Aile tanışması sayılabilir mi?

Uyardım zaten.. çekiniyor işi yok diye belki böyle Bi yöntemle aileye kendini aşinaşlaştırmaya çalışıyor.

İnsanların söylediklerinden sürekli farklı anlamlar çıkarmaya çalışmak bana çok yorucu geliyor. Öyle bir durum olsaydı "işim yok diye çekiniyorum ama kendimi ailene aşinalaştırmaya çalışıyorum" derdi. Anneniz bağ-bahçe seviyor diye nezaketen davet etmiş. Aileniz bu davetten ekstra anlamlar çıkartacaksa bence hiç gitmeyin, işler boşuna dramatikleşmesin.

Hayır ya uygun Bi zamanda gelin dedi kibarlık değil.
Tabii siz daha iyi bilirsiniz ama olay akışına bakınca nezaketen davet edilmişsiniz gibi yani karşı taraf sizi çağırmamış aslında yani şöyle ben yengemle telde konuşuyorum ayy bu sene de deniz görmedik dedi bende ona çık gel ya buralar güzel dedim bu kalk gel demek değil lafı gelmiş söylemişim çok önemli olsa ya da gelmesini istesem konu gelmeden zaten davet ederim

Heyecandan değil ya. Aileler açısından ne düşünülür diye merak ettim aslında
Bu gidip gelmeler güzeldir , bence sevgiliniz iyi niyetle söylemiş ama faklı yorumlar da var , annenizin gitmesi doğru değil tarzında, artık aile kültürünüze nasıl uygunsa öyle davranırsınız

Gitmişken tanışırlar zaten. Hem birbirlerine alışırlar.

Bu aileden aileye değişir bence. Ben ailemle erkek aradaşımın yazlığına veyahut bahçesine gitsem bana gelipte demezler hadi tanıştık ne zaman bi adım atacaklar bilmem ne diye. Ailenin yapısını biliyorsundur ona göre git ya da önceden aileni de uyar

Nasıl yani? Davet edip, tanışmayacaklar mı?
Ailenizle umarım bilmediğiniz bir bahçede yalnız kalmazsınız.

Ne kadar güzel Bi yorum.. çok teşekkür ederim.. naif yorumunuz beni mutlu etti.. en güzel şeylerin sizinle olması dileğimle...

Türkiye şartlarına bakılacak olursa, çok haklısınız.. gerek yok şimdilik.. olursa da tanışma olsun, biz değil de onlar gelsinler..

Güzel yorumun için öncelikle teşekkür ederim:) ailemi ne söyleyerek uyarmalıyım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…