Aile içi taciz yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hemen sapık ilan etmeyin ama çok şüpheli bence yanında giyindiyse kızın ondan öyle öğrenmiştir.yanında giyinmesi çok yanlış kayınvalidenizde rahat biri heralde bunlara güven olmaz çocuğu bırakmayın artık.

Şuan tartışıyoruz mesela. Burdan asla tasinmam diyor. Bende sen otur o zaman biz gideriz diyorum halen burda.oturabilmek fikri var. Kapımızı kaparmisiz onu gormezmisiz. Şaka mı ya . Ben mi abartiyorum. Ben mi sorunluyum
Aynı apartmanda veya aynı mahallede mi yaşıyorsunuz? Şuan emlak piyasası çok kötü ev kiraları da aşırı arttı. Bence şuan olayın tramvasıyla ani tepkiler verebilirsiniz öncelikle sakin olun. Uzmanlarla görüşüp istismar olayını netleştirin sonra da şikayetçi olursunuz. Eğer ekonomik durumunuz el veriyorsa yüz yüze bakacağınız yerde oturuyorsanız tabi ki taşınırsınız. Şuan ilk önceliğiniz kızınızın durumu ve psikolojisi

Ben şurasına takıldım konunun. Erkek bebek derken cinsel organı belli olan erkek bebek var mı? Ben mi bilmiyorum?

Konu gerçekten çok ciddi çok. Kimseyi dinlemeden en iyi uzmanlarla görüşüp çocuğumu da görüştürürdüm. Kızımın da dediğine sorgusuz sualsiz inanırdım. Uyduracak değil kesinlikle. İçim acıdı gerçekten Rabbim uzak etsin Allahım korusun.

Üst katımda

Evet pipisi olan erkek bebek var mi diye sordum hocaya . Varmış kreşte. Onun üzerinden konusturdular

Adam banyodan çıkmış üstünü değiştirecek ne alaka kapısı kapalı odada küçük bebekle durmak,kv bir garip, birşey olmaz ne demek .Konu sahibi pis kokular geliyor şu hayatta herşey olur onlardan uzak durmak net olmak en iyisi.

Evet pipisi olan erkek bebek var mi diye sordum hocaya . Varmış kreşte. Onun üzerinden konusturdular
Ben bilmiyordum. Demekki bu tip durumlarda işe yarayacakmış. Oynamaları için vermiyorlardır herhalde. Herneyse. Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki şimdi?

Kamera icin birdaha travma yasatmayin cocuga. Acilen bir cocuk psikologuna gidin oradan da savciliga gidi. Bakin karakola degil dogrudan savciya gidin. Anlattiginiz kadariyla tacize ugruyor. Ayrica havlulu ayni odaya girmis nasil sonrasinda guvenip biaktiniz. Babası bile kizima onu yapmaz. Bu ne rezillik ayni odada kendini gostermeden nasil giyinecekmis pis adam.

Gayet taciz olmuş bebegjnize sahip vikin daha minnacık. Kaynananiz kesin farkindadir a ses etmiyordur. Inanmiyorum bilmedigini. O kadar pis şeyler varki tum koy bilip susan var. Neler neler var malesef

E

Merhaba, bu mesajı yazmak için üye oldum. Üzüntüyle okudum, umarım yaniliyorsunuzdur. Benzer bir istismarı küçük yaşta yaşadım, kimse fark etmedi. Üzerinden yıllar geçti, kimseye bir şey anlatamadım ve anlatamam da; aile faciası olur resmen. Tek diyeceğim eğer böyle bir şüpheniz varsa bir an önce emin olmak üzere harekete geçin ve küçük yavrunuz daha fazla yara almadan bunu durdurun. Bu insan yapmaz vs demeyin, hafife almayın. Kimin ne olduğunu bilemezsiniz. Kimseye güvenmeyin. Gerçekten çok üzgünüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…