamayın ortada hir davet yokSevgilim, annem bahçe seviyor dedim diye bir gün sizi davet edelim gelin annen görsün buraları falan dedi.
Anneme dediğim de hayırdır tanışma mı diye sordu. Bugün de sevgilime annemin sorusunu söyledim o da hayır bizim buraları görsün diye ni yanıt verdi.
Davet var, ne zaman gelebilirsiniz diye sordu. Eylül gibi gelebiliriz dedim.Adam net şekilde hayır demiş neden hala başka yanıtlar arıyorsunuz hayır yani değil ayrıca böyle laf arasında davet edelim dediler diye ailecek atlamayın ortada hir davet yok
Bence gelinlik giymelisinSevgilim, annem bahçe seviyor dedim diye bir gün sizi davet edelim gelin annen görsün buraları falan dedi.
Annemin bahçe falan işlerini sevdiğini söyleyince.. çağırırım gelirsiniz dedi.Siz niye gidiyorsunuz?
Niye kızıyorsunuz onu anlamadımHerşeye anlam yüklemek zor olmuyor ku ta? Adam hayır demiş, neden didikliyorsunuz?
Yok kızmıyorum. Düşüncelerimi söylüyorum ve siz nasıl ki bir soru soruyorsanız bende size soru soruyorum zor olmuyor mu diyeNiye kızıyorsunuz onu anlamadım
Kızdınız diye anladım da.. aslında evlilik niyetiyle görüşüyoruz. Şu an işi yok ve çekiniyor olmadığı için.. Ben aileler açısından sormuştum. Yoksa ben de biliyorum tanışma böyle olmaz diyeYok kızmıyorum. Düşüncelerimi söylüyorum ve siz nasıl ki bir soru soruyorsanız bende size soru soruyorum zor olmuyor mu diye
Heyecandan değil ya. Aileler açısından ne düşünülür diye merak ettim aslındaBence gelinlik giymelisinçok hoş bu kızların hemen tribe girmeleri yaaa , cnm sevgilin cevabı vermiş ama belli ki baya heyecanlanmışsın
Annemin bahçe falan işlerini sevdiğini söyleyince.. çağırırım gelirsiniz dedi.
Aileler açısından sormanızda garip eğer biliyorsanız böyle olmayacağını o size söylese bile böyle olur mu yahu deyip uyarmanız gerekmez miKızdınız diye anladım da.. aslında evlilik niyetiyle görüşüyoruz. Şu an işi yok ve çekiniyor olmadığı için.. Ben aileler açısından sormuştum. Yoksa ben de biliyorum tanışma böyle olmaz diye
Davet var, ne zaman gelebilirsiniz diye sordu. Eylül gibi gelebiliriz dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?