Aile içi taciz yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaa demeyin öyle. Erkek organı bu. Dünyanın en değerli organı. Neden saklasinlar ki?
Allah vermiyor ki bunların cezasını. Valla bence böylelerini asacaksin meydanlarda....

Yav AHAHAHAHAHAHAHAHAH moranka haykırdım Allah da seni güldürsün. Resmen gözümde şu canlandı

Evet böyle bir durumda velayet verilmesi de hiç mantıklı gözükmüyor.

Şu forumda ne kadar terbiyesiz ne kadar empati yoksunu insan var hayret ediyorum doğrusu.yıllarca taciz tecavüze uğrayıp ailesinin ruhunun duymadığı insanlar var .konu sahibi aksine çok ilgili bir anne çocuğundaki farklılığı fark edip olayların üstüne gitmiş.ve gereken herşeyi yapmaya da hazır.böyle şokta bir anneyi nasıl incitebiliyorsunuz anlamıyorum.sanki çocuk bunları söyledikten sonra çocuğu o adamla yanlız bırakmış gibi tepkiler veriliyor.sevgili konu sahibi sen çok iyi ve duyarlı bir annesin ve bunu çok geç olmadan farketmen de çok güzel.böyle bir şey varsa bile ilerde çocuk bunu hatırlamayacaktır.ama umarım böyle bişey çıkmaz .herşey gönlünce olsun

Ben o üyenin zehrasan olduğunu öğrenince şikayetçi olma kararı aldım. Çünkü bu ilk gözü dönmüşlüğü, ilk böyle iğrenç küfürler edişi değil. Çok ama çok sevinirim yardımcı olursanız. Özel mesaj atabilir miyim size?

Ya gerçekten bende mühendisim konuyu okuyunca bir ara psikolojik olarak dedim ki acaba üç yaşına kadar çalışmasam mi ? İyide öyle olmuyor ki hem ekonomik olarak imkansıza yakın hemde zaten üç yıl aradan sonra kimse beni işe almaz tam 15 yıl okumuşum bunun için hadi boşandık nasıl bakacağız bu çocuklara boşanmasak Allah korusun eşimiz vefat etti o zmaan ne olacak ?

O kısmı bende anlamadım
Koştum ama çocuğu içeri aldı kapıyı kapattı demişti sanırım??
Ya benim anladığım kadarıyla, dede banyodayken çocuk dedenin odasında oynuyormuş. Sonra dede çıkıp odasına geçmiş. Konu sahibi de kızım gel diye seslenmiş ama kv sanırım, bir şey olmaz derken zaten dede odanın kapısını kapatmış, kız Dede üstünü giyinirken odada kalmış yani.

Ama sonradan konu sahibi kızına sorduğunda dedem gözünü kapat dedi ama ben açtım tarzı bi şey demiş sanırım.

Yok kalmamış almış çocuğu kapıyı çalıp

Ya ne kadar acımasız yorumlar var, gerçekten şokla okuyorum. Bırakmasaydın diyenlere soruyorum, gerçekten siz çocuğunuzu kendi babanızın yanına bile bırakmaz mısınız belki istismara uğrar diye... Yada erkek kardeşinizin elini tutup parka götürmesine izin vermez misiniz?
İnsan sürekli şüpheyle nasıl yaşar? Benim de iki tane yeğenim var, biri kız biri erkek.
Babam odasında uzanmış TV izlerken gidip battayenin altına girip beraber TV izlemek istediklerini çoğu kez gördüm. Aaa hemen çık oradan mı demeliydik? Ablam çalıştığı için, yeğenim annemle babamın yanında büyüdü. Ozaman ablam bırakmamalı, hatta çalışmamalı mıydı? Tamam kötü zihniyetli insanlar var ama hayatımızdaki birinci derece yakınlarımıza karşı da sürekli böyle olamayız.
Herşeye ve herkese bu yönden bakarsak akıl sağlımızı kaybederiz.Çocuğumuzu yanımızdan ayırmamak gerekir. Hatta kreşe, okula bile gönderemeyiz. Çünkü farklı ortam, farklı erkek ve kadın personeller var.
Yapma potansiyeli olan okul da tanımaz, ev de...
Kadını suçlamayı bırakın çocuğu niye dedesine bıraktın diye
Henüz elinde kanıt olmadan birşey yapamıyor. Yetkili merciiler zaten gereken yönlendirmeyi yapar.

Hepimizin ortak isteği şu olmalı,
inşallah istismar yoktur varsa da hem çocuğun psikolojisinin düzelmesi hem de istismar edenin biran önce tespit edilip cezasını alması için dualarda, iyi dileklerde bulunmak...

Bı dedelerin hepsi mi sapik ya

Bı dedelerin hepsi mi sapik ya
arkadaşım çok ağlamış telefonu kapatınca kimseye de söylemedi ailesi şok geçirirmiş kimse beklemezmiş. torununa üzerinde ne var diyip mastrbsyn yapıyo torununu hayal ediyo demekki. çok iğrençler malesef hiçbir ceza da almıyolar çoğu malesef gizli kalıyo taciz mağduru anlatamıyor

Bu konuya tek msj attım, onun haricinde girmedim, rahatsız olduğum bir konu, ama görüyorum ki gene konu sahibini banlatmayi becermis bazıları, artık konu sahibi üzerinden ego tatmini yapmayı,kendinizi ovmeyi, karşıdakini yermeyi hatta hakaret etmeyi bi bırakın.. Ne empati duygunuz var, ne ağzınızın terazisi. Azalarak bitin ya. Gerçekten ciğeri yana yana msj atan, önünü gormedigi için yardım arayan 2. Anneyi de banlatmissiniz. Bravo size.

Biliyorum bazen anlatsan da inanmiyolar zaten.

Şok içinde okudum yapılan yorumları nasıl bu kadar kötü kalpli insanlar var anlamıyorum. Konu sahibi bnmde üç buçuk yaşında bir kızım var kendimi sizin yerinize koydum tebrik ederim sizi çok doğru bir şekilde ilerliyorsunuz inşallah kızınız bu olaydan daha fazla yara almaz uzman eşliğinde olayın aydınlatılması herkes için doğru bir karar daha fazla birşey demek gelmiyor insanın dilinden çok üzgünüm Allah sabrinizi versin.

Anne zaten velayeti alma gibi bir girişimi olmamış, yoksa alır giderdi çocukları. Resmen adama bırakmış çocukları. Haberi bilmiyorum tahmin ettim sadece.
Keşke sistemimiz daha iyi işlese, insanlar daha duyarlı olsa, o çocuklar onlara bırakılmasaydı.

Çocuğu niye dedesinin yanına bıraktın diye suçlayanlar olmuş.Benim yaşlı bir kadın akrabam ve eşinin çocuğu olmamış, ben çocukken kendi torunları gibi bakar oynarlardı, kendi dedemden daha yakındı bana o akrabam ve eşi. Ailem o tür bir düşünce şekline sahip olsaydı benim dede torun gibi bir aile ilişkim olmazdı.Bana uyar, her türlü oyunu oynarlardı, şimdi herkese yaşlı ve erkek diye sapık muamelesi yapmak doğru mu? O amca benim dedem gibi ve bazı yorumlar sapkınca, sapık babalar da var çocukları babasından ayrı mı yetiştiriyorsunuz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…