Aile olmayı beceremedik, evliliğim bitmek üzere :(

Sana vurmaya hiç hakkı yok canım. Bi süre ayrı kalın. Ama evliliğini bozma cnm.

Yaşadığım şehirde kendi yakınım olan kimse yok eşimin ailesi, akrabaları, arkadaşları ailemin yanına gitmek istiyorum ama çalışıyorum iş yerinden izin alamam. Bir otele gidip bir kaç gün orda kalmayı planlıyorum.

Çok üzüldüm... Neden böyle birşey yaptı? Bunun hoşgörülecek bir yanı olmaz olamaz. Siz zaten üzgündünüz zaten mutsuzdunuz sizi sarıp sarmalayacağına nasıl döver? Aklım almadı cidden. Hem kendisi çocuk istemedi sonrasında doğal yolla çocuk olmuyor ve bu zorlu bir süreç tanık olduğum yakınlarımdan biliyorm, ciddi moral lazım birde yetmiyor gibi size şiddet uyguluyor. Kendini suçlu hissediyor herhalde onun acısını sizden çıkardı. Erkekler azıttı iyice kadına şiddet çok arttı son günlerde.

Kendinizi toplayın. Güçlü olun. Ağlamayın. 45 yaşında 8. Tüp bebek denemesinde hamile kalan tanıdığım var. Bu zorlu bir süreç ama rabbim ol derse olur. Şu a bence konu bu değil artık. Siz bu adamla devam etmek istiyormusunuz? Bunu düşünün. Bir kere yapan hep yapar die düşünüyorum. Hazır çocuk yokken kurtarsanız kendinizi daha iyi olur belki.

Konunuzu BDV bölümüne açmanızı tavsiye ederdim..
Siz ve eşiniz kaç yaşındasınız.?
Çocuk sahibi olmak istemeniz çok doğal
Eşiniz sizi dövmüş bunu hazmedebilecek misiniz.
Bir yandan da çocuk diye yanıp kavruluyorsunuz.
Üzüldüm halinize, Neden şiddete başvurdu eşiniz daha öncede sizi dövmüşmüydü..

Bence evden o ayrılsın. Gitsin bir otelde o kalsın.
Siz bunu dile getirin, siz gitmeyin eşiniz çıksın o evden
Burada kimden yorum alırsanız alın.. kesinlikle eşinize büyük tepki yağacak
Sizi nasıl döver hemde acımasızca, darp raporu kesinlikle almalısınız...
Hakkınızda hayırlısı olsun.

canım esınız bence cınnet gecırmıss..cınnet gecırmede böyle bısı oluoosanırımm..bızımde cocugumuz olmyoo amaa ben kimseye neden bulmuyorum..verenn allah canım benım..ıstese verır..esınız basta ıstememıs zaten ıstesede olmazdı..allah nasıp etmeyince olmuyoo canımm..tecavüze ugruyolar hemen o gun hamıle kalanlar var..korunup hamıle kalanlar varr..esınızı suçlamanız tuhafıa gıttı..esınızınde sıze vurması cook haksızlık ama sanırım cınnet gecırmıss dedııgım gıbı..zannetmiyorum ıstıyerek yapsın..ben konuşmanız erektıgıı düşünüyorum zaman gectıkten sonraaa amaa..bu arada esınızın yaptığını doğru bulmuyorummm...aslaaa....

Ben de 5.5 yıl çocuk bekledim emin ol senden daha yıpratıcı süreçler atlattım ama çocuk soranlara başım dik uğraşıyoruz dedim kısa kestim ..kötü niyetlileri ben de onların zaaflarıyla ezdim..tüm bebeği olan arkadaslarımı ziyaret ettim hediyelerle ama hep olacak dedim inandım yani sen güçlü olmalıydın aglamakla odalara kapanmakla olmaz erkekler de bu konuda zaten sıkıya gelemiyo bunalıyo..
eşin korunmasa da olmayabilirdi zamanı nasip eşini boşa suçlama demek ki adam hazır değilmiş o zaman..
son geldiğiniz nokta çok kötü karar senin keşke bu aşamaya gelmeseydiniz..

Çok üzüldüm Allah yardimcin olsun ama ben olsam bende gitmezdim eve biraz uzak kalin ve sinirle ani kararlar vermeyin

Bence ikinizin de sinirleri bozulmuş. Eşinin yaptığı kesinlikle çok kötü ama sen de sanırım çok fazla baskı oluşturmuş ve suçlamışsın. Cinnet geçirmiş, sinirleriniz bozulmuş artık. Bazen insanlar hazır hissetmeyebilirler anne baba olmaya. Bunu düşünürken çok kötü bir şey yapmış olmazlar, geleceği bilemezler ki. Eşin nereden tahmin etsin istediğinizde olmayacağını? Başka konularda da var kk'da, kadın isterken eşi istemiyor, ya da tam tersi. Bu konuda onu suçlayamazsın. Nasibimizi bilemiyoruz. Çok üzerine gitmişsin gibi geldi bana. Senin üzgün olmanıysa anlıyorum. Çok üzücü ve eşler arası sorunlara sebep olan bir süreç biliyorum yakın çevremden. Allah tez zamanda hem huzur, hem de bir bebek nasip etsin inşallah. Kavga etmek yerine birbirinize sarılın. Dışarıdan sorup duranlara filan hiç bakma, söyler gider herkes kendi yuvasına. Dış kapının mandalı gibi. Kimse senin ne kadar üzüldüğünü dert etmez kendine. Büyük bir aşkla kurmuşsunuz yuvanızı başta, bu yüzden ne kadar yıpransa da hala sevdiğinizi düşünüyorum. Şartlarınız zorlu, evet. Ama senin ne kadar üzüldüğünü bir tek eşini görür dört duvar arasında ve derdini o paylaşır. O da en az senin kadar üzülür ama acını paylaşmasına izin ver.

Vurmaya tabiki hakkı yoktu! ama sende oda sinir krizi geçirmişsiniz. erkek sonucta o daha baskın yasamıs duygularını.. belkide içinde baska duygular düsünceler vardır.. Birlikte atlatabilirsiniz bu sorunlarınızı..

Canım senin ağlama krizini de anlıyorum ama eşin de bi nevi kriz geçirmiş bence eşini suçlamanı da anlıyorum hiçbiri mantıklı ve doğru değil ama bazen insan çok yorgun oluyo güçsüz düşüyor.evliliğini bitirme canım eşine de haber ver biraz ayrı kalmak ikimize de iyi gelecek beni merak etme gibi bikaç gün kafanı dinle. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin o zamana kadar da sabır versin inşallah

Canım Allah yardimcin olsun benimde çocuğum yok 2 kez tüp bebek yaptırdım tutmadı 5 seneye giricez senin gibi cok agladim ama ne yazikki care olmadi eşim hiç bir zaman bunaltmadi çocuk diye buda önemli.Şimdi alıştım artık. Daha 1 ayda arkadaşımın görümcesi neler söyledi. 3 aylık evli birine 1 ay daha olmazsa kız ararım diyen bile duydum.ve bu arada yengem 3 kızı vardı 4 ye hamile kalınca günlerce ağladı istemedi nerdeyse aldirmayi bile düşünüyordu şimdi 4 yaşında ve sanirim otistik belirtileri var..Üstelik korunurken kaldı. Allah ol dedikten sonra olur

bence eşinizin yaptıgı cok yanlış haklı bi tarafı yok ama sizin suclamalarınızdan dolayı oda etkilenip cinnet gecirmiş olabilir. bencebi terapiste gidin ve eşini suclamaktan vazgec kimse suclu olmayı istemez ve suclayan kişiye mutlaka karsılık verir. ikinizinde biraz zamana ihtiyacı var yakınlarınızdan kimseyede acmayın bu konuyu kendi aranızda düzeltirsiniz inş

Allah yardımcın olsun. Bende arkadaşlara katılıyorum. Belli ki sinir krizi geçirmişsiniz. Yuvanı dağıtma, severek evlenmişsiniz bak. Ama tepkini de göster. Bir daha yapamayacağını anlasın. Biraz uzak kalsanız iyi olacak gibi. En azından evde olsan bile o yokmuş gibi davranabilirsin.

Cok zor bi durum. Icinizden geldigi gibi davranin.. Allah yardım etsin

Çok üzüldüm o an kafamda canlandi okurken ve içim acidi... Bunun telafisi olur mu düzelir mi bilemiyorum inanin. Çok zor.... Ama eğer ki bir gun duzelirse lütfen aynayi kendinize bir çevirip bakmayi unutmayın...

Siz de çocuk konusunda esinizin sucu olmadigini biliyorsunuz . siz istediğiniz zamanlarda istememiş olması bu durumdan sorumlu olduğu anlamına gelmez. Kendi ister miydi boyle olsun ister miydi bunca kirginlik?

Ayni durumda siz bebeği dusunmeseydiniz ve sonrada olmasaydı Eşiniz ise size dunyayi dar etseydi ne düşünürdünüz. "Beni sadece bebek için kullanıyor tek derdi bir cocugu olsun , beni sevmiyor" diye dusunmez miydiniz.ve boyle bir adamdan bebek sahibi olmaktan çekinmez miydiniz?

Bu sizin sınaviniz askinizin sabrinizin Sinavi belki de ama bakin ne haldesiniz..

Ya hayir ben çoçuk istegini anlarim da, bu kadari çok fazla. Ya ne demek karisina siddet uygulamak? Ne demek cam vazo kafanda kirmak? Sen caner'in kadin versiyonumusun? Bu nasil bir sinir krizi?

Bilemiyorum, bir taraftanda pek inandirici gelmiyor bunlar, sanki yesilçam filmi gibi senaryo. Acilarin çoçugu emrah degil de konu sahibi,...

Tek bildigim, eger bunlarin hepsi dogru ise, lütfen bu ruh halinde sakin çoçuk yapmayin. Ilk basta ikinizde tedavi olmaniz gerekiyor.

Ayrica o vazo kafanda kirildiginda hiçmi acimadi? Kesik felan yoktu kafanda, yada yüzünde? Insan nasil bir vazoyu kafasi ile kiriyor? Yemin ile aklimda deli sorular.

Ben eşinizi neden suçlu bulduğunuzu anlayamadım, 3 yıl bence çok ideal bir zaman çocuk yapmamak için. Sanki 10 yıl olmuş gibi öylemişsiniz. Borçlarınız varmış, sorunlarınız varmış bunların arasında bir de çocuk istememesi normal, evliliğe alışmak lazım önce. Çocuğunuzun olmaması eşinizin suçu değil ki, sürekli ağlayıp onu suçlarsanız oda cinnet geçirir tabii. Yaptığı şey doğru değil o ayrı, şiddet affedilemez, ama keşke bu şekilde davranmasaydınız ona da yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…