- Konu Sahibi Sansli Marti
Bence bu davet sayılmaz lafı geldi diye kibarlık yapılmış gibi ama illa gidecekseniz siz bilirsinizDavet var, ne zaman gelebilirsiniz diye sordu. Eylül gibi gelebiliriz dedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bu davet sayılmaz lafı geldi diye kibarlık yapılmış gibi ama illa gidecekseniz siz bilirsinizDavet var, ne zaman gelebilirsiniz diye sordu. Eylül gibi gelebiliriz dedim.
Bence bu davet sayılmaz lafı geldi diye kibarlık yapılmış gibi ama illa gidecekseniz siz
Biz şehirdeyiz,onlar köyde ve sebze falan ekmişler... anneme sürekli gönderir..Başka şehre mi bir de? Nasıl bir bahçeymiş ki?
Uyardım zaten.. çekiniyor işi yok diye belki böyle Bi yöntemle aileye kendini aşinaşlaştırmaya çalışıyor.Aileler açısından sormanızda garip eğer biliyorsanız böyle olmayacağını o size söylese bile böyle olur mu yahu deyip uyarmanız gerekmez mi
Anladım. Ama bana açıkcası nezaketen söylenmiş birşey gibi geldi.Uyardım zaten.. çekiniyor işi yok diye belki böyle Bi yöntemle aileye kendini aşinaşlaştırmaya çalışıyor.
Uyardım zaten.. çekiniyor işi yok diye belki böyle Bi yöntemle aileye kendini aşinaşlaştırmaya çalışıyor.
GitmeyinBiz şehirdeyiz,onlar köyde ve sebze falan ekmişler... anneme sürekli gönderir..
Tabii siz daha iyi bilirsiniz ama olay akışına bakınca nezaketen davet edilmişsiniz gibi yani karşı taraf sizi çağırmamış aslında yani şöyle ben yengemle telde konuşuyorum ayy bu sene de deniz görmedik dedi bende ona çık gel ya buralar güzel dedim bu kalk gel demek değil lafı gelmiş söylemişim çok önemli olsa ya da gelmesini istesem konu gelmeden zaten davet ederimHayır ya uygun Bi zamanda gelin dedi kibarlık değil.
Bu gidip gelmeler güzeldir , bence sevgiliniz iyi niyetle söylemiş ama faklı yorumlar da var , annenizin gitmesi doğru değil tarzında, artık aile kültürünüze nasıl uygunsa öyle davranırsınızHeyecandan değil ya. Aileler açısından ne düşünülür diye merak ettim aslında
Bazı insanlar için ailelerin sevgililerin aileleriyle falan tanışması dünyanın en doğal şeyidir, herkes birbirinden haberdardır, insanlar çocukları kimle beraber biliyordur. Ama kimse kimseyi söz nişan diye darlamaz, sadece hayatındaki insani -ailesini , hayatın doğal akışında ailesi ile tanıştırır.
Benim bu şekilde ailelerin tanıştığı , zamanla evlenen ya da ayrılan tanıdıklarım var. Gayet hoş bir şey bence.En azından aile biliyor çocuğu kiminle, kişi kimlerden, ici rahat ediyor
Öte yandan da Türkiye gerçekleri diye bir şey var. Sanırım sizin aileniz de , benim ailem de bu turkiye gerçeklerinin içinde kalıyor. Bunlar için aile tanışması 'söz-nişan-dugun'ün bir önceki adımıdır.
O yüzden hiç gerek yok. Annen cok çiçek seviyorsa beraber botanik bahçesine ,arberatum gidin, emirganda falan piknik yapın.hic bu işlere girmeye, beklenti yaratmaya gerek yok
Ne kadar güzel Bi yorum.. çok teşekkür ederim.. naif yorumunuz beni mutlu etti.. en güzel şeylerin sizinle olması dileğimle...Bazı insanlar için ailelerin sevgililerin aileleriyle falan tanışması dünyanın en doğal şeyidir, herkes birbirinden haberdardır, insanlar çocukları kimle beraber biliyordur. Ama kimse kimseyi söz nişan diye darlamaz, sadece hayatındaki insani -ailesini , hayatın doğal akışında ailesi ile tanıştırır.
Benim bu şekilde ailelerin tanıştığı , zamanla evlenen ya da ayrılan tanıdıklarım var. Gayet hoş bir şey bence.En azından aile biliyor çocuğu kiminle, kişi kimlerden, ici rahat ediyor
Öte yandan da Türkiye gerçekleri diye bir şey var. Sanırım sizin aileniz de , benim ailem de bu turkiye gerçeklerinin içinde kalıyor. Bunlar için aile tanışması 'söz-nişan-dugun'ün bir önceki adımıdır.
O yüzden hiç gerek yok. Annen cok çiçek seviyorsa beraber botanik bahçesine ,arberatum gidin, emirganda falan piknik yapın.hic bu işlere girmeye, beklenti yaratmaya gerek yok
Tanışacaklar da.. evliliğe adım olan bi tanışma değil de nasılını ben de anlamadım en iyisi kalması..Nasıl yani? Davet edip, tanışmayacaklar mı?
Ailenizle umarım bilmediğiniz bir bahçede yalnız kalmazsınız.
Daha önceden arkadaşlarla gitmiştik. Garip Bi durum yoktu.Nasıl yani? Davet edip, tanışmayacaklar mı?
Ailenizle umarım bilmediğiniz bir bahçede yalnız kalmazsınız.
Güzel yorumun için öncelikle teşekkür ederim:) ailemi ne söyleyerek uyarmalıyım kiBu aileden aileye değişir bence. Ben ailemle erkek aradaşımın yazlığına veyahut bahçesine gitsem bana gelipte demezler hadi tanıştık ne zaman bi adım atacaklar bilmem ne diye. Ailenin yapısını biliyorsundur ona göre git ya da önceden aileni de uyar