- 21 Mayıs 2014
- 766
- 307
- 123
Onu ben son zamanlarda çok sık yapmaya başladım. Eğitim konusunda bana da söylemediklerini bırakmadılar. Düşünüyorum yani kıyaslama hoş olmaz ama çok daha iyi bir bölüm ve üniversitedeyim. Ama bunları başarmak pek bir işe yaramıyor. Şimdi de kiloma takmış durumdalar ikisinden de zayıfım ama ne fayda bir insan durup düşünür dimi ben neden böle söylüyorum hem de kendi kızıma ama bizde o düşünme yok. Gitsem bakın ben böle böle rahatsız oluyorum desem de fayda etmiyor. O zaman sen de ne hassas kız çıktın gibi alaycı tavırlar takınıyorlar. Sizin adınıza sevindim. Genelde bu çark kırılmıyor. Ama siz kırmışsınız..Benim de sizinkine benzer bir ailem var ben cözümü su sekilde buldum ama yillar yillar sonra. O beni egitim konusunda elestiriyor mu ben de karsiligini veriyorm dogru siz cok sey basarmissiniz biriniz ev hanimi biriniz bilmem ne olmus diye. Onlarin beni elestirmeye baslicagini hissettigim an ben onlari elestiriyorm milletin anne babasi söyle diye. Biraz degistiler simdi. Napayim yillardir özgüvenimin icine ettiler sira onlarda.