Aile içi taciz yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok aşırı cahil. Çocukluğundan beri burda otururlar. Bizden önce hep burda yeğenleri vs oldu. Herkes çok sever. Herkesin yardımına koşar. . Herkes sever. Vs.
Çok sevilmesi Bi kıstas değil. Mügeye çıkan himmet de çok seviliyordu komşuları tarafından, ayrıca çocuklarla Çok ilgili idi, çikolata cips alıyormuş. Mahalledeki çocukların isimlerini, okuldan geliş saatlerini bile biliyordu. Bunlar sıkıntılı konular. Eşinde yanındaymış üzmek de istemem ama böyle başkasının çocuğuyla ilgilenecek falan, millet kendi çocuğuna zor sabrediyor. İnşallah cahilce davranmış, çocuk anlamaz demiş ve sadece hata yapmıştır. Çünkü var böyle seven büyükler çocukların orasını burasını öpen, saçma sapan sevmiştir inşallah. Öbür türlüsü herkese Bi yıkım.

Yarın pedagog öğretmenler vs toplanti var ama ayrıca pedagoga goturcem
Yalnız bırakmayın evladınızı lütfen bundan sonra. En yakınlara dahi güven olmuyor. Bunun vebali çok fazla. Tüm bir hayatı etkiliyor. İnşallah ortada bir taciz yoktur diyeceğim ama başka nasıl bir iyi dilekte bulunulur bilmiyorum bu konuda.

Dedenin evine nasıl kamera taksınlar hadi taktılar kanıt için çocuğun aynı şeyleri yaşaması çokta iyi fikir değil.

Giyinirken kapalı kapı ardında yalnız kalmamaları çok ciddi bir sorun, asla izin vermemeliydiniz. En iyi ihtimalle çocuk anlamaz diyerek rahat rahat giyinmiş olabilir ki o da doğru değil. Kamera konusunda ısrarcıysanız kameralı oyuncaklar var, kullanabilirsiniz. Yine de hemen bir uzman görmeli kızınızı.

Erkek cinsel organını görmeyen ya da erkek cinsel organı hakkında konuşma geçmeyen bir ortamda bulunmayan bir çocuğun bunu bilme ihtimali yok. Gördüm biliyorum gibi konuşuyor ise dede kontrolsüz bir şekilde yanında giyinmiş hatta çocuğunuzun merak edip sorduğu sorulara patavatsızca cevap vermiş olabilir. Bu da oldukça büyük sorun ancak esas sorun şurada başlıyor;

Dededen bahsedildiğinde kaçınma davranışı sergiliyorsa,
Belirli bölgeleri ile kendisi de ilgilenmeye başladı ise,
Yine bu konular açıldığında kaçınıyorsa ya da olağandan fazla soru soruyorsa,
Dede iyi niyetle yaklaşmamıştır. Dokunma ve yaklaşma olmuştur.

Vucudunda kızarıklıklar, morarma, anal ve vajinal bölgede rahatsızlık, size vücudunu göstermekten çekinme varsa dokunmaktan öteye gitmiştir.

Çocuğunuza soruları siz sormayı bırakın. Aynı soruları defalarca duymasın. Bu da ters teper, diz farkında olmadan bazı şeyler yükleyebilirsiniz. Doğrudan kreşte bir uzman varsa o, oyun terapisi eğitimi almış bir psikolog ya da çocuk psikiyatristi görsün.

İlk ihtimal de oldukça kötü olsa da şu an anlattıklarınız içinde en iyimser olanı o.

Cok üzüldüm ya..Uzman değilim elbette ama vücut dili, konuşup gösterdikleri normal değil benimde kızım 3 buçuk yaşında eylulde 4 olacak bilmez kendi özel bölgeleri dışında karşı cinsi..ve Allah uzak etsin ne benim babam ne obur dedesi canlarindan çok sevmelerine, birlikte cok zaman geçirip oyun oynamalarina rağmen ne giydirir ne tuvalete götürürler.Kızıma zaten mahrem bölgeler nedir kimler görebilir aşılamaya çalıyoruz.

Inşallah cok inşallah bi istismara uğramamistir yavrucak. Ne demek giyinirken kalsın.Uzmanlar mutlaka dogru sonuca götürecek kuvvetli işaretler görürler.Dualarim sizinle..

kamerayla bıle olsa cocugumu bıde boyle tehlıkeye nasıl atacagım 5-6 yasalrında olsa bıraz daha anlatırım daha cok bebek

Kamera nasıl koycam. Odasında kamera koyulcak yer yok. Bide kayınvalide peşime düşer evde. Napiyorsun diye
Ay boşverin kayınvalideyi ya ses kaydedicide mi yok ayarlayın konu ciddi. Kaynanızla 2 dakka dışarı çıkın bi hediye seçmeye ne bileyim 1 saatliğine bırakın evde küçük kameralar var bebek bakıcaları için anlamaz kayınpederiniz

3 yaşında bir bebek , bundan dedemde var , dedemde bunu gördüm , yaramazlık yaptı dede diyebilir mi böyle bir uydurma yapabilir mi
Bunu asla söylemez
Hadi suursuz adam şuursuzca önünde giyindi gördü. Dedigin gıbı yaramazlık yaptı dedem diyebilir mi ne olmus olabilr ki yaramazlık yaptı dede demiş ☹☹

Şuan tartışıyoruz mesela. Burdan asla tasinmam diyor. Bende sen otur o zaman biz gideriz diyorum halen burda.oturabilmek fikri var. Kapımızı kaparmisiz onu gormezmisiz. Şaka mı ya . Ben mi abartiyorum. Ben mi sorunluyum

eşin muhtemelen yanında soyunmuşturda görmüştür diye düşünüyor babasına konduramadığı için ancak yazdıklarınızdan fazlası var gibi geldi bana. taciz varsa nasıl oturacak orada hangi akılla yani...
sizde mutlaka bir uzmana götürün kreş öğretmeniyle olmaz o iş.

Hadi suursuz adam şuursuzca önünde giyindi gördü. Dedigin gıbı yaramazlık yaptı dedem diyebilir mi ne olmus olabilr ki yaramazlık yaptı dede demiş ☹☹
ben cocuguma oralarına dokununca bagırmayı ve kacmayı ogrettım . bana dıyor kı buraya dokundu ben bagırdım , dede karnıma vurdu . kactım ben dıyor .

kamerayla bıle olsa cocugumu bıde boyle tehlıkeye nasıl atacagım 5-6 yasalrında olsa bıraz daha anlatırım daha cok bebek

Yoo gerek yok bence kameraya. Bir daha bırakmayın asla. Kamerada gördüklerinize dayanabilir misiniz bilmiyorum. Kızınıza tekrar aynı şeyleri yaşatacaksınız. Hemen pedagoga gidin.

Allaaaaah, kalbim sıkıştı.
Hemen çocuk psikiyatri ile görüşün ve olayı sessiz sedasız eşinizden habersiz ilerletin.
Eğer ki demeye dilim varmıyor ama böyle bir kanıya varırsa hekim, eşinizi alıp beraber giderek onun açıklamasını sağlayın.
Sonrası ne olur ne biter düşünemiyorum.
Umarım bizler fesatızdır çok yürekten diliyorum bunu.

ben cocuguma oralarına dokununca bagırmayı ve kacmayı ogrettım . bana dıyor kı buraya dokundu ben bagırdım , dede karnıma vurdu . kactım ben dıyor .
Şu an çok üzüldüm. Tam da biraz daha ayrıntı verebilir misiniz yazacaktım. Yanlış birşey yazmamak için tekrar okuyacağım yazdıklarınızı.

Merhaba. Kızınızdan aile resmi çizmesini istediniz mi hiç? Belki dede wc ye girerken dikkat etmedi ve gördü birşeyler. Poposunu da sevmiştir belki ya da kızıp da popoya vurma huyu vardır?

Kızınızı devamlı kreşe verme durumunuz varsa bu süreçte çok daha iyi olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…