- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 37
İşte o senin aile, anne olma anlayışın ama onlarda o bilinç yok demek ki:/ gerçekten çok üzücü bir durum. Ben de başka türlü sıkıntılar yaşadım ailemle, kardeşlerimle..şu an benim için sadece kelimeden ibaretler, o kadar diyim..insan zamanla bu fikre de alışıyor, zaman geçtikçe..içselleştirip, dünyanı karartma daha fazla, kendini kurtarmaya bakDemek istediğinizi anladım destek aldığım tüm insanlar okuduğum tüm kitapların özeti bu aslında olayları kişileştirmeyin siz değil başka bir çocukları olsaydı yine aynı şeyleri yapacaklardı. Şu sıralar harry potter serisine başladım. Başka bir dünyaya alıp götürüyormuş gibi iyi de geliyor bana dediğiniz kitabı çok duydum ama hiç okumadım.
Dediğinizi ben de çok düşündüm ama sonra dedim ki ben de mutlu bir ortamda yetişmedim. Kendi evimde bu tarz davranışlar istemediğimi o kadar çok düşündüm ki. Çocuğuma nasıl davranmalıyım diye kafa patlattım hep. Nasıl düşünemediklerini hayret ediyorum. Bazen konuşuyoruz. Ben seni dövdüm ama sen de okumayı bir türlü öğrenememiştin. Ben seni dövdüm ama sende böyleydin. Hiç doğru gelmiyor. Hani diyorum çocuğum okumayı geç öğrense neden döveyim yardim edip anlamaya çalışırım. Destek olurum belki bir araştırırım bir sorun mu var diye. Çok üzücü bir durum.