- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
-
- Konu Sahibi Birpapatyagolgesi
Çok sevilmesi Bi kıstas değil. Mügeye çıkan himmet de çok seviliyordu komşuları tarafından, ayrıca çocuklarla Çok ilgili idi, çikolata cips alıyormuş. Mahalledeki çocukların isimlerini, okuldan geliş saatlerini bile biliyordu. Bunlar sıkıntılı konular. Eşinde yanındaymış üzmek de istemem ama böyle başkasının çocuğuyla ilgilenecek falan, millet kendi çocuğuna zor sabrediyor. İnşallah cahilce davranmış, çocuk anlamaz demiş ve sadece hata yapmıştır. Çünkü var böyle seven büyükler çocukların orasını burasını öpen, saçma sapan sevmiştir inşallah. Öbür türlüsü herkese Bi yıkım.Çok aşırı cahil. Çocukluğundan beri burda otururlar. Bizden önce hep burda yeğenleri vs oldu. Herkes çok sever. Herkesin yardımına koşar. . Herkes sever. Vs.
Kamera nasıl koycam. Odasında kamera koyulcak yer yok. Bide kayınvalide peşime düşer evde. Napiyorsun diye
[/QUOTE
Of senin peşine düşeceğine bebeğin peşine düşseydi böyle bir şey yaşamazdınız.
Bazıları çok cahil oluyor. Yanında giyinmiş olabilir. Benim oğlum 2 yaşlarındaydı. Eşimle onu bazen kv deye yollardım bir kaç saatliğine ben evde işlerimi yapardım. Çocuk git gel beni dudağımdan öpmeye çalıştı. Eşime dedim çocuğu kim dudağından öpüyor. Kimse dedi. Annen de o potansiyel var dedim. Yok saçmalama diyor. Ben de gitmeye başladım. Bir gün baktım kaşla göz arasında dudağından zorla öptü. Benim oğlan kaçıyor zorla tuttu. Sinirle çocuklar dudağından öpülmez dedim. Sevgidenmiş. O günden sonra çocuğu başka çocuklar dışında kimseyle aynı odada bile bırakmıyorum.
Çocuklar söyler, belli eder, asla da bu tür şeyleri uydurmazlar. Bir şeyler yanlış. Bulması da size kalıyor. Eşiniz kondurmaz çünkü. Hatta bu yazdıklarımı okutun.
Yalnız bırakmayın evladınızı lütfen bundan sonra. En yakınlara dahi güven olmuyor. Bunun vebali çok fazla. Tüm bir hayatı etkiliyor. İnşallah ortada bir taciz yoktur diyeceğim ama başka nasıl bir iyi dilekte bulunulur bilmiyorum bu konuda.Yarın pedagog öğretmenler vs toplanti var ama ayrıca pedagoga goturcem
Dedenin evine nasıl kamera taksınlar hadi taktılar kanıt için çocuğun aynı şeyleri yaşaması çokta iyi fikir değil.Kamera taktırın ve kaydedin görüntüleri.
Öyle bir durum varsa, inşallah yoktur kanıtlamanız zor olur .eşiniz inanmakta güçlük çekebilir.
Bir kanıtınız olmadan bu konuyu eşinizle konuşmayın .
Umarım yoktur böyle bir durum. mutlaka arkasını arayın çocuğunuz dedikleri hiç normal değil .
Cok üzüldüm ya..Uzman değilim elbette ama vücut dili, konuşup gösterdikleri normal değilKizlar
3 yaşında kızımda kreşe gitmediği gün tuhaf davranışlar farkettim. Yastığını alıp bı yana kaçıp karnını açıyor bazen karnına oyuncak sokup bu benim falan diyor. Hafta içi de yapıyordu ama iki saat gördüğüm için çok üstünde durmamıstim. Evde durduğu gün dikkatimi çekti ve onu karşıma alıp bisiler sordum. Bana dedesinden bahsetti. Tabi emin olamadim. Öğretmenini arayıp yardım rica ettim. Öğretmeni de biraz konuşturdu ona da tuhaf şeyler söylemiş ama tam belli olmayan. Sonra aklıma erkek oyuncak bebek geldi. Ogretmeni erkek oyuncak bebek üzerinden sorular sordu. Anlatmaya mecalim yok. Halim yok. Midem bulanıyor sikintidan. Size şunu soracagim.
3 yaşında bir bebek , bundan dedemde var , dedemde bunu gördüm , yaramazlık yaptı dede diyebilir mi böyle bir uydurma yapabilir mi
Birde bir gün biz otururken durup dururken babasının organını işaret edip bu ne diye sordu. Biz ikimizde şaşırıp birbirimize baktık. 3 yaşında bir çocuk erkek kız ayrımı nasıl yapabilir de babasına bunu sorar. Üstelik evde erkek bebek yok
Kızımla ilgilenecek kimse olmadığı için ben çalışırken kızım bazen dedesinde duruyordu mecburen . Başka birakcam kimsem yok. Bazen 1 saat bazen 2 saat.
Bir keresinde onlardayken o adam banyodan çıktı. Üzerinde bornoz yok altında havlu vardı. Bende hemen kostüm kızıma seslendim yatakodasindan almak için , orda dedesinin eşyalarını karıştıriyordu dedesi izin verip alıştırmis oraya. =(dolapta vidalar cer çaput bisiler var ) . Neyse ben kostüm adam kalsın kalsın diyip hızlıca içeri girdi ve kapadı. Ben kızıma tekrar seslendim. Kayınvalide dursun canm baban dikkat eder ama dedim banyodan çıktı olsun o dikkat eder gibi bişey dedi. Hani onun önünde.giyinmez gibi.
Şimdi ben şunu sormak istiyorum pedagoglar.
Ben çok etkilendim Türkiye'deki taciz konularindan . Biraz.paranoya miyim diye düşündüm ama;
Yarın öğretmenler pedagog ve babası toplanıp konuscam bu videoların açıklamasını ama sonrasında ben yine pedagoglar götüruruüm kizimi
Ancak bu iki uçlu pis değnek. Her konuda ben vebale.giriyorhm. 3 yaşında bir çocuk erkek organını bilir mi
Bu organı göstererek bunda gördüm diye uydurabilir mi
Birde ben emin olmak için baban sana dokunuyor mu diyorum evet diyip kolunu başını heryerini gösteriyor. Ama konu dedeye gelince hepsinden sonra ya da önce mutlkaa kendi poposuyla orasını gösteriyor
Bana yardım edin akıl verin. Anneler pedagoglar. Çok fikre ihtiyacım var. Zaten bu şüphe bile benim bu adamdan nefret etmeme yetiyor ama yanlış işler yapmak istemiyorum
Tabiki babası hayatta beklemez kimse ama neler oluyor duyuyoruz neler düşünecek duruma geldik eşinizi yinede size destek olduğu için tebrik ederim Allah yardımcınız olsunHayatta babamdan öyle birşey beklemem diyor haytta şuan birlikte okuyoruz. Tabi morali bozuluyor
kamerayla bıle olsa cocugumu bıde boyle tehlıkeye nasıl atacagım 5-6 yasalrında olsa bıraz daha anlatırım daha cok bebekGiyinirken kapalı kapı ardında yalnız kalmamaları çok ciddi bir sorun, asla izin vermemeliydiniz. En iyi ihtimalle çocuk anlamaz diyerek rahat rahat giyinmiş olabilir ki o da doğru değil. Kamera konusunda ısrarcıysanız kameralı oyuncaklar var, kullanabilirsiniz. Yine de hemen bir uzman görmeli kızınızı.
Ay boşverin kayınvalideyi ya ses kaydedicide mi yok ayarlayın konu ciddi. Kaynanızla 2 dakka dışarı çıkın bi hediye seçmeye ne bileyim 1 saatliğine bırakın evde küçük kameralar var bebek bakıcaları için anlamaz kayınpederinizKamera nasıl koycam. Odasında kamera koyulcak yer yok. Bide kayınvalide peşime düşer evde. Napiyorsun diye
Hadi suursuz adam şuursuzca önünde giyindi gördü. Dedigin gıbı yaramazlık yaptı dedem diyebilir mi ne olmus olabilr ki yaramazlık yaptı dede demiş ☹☹3 yaşında bir bebek , bundan dedemde var , dedemde bunu gördüm , yaramazlık yaptı dede diyebilir mi böyle bir uydurma yapabilir mi
Bunu asla söylemez
kaynanam evden hıcc ama hıcc cıkmazAy boşverin kayınvalideyi ya ses kaydedicide mi yok ayarlayın konu ciddi. Kaynanızla 2 dakka dışarı çıkın bi hediye seçmeye ne bileyim 1 saatliğine bırakın evde küçük kameralar var bebek bakıcaları için anlamaz kayınpederiniz
Şuan tartışıyoruz mesela. Burdan asla tasinmam diyor. Bende sen otur o zaman biz gideriz diyorum halen burda.oturabilmek fikri var. Kapımızı kaparmisiz onu gormezmisiz. Şaka mı ya . Ben mi abartiyorum. Ben mi sorunluyum
ben cocuguma oralarına dokununca bagırmayı ve kacmayı ogrettım . bana dıyor kı buraya dokundu ben bagırdım , dede karnıma vurdu . kactım ben dıyor .Hadi suursuz adam şuursuzca önünde giyindi gördü. Dedigin gıbı yaramazlık yaptı dedem diyebilir mi ne olmus olabilr ki yaramazlık yaptı dede demiş ☹☹
kamerayla bıle olsa cocugumu bıde boyle tehlıkeye nasıl atacagım 5-6 yasalrında olsa bıraz daha anlatırım daha cok bebek
Şu an çok üzüldüm. Tam da biraz daha ayrıntı verebilir misiniz yazacaktım. Yanlış birşey yazmamak için tekrar okuyacağım yazdıklarınızı.ben cocuguma oralarına dokununca bagırmayı ve kacmayı ogrettım . bana dıyor kı buraya dokundu ben bagırdım , dede karnıma vurdu . kactım ben dıyor .
Dokunduğunu söyledigi yer poposu muben cocuguma oralarına dokununca bagırmayı ve kacmayı ogrettım . bana dıyor kı buraya dokundu ben bagırdım , dede karnıma vurdu . kactım ben dıyor .