Aile ilişkileri(iç dökme)

Bizden önceki kuşak ebeveynlik yapmayı bilmiyor bence... Kendileri çok kardeşli, orta sınıf ailelerde büyüdükleri için maddi yetersizliği dert edinmiyorlar, ailelerinden ilgi görmedikleri için ilgi gösterme ihtiyacı hissetmiyorsa. Ben de 34üm öyle çok el bebek gül bebek arkadaşım yok, çoğunluğu saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde büyütülmüş aileleri ebeveyn olmayı bilmiyor. Yine de kızın doğum yapıyorsa yanına gidersin yani, sizinki ekstra ilgisiz kesinlikle normal değil

peki kardeşiniz şu an hamile ise annenizin o tavrı nasıl yani size gelmemiş vs ya ona sürekli gidiyor mu?

bir de annenizin haksız olduğu konular var o kesin ama sizin de haksız yerleriniz var. en son aramış, açmamışsınız. üstüne ısrarla araması mı lazım yani sanki ben sürekli trip atayım ama peşimden koşulsun istiyor gibisiniz.

ben anladım sizi ben olsam bende çok kırılır kıskanırdım
ama tutmayın içinizde ben üvey evlat mıyım diye direk sorun annenize

ne varsa dökün içinizde
insan ailesinden hiç mi bişey beklemeyecek görmeyecek canım

Lıtfen ama lütfen kendinizi hic kimseyle kiyaslamayin.Lohusalikta sendrom da bitti artik bi silkelenin yahuuu.kimseyi kiskanmayin,kendinizle kiyaslamayin rakibiniz kendiniz olsun baskalari degil mutlulugu kendi icinizde arayin

Her cümlenize o kadar katılıyorum ki. Benim annem 70 yaşında doğuma hastaneye gelemedi kovid var diue ama sonrasında evde o hali ile 40 gün elinden geleni yaptı yanımda kaldı. Ama 30 yaşındayım hastanede doğumdan sonra gelmeyince içimde boşluk olmuştu. Başlık sahibi çok haklı. Anne sevgisinin yeri farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…