Aile içi taciz yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Devlet kurumu olduğu için yasal olarak zorunlu hissediyorlar büyük ihtimalle. Çünkü herhangi bir sıkıntıda bilginiz vardı neden bildirmediniz oluyor . Siz de olay sonuçlanmadan büyümesin istiyorsunuz haklı olarak.

İstedikleri yere şikayet etsinler, bırakın onlar da işlerini yapsın.
Siz ‘yok öyle şey’ demediniz ki, işinin ehliyle yolunuza devam ediyorsunuz ve adli bir durum olduğunda da sorulacak mercii tam da o uzmanlar.
Yok dendiği anda kapanır gider.
Zorlu bir durum kabul ediyorum lakin zaten ellerinde sadece şüphe var sizde de uzman görüşü var, hiçbir şey çıkamaz yani.
Tabii bunu çevrenize belli etmeden yaşamak çok çok ağır bir durum.
Tüm kalbimle size bolca güç ve sabır diliyorum, evladınıza ise tüm kötülüklerden uzak musmutlu, sevgi dolu bir yaşam

Son durum neler oluyor bi haber verirsiniz sonuclari

Yaşlılarda belli bir yaştan sonra azitmalar olabiliyor Allah kimsenin başına vermesin. Bır yakinimdan dedesinin sokakta pipisini çıkardığını bile duydum..aman çok dikkat et gerekiyorsa yak gemileri.

Konuyu okudum ama yazmamıştım faydası olmaz diye. Gereksiz yazışmaları da görmek istemezdim. Çocuğunu kimseye bırakmayıp evde bakan, nasıl güveniyorsun diyenler de sağlıklı olmadıklarının ve terapiye ihtiyaçları olduğunun farkındalar mı acaba? Çocuğunuzdan ayrışamamak övünülecek bir şey mi?
Benim oğlum yaklaşık 2 yaşından beri bize anne baba siz nereden çiş ve kaka yapıyorsunuz, babamın neden memesi küçük gibi sorular sorar. Hatta pipisini oldukça detaylı inceleyip benim pipimin altında boncuk var top var bunları kesip çıkartıcam derdi. Biz de pedagog tavsiyesi ile kadın erkek farkını gösteren bir kitap üzerinde anlattık. Ayrıca baban sana vurdu mu dediğimde genelde vurdu der ve bir yerlerini gösteririr ki babası evde bile yoktur. İzlediklerine dikkat edilmiyorsa oradan bile bir şey görüp gerçek gibi uyarlayıp anlatabiliyorlar.
Konunun sakince ilerlemesine sevindim.

Ağzınıza sağlık

Onbeş gün sonra ikizlerim iki yaşında olacak ve yaklaşık iki aydır bebeklerimize eşimle tamamen tek olacak şekilde dönüşümlü bakıyoruz. Kızım algısı çok açık bir bebek kendi kafasına vurarak baba eee yani bana vurdu diyor. Bunu ara ara yapıyor babası varken de yapıyor üstelik alttan alttan gülerek babasına bakıyor. Eşim kızımıza çok daha fazla düşkün. Oğlum dese bir nebze şüphe edeceğimde kizda böyle bir şey yapmaz. Zaten kızım söylerken de gülüyor. Dediğin gibi poposunu biliyor. Erkek kardeşinin altını başka bir ortamda açma lüksüm yok maalesef görüyor ve bu ne dedi birkaç kez pipi anneciğim dedim. bu çocuk daha iki yaşında bile değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…