-
- Konu Sahibi Birpapatyagolgesi
Yaaaa demeyin öyle. Erkek organı bu. Dünyanın en değerli organı. Neden saklasinlar ki?Benim erkek çocuğumun altını alirken 10 yaşındaki kız yeğenimi hep dışarı çıkardık biz.
Bu zamana kadar hiç görmedi.
Koca dedeye bak sen birşey olmazmış.
Ne alaka senin cinsel organını o yaştaki çocuk neden görsün?
Kendimde 1.5 yaşındaki oğlumun yanında üstümü çıkarmıyorum.
Yav AHAHAHAHAHAHAHAHAH moranka haykırdım Allah da seni güldürsün. Resmen gözümde şu canlandıPardonda siz kimsiniz de size eksiksik anlatacak?
Tövbe ya böyle bir konuda bile güldürecek kadar komik birileri çıkıyor.
Polis çağırcakmış, çocuğu elinden aldırcakmışda
Amerikada falan yaşiyorsunuz herhalde? fbi ye falanda haber verseydiniz helikopterle evin çatısına inselerdi, kapı pencere kırıp dedeyi enseleyip götürselerdi, yetkili merciler az kalır şu durumda.
Evet böyle bir durumda velayet verilmesi de hiç mantıklı gözükmüyor.Annesi suriyeli ymis ama mesela biz kac senedir buradayiz ve kardesine taciz ettide ondan gitti diye bi haber gelmedi eşime bence bu olay cok eski olmus bi olay cocuklarin annesi olaydan 2 ay oncesine kadar terketmis cocuklari bence orda bi yanlis anlasilma var haber konusunda çünkü eşim ilk annesinimi bulup destek aldirip kendi cocuklarina kendi baksa diye konusmuslardi sosyal hizmetler gorevlisiyle bide bu sekil suclamalarda babaya velayet bile verilmez cevredende bisey duymadik bu konuyla ilgili bence eski bi olaydir bu
Ben o üyenin zehrasan olduğunu öğrenince şikayetçi olma kararı aldım. Çünkü bu ilk gözü dönmüşlüğü, ilk böyle iğrenç küfürler edişi değil. Çok ama çok sevinirim yardımcı olursanız. Özel mesaj atabilir miyim size?Profilinize gore lise mezunusunuz, siz rahatca ise ara verebilirsiniz ama ilmek ilmek kariyerini yapip uzmanlasan kadinlar neden ise ara versin? Ya da ben doktorasini yapmis, yonetici kadrosunda calisan bir muhendisim cocuk dogurdum diye evde boncuk mu isleyeyim? Herkesi kendi sartlarinizda sanip, bir de gereksiz duyar kasmayin.
Siz konudaki anneye de cocuga da hicbir sey yapamazsiniz ama bu mesajiniz suc unsuru tasiyor.Otrera sikayetci olmak isterseniz memnuniyetle yardimci olurum.
Ya gerçekten bende mühendisim konuyu okuyunca bir ara psikolojik olarak dedim ki acaba üç yaşına kadar çalışmasam mi ? İyide öyle olmuyor ki hem ekonomik olarak imkansıza yakın hemde zaten üç yıl aradan sonra kimse beni işe almaz tam 15 yıl okumuşum bunun için hadi boşandık nasıl bakacağız bu çocuklara boşanmasak Allah korusun eşimiz vefat etti o zmaan ne olacak ?Profilinize gore lise mezunusunuz, siz rahatca ise ara verebilirsiniz ama ilmek ilmek kariyerini yapip uzmanlasan kadinlar neden ise ara versin? Ya da ben doktorasini yapmis, yonetici kadrosunda calisan bir muhendisim cocuk dogurdum diye evde boncuk mu isleyeyim? Herkesi kendi sartlarinizda sanip, bir de gereksiz duyar kasmayin.
Siz konudaki anneye de cocuga da hicbir sey yapamazsiniz ama bu mesajiniz suc unsuru tasiyor.Otrera sikayetci olmak isterseniz memnuniyetle yardimci olurum.
O kısmı bende anlamadım
Koştum ama çocuğu içeri aldı kapıyı kapattı demişti sanırım??
Ya benim anladığım kadarıyla, dede banyodayken çocuk dedenin odasında oynuyormuş. Sonra dede çıkıp odasına geçmiş. Konu sahibi de kızım gel diye seslenmiş ama kv sanırım, bir şey olmaz derken zaten dede odanın kapısını kapatmış, kız Dede üstünü giyinirken odada kalmış yani.Hangi sayfada olduğunu hatırlamıyorum ama "tabi ki bırakmadım kapıyı tıklatıp çocuğumu aldım" tarzı bir şey yazmıştı diye hatırlıyorum.
Annede şu anda travma yaşıyor, böyle hassas konularda tekrar tekrar sorup daha da germeyelim kadını.
Yok kalmamış almış çocuğu kapıyı çalıpYa benim anladığım kadarıyla, dede banyodayken çocuk dedenin odasında oynuyormuş. Sonra dede çıkıp odasına geçmiş. Konu sahibi de kızım gel diye seslenmiş ama kv sanırım, bir şey olmaz derken zaten dede odanın kapısını kapatmış, kız Dede üstünü giyinirken odada kalmış yani.
Ama sonradan konu sahibi kızına sorduğunda dedem gözünü kapat dedi ama ben açtım tarzı bi şey demiş sanırım.
Bı dedelerin hepsi mi sapik yaçocuğun söylediği en kritik şey “dede yaramazlık yaptı” demesi, taciz esnasında çocuğa her ne yapıyorduysa pislik kendisi dede yaramazlık yapıyo yaramazlık mı yapıyo tarzı cümle kurmuştur ki çocuk başkasına olayı anlatamasın anlatırsa da yaramazlık yaptı desin kimse anlamasın diye. en yakın arkadaşım 26 yaşındayken dedesi taciz etti, farklı şehirden görüntülü arayarak önce napıyosun üzerinde ne var sorusu ardından bir anda görüntülü konuşmada mastrbsyon yapmaya başlamış. arkadaşım telefonu hemen kapatmış ve pis tekrar tekrar aramış. kızın ailesi de bilmiyo söyleyemedi, annesi babası her kandil ararlar o dedeyi, duysalar kimse konduramaz inanamaz ama insan kendi başına gelmez sanıyo hep, ama malesef herkesin başına her şey gelebilir, sadece özel bölgesini göstermemiştir adam daha ileri gitmiş çocuğun söylediklerina bakılırsa
arkadaşım çok ağlamış telefonu kapatınca kimseye de söylemedi ailesi şok geçirirmiş kimse beklemezmiş. torununa üzerinde ne var diyip mastrbsyn yapıyo torununu hayal ediyo demekki. çok iğrençler malesef hiçbir ceza da almıyolar çoğu malesef gizli kalıyo taciz mağduru anlatamıyorBı dedelerin hepsi mi sapik ya
Biliyorumarkadaşım çok ağlamış telefonu kapatınca kimseye de söylemedi ailesi şok geçirirmiş kimse beklemezmiş. torununa üzerinde ne var diyip mastrbsyn yapıyo torununu hayal ediyo demekki. çok iğrençler malesef hiçbir ceza da almıyolar çoğu malesef gizli kalıyo taciz mağduru anlatamıyor
evet malesef taciz mağdurunu suçlayan insanlar bile var, bu konuda anneyi suçlayanların olduğu gibi. suçlular ellerini kollarını sallayarak dolanmaya devam ediyorlar ve edecekler malesefBiliyorumbazen anlatsan da inanmiyolar zaten.
Anne zaten velayeti alma gibi bir girişimi olmamış, yoksa alır giderdi çocukları. Resmen adama bırakmış çocukları. Haberi bilmiyorum tahmin ettim sadece.Annesi suriyeli ymis ama mesela biz kac senedir buradayiz ve kardesine taciz ettide ondan gitti diye bi haber gelmedi eşime bence bu olay cok eski olmus bi olay cocuklarin annesi olaydan 2 ay oncesine kadar terketmis cocuklari bence orda bi yanlis anlasilma var haber konusunda çünkü eşim ilk annesinimi bulup destek aldirip kendi cocuklarina kendi baksa diye konusmuslardi sosyal hizmetler gorevlisiyle bide bu sekil suclamalarda babaya velayet bile verilmez cevredende bisey duymadik bu konuyla ilgili bence eski bi olaydir bu