Aile içi taciz yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 yaşında bir bebek , bundan dedemde var , dedemde bunu gördüm , yaramazlık yaptı dede diyebilir mi böyle bir uydurma yapabilir mi
Bunu asla söylemez

ben yaramazlığı adamın çocuğun önünde boşalması olarak anladım mesela. konu sahibesinin endişesini şüphelerini haklı bulmakla beraber eşinin rahatlığına mana veremedim.

Şuan tartışıyoruz mesela. Burdan asla tasinmam diyor. Bende sen otur o zaman biz gideriz diyorum halen burda.oturabilmek fikri var. Kapımızı kaparmisiz onu gormezmisiz. Şaka mı ya . Ben mi abartiyorum. Ben mi sorunluyum
Şuan eşinin üstüne gitmeyin o adam onun babası konduramıyor ve ihtimali bile tüm hayatını etkilenecek travma yaşıyor sakin olup tartışmayın. Olay bir netlik kazansın eşinde o sürede içine sindirsin ondan sonra ne yapılacak herşeyi yaparsınız yanınızda durmazsa kızına sahip çıkmazsa zaten ondan ne baba nede adam olur.

Offf çok kötü. Çocuk bilir mi bilmez mi o kısmı bilmiyroum ama aile içi taciz o kadar yaygın ki,özellikle dedelerden,sayılardan..benim yakın arkadaşım aile sosyal yardımda çalışıyor, birkac mahalleden sorumlu . O kucucuk alanda bile öyle ensestlere tanık olmuş ki , 'cocugum olunca nasıl bırakacağım, anneme bile bırakmak istemiyorum ' diyordu. Şimdi doğdu bebeği,kara kara düşünüyor.
Çok yaygın malesef. O yüzden ben olayın doğru olabileceğini düşünüyorum :KK43:

Allaaaaah, kalbim sıkıştı.
Hemen çocuk psikiyatri ile görüşün ve olayı sessiz sedasız eşinizden habersiz ilerletin.
Eğer ki demeye dilim varmıyor ama böyle bir kanıya varırsa hekim, eşinizi alıp beraber giderek onun açıklamasını sağlayın.
Sonrası ne olur ne biter düşünemiyorum.
Umarım bizler fesatızdır çok yürekten diliyorum bunu.
esıme soyledım once ınanmadı , sonra cocugumun konustugu vıeoları bı kac ızleyınce ve ben sureklı konusunca anlamaya basladı. yanımda sukur ınsallah yanımda olmaya devam eder. kızımız bızım ıcın onemlı olan .

Ay boşverin kayınvalideyi ya ses kaydedicide mi yok ayarlayın konu ciddi. Kaynanızla 2 dakka dışarı çıkın bi hediye seçmeye ne bileyim 1 saatliğine bırakın evde küçük kameralar var bebek bakıcaları için anlamaz kayınpederiniz
Tekrar aynı şeyleri yaşatmak çocuğa zarar vermez mi? Bana yanlış bir yol gibi geldi kanıt toplamak için.

esıme soyledım once ınanmadı , sonra cocugumun konustugu vıeoları bı kac ızleyınce ve ben sureklı konusunca anlamaya basladı. yanımda sukur ınsallah yanımda olmaya devam eder. kızımız bızım ıcın onemlı olan .
Çok şüpheci olacağım ama eşinize fazla güvenmeyin.
Eğer ki şüpheleriniz doğruysa eşiniz de bir tacizci sapığın evladı olarak bunlara maruz kalmış olabilir ve unutmayın her mağdur bir gün zanlı adayıdır.

Ayyyy lütfen yaa gerçekten içim sıkıstı okurken . Oğlum 7 yasında daha yeni yeni cinsel organını falan keşfediyor.

3 yaşındaki bir çocuğun söylediği “burama dokundu, yaramazlık yaptı, karnıma vurdu” bunlar ciddi emareler.

Eşiniz de benim babam yapmaz demesin tam da en beklemeğin insanlardan çıkıyor böyle olaylar .

Hemen destek alın ve varsa böyle birsey mutlaka şikayetçi olun ve lütfen bir daha yanlız bırakmayın lütfen.

poposu ve genıtalı .
mesela aksam da sorduk babasıyla. kızım baban senı severken nerelerıne dokunuyor . heryerı gosterıyor popo ve genıtal harıc ama dedeyı sorunca genıtalı ıle poposunu gosterıyor
Allahım sen aklımı koru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X