- 3 Nisan 2014
- 36.029
- 146.682
-
- Konu Sahibi Birpapatyagolgesi
3 yaşında bir bebek , bundan dedemde var , dedemde bunu gördüm , yaramazlık yaptı dede diyebilir mi böyle bir uydurma yapabilir mi
Bunu asla söylemez
Ciddi misiniz ? Durum çok ciddi.ben cocuguma oralarına dokununca bagırmayı ve kacmayı ogrettım . bana dıyor kı buraya dokundu ben bagırdım , dede karnıma vurdu . kactım ben dıyor .
Şuan eşinin üstüne gitmeyin o adam onun babası konduramıyor ve ihtimali bile tüm hayatını etkilenecek travma yaşıyor sakin olup tartışmayın. Olay bir netlik kazansın eşinde o sürede içine sindirsin ondan sonra ne yapılacak herşeyi yaparsınız yanınızda durmazsa kızına sahip çıkmazsa zaten ondan ne baba nede adam olur.Şuan tartışıyoruz mesela. Burdan asla tasinmam diyor. Bende sen otur o zaman biz gideriz diyorum halen burda.oturabilmek fikri var. Kapımızı kaparmisiz onu gormezmisiz. Şaka mı ya . Ben mi abartiyorum. Ben mi sorunluyum
esıme soyledım once ınanmadı , sonra cocugumun konustugu vıeoları bı kac ızleyınce ve ben sureklı konusunca anlamaya basladı. yanımda sukur ınsallah yanımda olmaya devam eder. kızımız bızım ıcın onemlı olan .Allaaaaah, kalbim sıkıştı.
Hemen çocuk psikiyatri ile görüşün ve olayı sessiz sedasız eşinizden habersiz ilerletin.
Eğer ki demeye dilim varmıyor ama böyle bir kanıya varırsa hekim, eşinizi alıp beraber giderek onun açıklamasını sağlayın.
Sonrası ne olur ne biter düşünemiyorum.
Umarım bizler fesatızdır çok yürekten diliyorum bunu.
esinizin tepkisi ne oldu ben onu goremedim konuda?
Ben de sizin gibi düşünüyorum olayı kayda almak için bile tekrarlanmasına izin verilmemeli ama illa kesin kanıt olsun diye tutturulursa öneri olsun diye yazdım.kamerayla bıle olsa cocugumu bıde boyle tehlıkeye nasıl atacagım 5-6 yasalrında olsa bıraz daha anlatırım daha cok bebek
Tekrar aynı şeyleri yaşatmak çocuğa zarar vermez mi? Bana yanlış bir yol gibi geldi kanıt toplamak için.Ay boşverin kayınvalideyi ya ses kaydedicide mi yok ayarlayın konu ciddi. Kaynanızla 2 dakka dışarı çıkın bi hediye seçmeye ne bileyim 1 saatliğine bırakın evde küçük kameralar var bebek bakıcaları için anlamaz kayınpederiniz
poposu ve genıtalı .Dokunduğunu söyledigi yer poposu mu
Çok şüpheci olacağım ama eşinize fazla güvenmeyin.esıme soyledım once ınanmadı , sonra cocugumun konustugu vıeoları bı kac ızleyınce ve ben sureklı konusunca anlamaya basladı. yanımda sukur ınsallah yanımda olmaya devam eder. kızımız bızım ıcın onemlı olan .
Allahım sen aklımı korupoposu ve genıtalı .
mesela aksam da sorduk babasıyla. kızım baban senı severken nerelerıne dokunuyor . heryerı gosterıyor popo ve genıtal harıc ama dedeyı sorunca genıtalı ıle poposunu gosterıyor
Kesinlikle öyle.Tekrar aynı şeyleri yaşatmak çocuğa zarar vermez mi? Bana yanlış bir yol gibi geldi kanıt toplamak için.
bana da ogretmen kamera onerdı ben kızımı tekrar onunla yalnız nasıl bırakırım .Kesinlikle öyle.
Emeline ulaşamamış bir sapık ise karşıdaki bu sefer tam mı olsun ya da tekrar tekrar mı yaşansın, anlamadım ki…