Aile olmayı beceremedik, evliliğim bitmek üzere :(

ama burda ortak karar yokki sen istemiyorsun ..eşin sana katılmamakla birlikte saygı duyuyor..ortak karar neresinde bunun bide kadınlık hormon olayı var konu sahibi zaten her yönden yardımcı olmuş eşine vee artık çocuk sahibi olma zamanı demiş ama eş gene yok o arabamız olsun yok şuyumuz olsunn..ee sorarım size o kadından giden yıllar.nasıl geri gelecek bir kadında yumurtanın verimli yaşları vardır.. eğer evliysen ve yaş da gidiyorsa bir erkek yok çocuk düşünmüyorum diyemez o hakka sahip değildirr..

benim bu tarz konularda en çok merak ettiğim 16 yıl boyunca ''aşkım çocuk konusunda ne düşünüyorsun'' gibi bir konusma gecmedi mi?

insanlar nişanlıyken sevgiliyken ne konusuyor ne yapıyor? tamam hayat planladıgın gibi gitmez ama ortalama bir fikrin vardır.

mesela ben sevgilime sordugumda ''ne olacak ki yaşa abim 28inde evlendi 2ay içinde hamilelik bak ne kaybetti biz de öyle yaparız'' gibi bir konuşma yapmıstı. tabi benim gözler kocaman :) işte bu bir fikir ayrılıgıdır. hayata bakışımız uyuşmamıştır. bu ve bir çok sebeplerden şimdi ayrıyız.

hani adam evlenmeden hemen çocuk yaparız dediyse tamam sonuna kadar haklısınız ama böyle bir durum yoksa önceki yaptıgım yorumu hala destekliyorum. eşinizin size fiziksel sizin de ona psikolojik şiddet uygulamanız doğru değil

Sana vurmaya hic hakki yok.vurma kismina kadar yani o kismi yoksayarsak eger ,esinizborc ve kredilerden dolayi cocuk istememis.
Keyfi degil sonucta.
Siz cok abartmissiniz.evlilik sadece cocukmu?
Aglamalar hergun depresyona girmeler..belliki esinizi bezdirmissiniz artik..bence tedavi olmalisiniz.

Ben Ortak karar derken iki taraf ta istemeli demek istedim..
Ayy valla yoruldum bu konuya yazmaktan
evet haklisiniz zorla baba yapın adamları

vallahi benim babam 60 yaşına girecek şuan annem hamileyim dese hemen doğur der ve birde hediye alır..
şimdiki erkekler sorumluluktan korkuyorlar, rahatlarının bozulmaları işlerine gelmiyor, onlar biz kadınlar gibi içlerinde hissetmiyorlar, anneler yüreğinde hisseder yavru sevgisini babalar sonradan kazanırlar babalık duygularını.. ( tabii bu durum bazıları için geçerlidir.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…