3 kez rahim filmi 3 kez rahim ve yumurtalık operasyonu ...2 tüp bebek denemesi..iğneler ilaçlar sayısız muyeneler ultrasyonlar..vb seyler hepsi bi amaca ulaşmam içindi henüz ulaşmadım kısmet hala doğana kadar garantim yok doğsa da garantim yok..her evlat emanet ..Yorumun için teşekkürler saplantı haline getirmekten ziyade bu tedavi süreci başlı başına zor bir süreç. Bir beklenti var ve bunun için her ay verdiğin mücadele var. Bu yola bir girdiniz mi her şey arka arkaya geliyor. İlaçlar iğneler rahim filmleri defalarca tekrarlanan testler bu durumda psikolojik olarak etkilenmek bana göre çok normal eminim bu süreçten geçen bayanların bir çoğu benim yaşadıklarımı yaşıyordur, yaşamıştır.
Evet canim lisede beraberiz unv.ayni yeri kazandik 6sene okuduk.İs guc para kazanalim derken 16 yil gecti.cok mutluyduk evlenelim dedik olan oldu. Biz bosandigimizdan uc gun sonra evlendigini duydugumda oldum. Beni hastaneye zor yetistirmisler baygindim.akabinde neler yasadim ben bilirim.ama intikam dusunmedim adam mutluydu sorun bendeydi demekki. Kader talih cok iyi oyuncudur.offff ne diyosun canım sen ya bu nasıl bir vicdandır. Senden çaldığı o kadar sene borçları ödetmek için mi evlenmiş seninle yazıklar olsun. Nasıl üzülmüşsündür kimbilir. İnşallah karşına doğru biri çıkar tekrar evlenirsin ve anne olursun.
Su an çok büyük bi tecrüben var ve önünde seneler hayatını mükemmel yapabilirsin ders alarak ..Evet canim lisede beraberiz unv.ayni yeri kazandik 6sene okuduk.İs guc para kazanalim derken 16 yil gecti.cok mutluyduk evlenelim dedik olan oldu. Biz bosandigimizdan uc gun sonra evlendigini duydugumda oldum. Beni hastaneye zor yetistirmisler baygindim.akabinde neler yasadim ben bilirim.ama intikam dusunmedim adam mutluydu sorun bendeydi demekki. Kader talih cok iyi oyuncudur.
Daha sonraki yazılarımda vardı ama okumadan yorumlamışsın sanırım, bu borçlar lüks için yapılan borçlardı. Mesela siz çocuk isterken eşiniz çocuğun şimdi doğumu bakımı masraflı olur diyerek bunu erteleyip arkasından arabasının modelini yükseltmek için 40 milyar kredi çekip onu ödemeyi tercih ederse tepkiniz ne olurdu? Sizin anne olma isteğiniz bebeğinizin olmasını istemeniz daha lüks arabaya binmekten değersizmi olurdu? Yaşanan sürecin zor olduğunu ve psikolojik destek almam gerektiğinin bende farkındayım. Ben demiyorumki benim hiç suçum yok muhakkak vardır ama ne olursa olsun atılan bir dayak var bunu atladın sanırımKusura bakma ama eşin normal bi birey gibi borçları biraz azalınca evlilik oturunca çocuk yapmak istemiş
Ama o kadar abartmışsın ki bunu kadınlık gururum incildi, yok bana anne olmayı çok gördü
Bence acilinden psikologa git
Kocanızla birlik olup üstesinden gelmek yerine,
Eşine o kadar çok suç yüklemişsin ki adam dayanamamış artık.
Aile olmak istiyorsan önce kendini düzeltmeye bak.
Sanada büyük geçmişler olsun Rabbim tez zamanda sonucu ulaştırır evlatlarını kucağına alırsın inşallah.3 kez rahim filmi 3 kez rahim ve yumurtalık operasyonu ...2 tüp bebek denemesi..iğneler ilaçlar sayısız muyeneler ultrasyonlar..vb seyler hepsi bi amaca ulaşmam içindi henüz ulaşmadım kısmet hala doğana kadar garantim yok doğsa da garantim yok..her evlat emanet ..
psikoloji bozulur ama düzeltecek olan sensin.. tevekkül lazım hiç abartmadım sen elinden geleni yap gerisi Allahtan ..
bi de zaten eşini çok beklemişsin adam zor adammış huyluymuş ama sevmiş ve evlenmişsin eşin önce ben demiş sen de tamam demişin o da alışmış bile bile lades olmuş seninki..
sakin ol önce bi psikologtan yardım al 45 yasında doğuran da var ..evliliğini ölç tart su an çocuktan önemli bi şey var dayak yemişsin bi süre doktoru unut bence evliliğinin tamiri var mı ona bak..
çocuk meselesini baya bi fazla abartmışsın.. aslında bu evliliğin sonunu sen getirmişsin..Hissiz, bitkin ve yorgunum... Evliliğimizde 3. senemiz bitti 4. senemize girmek üzereyiz çok büyük bir aşkla evlendik başlarda ufak tefek sorunlarımız vardı ama hepsini atlattık düğünden kalan maddi sıkıntılarımız vardı, takılan altınları eşimin ailesi bizden zorla almıştı ve istemediğim bir çok şeyi sırf huzursuzluk çıkmaması için sineye çekip susmuştum. Zaman içinde ailesiyle olan problemlerimizi de düzelttik maddi sıkıntılarımızda bitti. Bu süreçte ben yaşımızın büyük olması sebebiyle evlendiğimiz ilk günden itibaren hep çocuk istedim ama eşimi bir türlü ikna edemedim borçları kredileri öne sürdü ve hiçbir gün çocuk istediğiyle ilgili bir yorum yapmadı. Çok kırıldım kadınlık gururum incindi ve sustum içime attım. Bu süreçte çevremde benden küçük ve sonra evlenen kim varsa herkes teker teker hamile kaldı. Bunları gördükçe annelik isteğim her geçen gün arttı. Ve en sonunda eşim ikna oldu ama bu seferde belki benim stresimden dolayı çocuğumuz olmuyor. Benim zorlamalarımla tedaviye başladık fakat ben bu yaşananlardan fazlası ile yıprandım her tedavi süreci kabusa döndü, yaşayan bir ölüden farkım kalmadı, her gece kendimi odaya kapatıp ağlıyorum, çevremde bulunan kimseyi görmek istemiyorum, birilerinin bana çocuk sormasından deli gibi korkar oldum. Eşimi suçluyorum uzun süre beklettiği için, anne olmayı bana çok gördüğü için, beni günlerce gecelerce ağlattı, gözlerinin içine bakıp defalarca yalvardım anne olmak istiyorum diye dinlemedi, anlamadı. Ve dün gece beklene son yaşandı benim ağlama nöbetlerim sonrasında kendini kaybetti gözü dönmüş bir şekilde üzerime saldırdı her yerime vurdu karşısında bir kadın olduğunu unuttu ve beni var gücüyle yumrukladı. Evi terk etmek istedim izin vermedi sinir krizleri geçirdim ve elime geçirdiğim cam vazoyu alıp kafama vurup kırdım cam parçasını alıp bileklerimi kesmek istedim ellerimi tuttu sarılıp hüngür hüngür ağladı neden böyle olduk diye. daha sonra sakinleştik ve farklı odalarda uyuduk sabah erken kalkıp evden çıktım ve akşam eve gitmeyi düşünmüyorum. Sabah mesaj atmış özür dilemiş hakkını helal et demiş cevap vermedim. İkimizinde sinirleri çok bozuk ve fazlasıyla yıprandık ama ben evlat hasreti içinde yanarken onun bana vurmasını kaldıramam. Uzun olduysa kusura bakmayın okuyan herkesten allah razı olsun.
Kesinlikle öyle çok ama çok zor benim belki çok uzun yıllar olmadı, benden daha çok uğraşan çok uzun yıllar mücadele veren milyonlarca insan var ama işte anne olma isteği insanın içine bir düştümü 1 ay olmasa bile öyle uzun geliyorki. Her ay gidilen doktorlar, korktuğun halde kendine defalarca yaptığın iğneler, bir umutla beklediğin test günleri alınan negatif sonuçlar belki geç döllenme olmuşturda çıkmamıştır diye defalarca üst üste yaptırdığın testler. Bozulan hormonlar tedaviden dolayı aldığın kilolar artık aynalara bile küstürür seni. Kucağına arkadaşının bebeğini aldığında kokusunu iyice içine çekersin, çekersin ki bütün gece burnundan bebek kokusu gitmesin o kokuyla uyuyabilesin diye. Her gece rüyalarına bir bebek eşlik eder kimi gece parka götürmüş olursun kimi gece onu kaybettiğini görür ağlayarak uykundan uyanırsın. Her girdiğin mağazada ilk önce bebek eşyaları dikkatini çeker saatlerce onlara dokunursun hayaller kurarsın bir gün benimde olacak işte o zaman bunların hepsini alacağım dersin. Sanki koca dünyada yapayalnız kalmış gibisindir. kısacası çok büyük yürek ağrısıdır. bazen allahım noolur diye yalvarırsınız, bazen de bu kadar duaya rağmen vermiyorsa bir bildiği vardır dersiniz. herhangi bir çocuk annesine sarıldığında içiniz cız eder. herhangi bir anne oğlundan yakındığında içinizden kendisini gırtlaklamak istersiniz. çok zordur yani çok zor.
Kesinlikle cok tecrubeliyim. Beni mahveden ailemin borclari benim uzerime yikmasiydi. Adama destek olamadim.borclar bitti biz bosandik.evliligi beceremedim. Ailemle konusmuyorum.onlarda cok mutlu niye olmasinlar ki.faizlerle icralarla150bin lirayi bana odettiler.guzel kizim kuzum diye diye.adamin aileside aynisini yapti.ben cocuk istedim adam benim uzerime yurudu.19 yilda uc defa bana tokat atti.ikisinde ben haksizdim birinde o. Kader diyorum napim.yasanacakmis basima gelecekmis. Bazen goruyorum esini ve 1.5yasindaki oglunu.dayanamiyorum gidip agliyorum.Su an çok büyük bi tecrüben var ve önünde seneler hayatını mükemmel yapabilirsin ders alarak ..
İnş.senin için de her şey yoluna girer biraz sakin düşün kendinle kal...Sanada büyük geçmişler olsun Rabbim tez zamanda sonucu ulaştırır evlatlarını kucağına alırsın inşallah.
Eğer eşimde sorun olsaydı inan ağzımı açıp tek kelime bile etmez sonsuz destek olurdum. Tabii ki iyi günde kötü günde birlikte olmak için evlendik bizde. Benim kızdığım kırıldığım noktalar çok başka. Benim eşim çocuğu maddi bir külfet olarak gördü onun için kıyafetleri arabası çocuktan öncelikliydi bu yüzden çocuk istemedi. Şuan tedavi için harcanan parayı bile çok görüyor ama bir ayakkabıya ciddi yüklü para verebiliyor. Allahın vardır bir bildiği tevekkül ediyorum isyan etmiyorum belki olmaması daha hayırlıdırda diyorum ama 34 yaşındayım ve anneliğimin elimden kayıp gitmesini istemiyorumEşinizin yaptığını hoşgörecek değilim.Lakin sizde adamın üzerine fazla gitmişsiniz gibi geldi.Birbirinizin sabrını bu kadar sınamak zorunda değildiniz.bizimde 5 yıla yakın olmadı.Ve eşimde sorun olduğu için olmuyordu.Ama asla eşimi suçlamadım.Evlenirken iyi günde,sağlıkta demiyoruz sadece kötü gün ve hastalıkta da eşimizin yanında olacağız.
Sabır ve tevekkül herşeyin ilacıdır.
Canım artık olmuş bitmiş belki de çok iyi bi hayatın olacak iyi ki yaşamışım diceksin..bazen ailelerimiz acımasız oluyo haklısın düşünmemeye çalış önüne arkana bakma..Kesinlikle cok tecrubeliyim. Beni mahveden ailemin borclari benim uzerime yikmasiydi. Adama destek olamadim.borclar bitti biz bosandik.evliligi beceremedim. Ailemle konusmuyorum.onlarda cok mutlu niye olmasinlar ki.faizlerle icralarla150bin lirayi bana odettiler.guzel kizim kuzum diye diye.adamin aileside aynisini yapti.ben cocuk istedim adam benim uzerime yurudu.19 yilda uc defa bana tokat atti.ikisinde ben haksizdim birinde o. Kader diyorum napim.yasanacakmis basima gelecekmis. Bazen goruyorum esini ve 1.5yasindaki oglunu.dayanamiyorum gidip agliyorum.
Ahh bu aileler ne olurdu köstek yerine destek olsalar. Ailenle konuşmamanda senin için çok zor oluyordur. Birde görüyorsan dayanmak daha zor olur.Kesinlikle cok tecrubeliyim. Beni mahveden ailemin borclari benim uzerime yikmasiydi. Adama destek olamadim.borclar bitti biz bosandik.evliligi beceremedim. Ailemle konusmuyorum.onlarda cok mutlu niye olmasinlar ki.faizlerle icralarla150bin lirayi bana odettiler.guzel kizim kuzum diye diye.adamin aileside aynisini yapti.ben cocuk istedim adam benim uzerime yurudu.19 yilda uc defa bana tokat atti.ikisinde ben haksizdim birinde o. Kader diyorum napim.yasanacakmis basima gelecekmis. Bazen goruyorum esini ve 1.5yasindaki oglunu.dayanamiyorum gidip agliyorum.
Aynı fikirde yim. .çocuk meselesini baya bi fazla abartmışsın.. aslında bu evliliğin sonunu sen getirmişsin..
Tedavini ol altı üstü 15 gün sürüyo ya da 20 olsun..oluşan embriyolarınızı dondurtun..kalitelilerse zaten süper..yumurta genç olur yani..eşin tamam deyince gider alırsın kuzuları transfer olursun yani..maddi külfet dediğin 4000 i geçmez calışıyosan yaparsın yani korkun yumurta kaybıysa bunu yap..tabi önce evliliğinin kararını ver..Eğer eşimde sorun olsaydı inan ağzımı açıp tek kelime bile etmez sonsuz destek olurdum. Tabii ki iyi günde kötü günde birlikte olmak için evlendik bizde. Benim kızdığım kırıldığım noktalar çok başka. Benim eşim çocuğu maddi bir külfet olarak gördü onun için kıyafetleri arabası çocuktan öncelikliydi bu yüzden çocuk istemedi. Şuan tedavi için harcanan parayı bile çok görüyor ama bir ayakkabıya ciddi yüklü para verebiliyor. Allahın vardır bir bildiği tevekkül ediyorum isyan etmiyorum belki olmaması daha hayırlıdırda diyorum ama 34 yaşındayım ve anneliğimin elimden kayıp gitmesini istemiyorum