- 24 Aralık 2007
- 9.169
- 28.820
- Konu Sahibi Birpapatyagolgesi
Yersen…Ennnnnn iyi anne benim şovu mu vardı burada? kaçırmışım hep.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yersen…Ennnnnn iyi anne benim şovu mu vardı burada? kaçırmışım hep.
Kendi mahallemde yaklasik 10 dakika ötemde annesi terketmis 3 ve 5 yasindaki kiz cocuklarndam birine taciz birine tecavuz edildiğini sahit olduk babalari tarafindan cocuklarin eşim mahallemizin muhtari olayi yakinen biliyorum cocuklarin babannesi ilk biz bakariz cocuklara dedi sonrasi 4-5 gun sonra arayip ben bakamiyorum cocuk esirgeme kurumuna gonderin dedi ve eşim dediki sen babannesin ben sana maas ta baglatirim babasida versin yardimci olsun bunlar kiz cocugu sahip cik dedi veee kadin surekli oglu icin cocuklari dovuyor bilmem ne şu bu al götür bunlari dedi tlfnu kapatinca sosyal hizmetlerle iletisime gecti eşim, sabahi olay yayildi yani babanne aslinda herseyi biliyomus ama oglunu vermek istemedi cocuk rahatsizlaninca hastaneye götürmüşler ve olay o sekilde anlasilmis ben aileyi tanimiyorum ama taniyanlar cocugun babam benim buramı cok acitiyor (kuşunu gostererek tutarak) diyormuş.. hangi devirdeyiz nerede yasiyoruz cocuklarimiz ne kadar tehlikeli ortamda büyüyor kendi cocuguna bunu yapan insan denilemeyeck sahis bizim cocuklarimiza neler yapar Allah ım cocuklarimizi korusun. İyi insanlarla karsilastirsin.. bu aile esimi ilk aradiginda ve tabiiki bu aramalar 1 ay boyunca sürmüştü demistim ki eşime eğer cocuklara bakan yoksa sen al gel ben bakarim sosyal hizmetlere gidene kadar zaten evdeyim benim cocuklar okulda boşum getir demiştim eşim de ailesi vermez belki demisti keske zorla olsada biz alsaydikta belki bunlari yasamazlardiVallahi Allah utandırmasın şaşırtmasın ben cok kocama bırakırım baba ama ana gibi baba gece uyanır besler sabahın köründe kalkar bezler. Hasta olur saat başı kalkar. Hatta ikizlere bakicimiz var cok iyi utandırmasın onda bile arar merhamet ediyordur kızmıyordur degil mi diye.
Babam keza yeğenime ve büyük kızıma oyun arkadaşı gibidir.Aslinda normal olan bunlar. Konu sahibinin de aklına gelir miydi çünkü biz dede nene için torun evlattan evladır sevgide de ilgide de diye büyüdük oyle gördük. Eşime dun konu ilk açıldığında okudum gözleri doldu inanın çok azdir böyle olaylar diyor o da haklı biz yakın çevremizde görmeyince tanık olmayınca duyunca böyle bi kanımız donuyor.
Çocuğu fanus içinde büyümek de sıkıntı ana baba göçünce birilerine bağımlı pısırık özgüveni olmayan ve daha kötüsü herkesi ıyi sanıp kanan kandırılan bireysel olmasi daha yüksek ihtimal
Anlamadım filmdelisi çocuğu bulanlar için mi dedi kucaklarında ne işi var diye?Milyonlarca ihtimal geliyor akla konu detaylandıkça. 2 gündür çocukla sınanıyoruz, gün gece 12 yi görmeden vurdum kafayı yattım, dayanamadım daha fazla.
En başta eşinin ilk tavrından ayrı işkillendim vs derken parça parça anlatılanları birleştirince tablo çıktı ortaya.
Ayrı cephelerde olsalar verilen mücadele bambaşka olacakken şuan ne olursa olsun aile dinamiği sağlanıp, dış dünyayla el ele savaşacaklar.
Dün biz kısa süreli güvenli bir alanda arkadaşımızın çocuğunu kaybettik.
Bir mekan bahçesi ama içeride organizasyon vardı vs aşırı kalabalıktı.
Ben yavruyu getirdiklerinde oh be çekerken babasının ‘ 1 dk bile yeter kız çocuğu bu ne arıyor o adamların kucağında’ çığlığı kulağımdan gitmiyor.
Hepimiz kızı erkeği yok bu işin, hepsinde aynı tehdit desek de içten içe galiba hak verdim.
Babası kızını bulduğunda hiçbir endişesi geçmedi ama benim geçmişti.
Bilemiyorum yahu, benim ilk tehditim evlat için kaçırılma, can sağlığı olurken kız evlatları olanların taciz oluyor çok çok acı.
Dayanılacak gibi değildi, üzerine bu konu ruhum sıkıştı.
Şu anda kurtuldu mu yavrucaklar bu pisliklerin elinden inanamıyorum her şeyden öte minnacık bebeler bunlar cinsiyeti falan yok ya çocuk onlar çocukKendi mahallemde yaklasik 10 dakika ötemde annesi terketmis 3 ve 5 yasindaki kiz cocuklarndam birine taciz birine tecavuz edildiğini sahit olduk babalari tarafindan cocuklarin eşim mahallemizin muhtari olayi yakinen biliyorum cocuklarin babannesi ilk biz bakariz cocuklara dedi sonrasi 4-5 gun sonra arayip ben bakamiyorum cocuk esirgeme kurumuna gonderin dedi ve eşim dediki sen babannesin ben sana maas ta baglatirim babasida versin yardimci olsun bunlar kiz cocugu sahip cik dedi veee kadin surekli oglu icin cocuklari dovuyor bilmem ne şu bu al götür bunlari dedi tlfnu kapatinca sosyal hizmetlerle iletisime gecti eşim, sabahi olay yayildi yani babanne aslinda herseyi biliyomus ama oglunu vermek istemedi cocuk rahatsizlaninca hastaneye götürmüşler ve olay o sekilde anlasilmis ben aileyi tanimiyorum ama taniyanlar cocugun babam benim buramı cok acitiyor (kuşunu gostererek tutarak) diyormuş.. hangi devirdeyiz nerede yasiyoruz cocuklarimiz ne kadar tehlikeli ortamda büyüyor kendi cocuguna bunu yapan insan denilemeyeck sahis bizim cocuklarimiza neler yapar Allah ım cocuklarimizi korusun. İyi insanlarla karsilastirsin.. bu aile esimi ilk aradiginda ve tabiiki bu aramalar 1 ay boyunca sürmüştü demistim ki eşime eğer cocuklara bakan yoksa sen al gel ben bakarim sosyal hizmetlere gidene kadar zaten evdeyim benim cocuklar okulda boşum getir demiştim eşim de ailesi vermez belki demisti keske zorla olsada biz alsaydikta belki bunlari yasamazlardi
Evet.Anlamadım filmdelisi çocuğu bulanlar için mi dedi kucaklarında ne işi var diye?
Evet cocuklar yetistirme yurdunda baba cezaevinde yakindir ölüm haberi gelir. Babannenin evini taslamislar çünkü o herseyin uzerini kapatmaya calisti bi arayip ben bakcam cocuklara diyodu bi ben bakmiycm alin vs vs yani sureci etkiliyodu eşim de kız cocugu diye elinden geldigince yardimci olacagini ama babannesisin sen bak teyze verme diyordu nerden bilsin adam Biz gunlerce etkisinden cikamadik benimde bi kızım bi oğlum varŞu anda kurtuldu mu yavrucaklar bu pisliklerin elinden inanamıyorum her şeyden öte minnacık bebeler bunlar cinsiyeti falan yok ya çocuk onlar çocuk
İnanamıyorum bunu yapanlara nasıl bir hayvanlıktır nasıl bir namussuzluktur bu
Öyle ama sonuçta insanlık yapmış kötü niyeti olsa dışarıya çıkıp seslenmezdi. Teşekkür edileceğine kucağında ne işi var demek de hoş değil. Kalabalık olunca çocuk ezilmesin diye kucağına aldı muhtemelen. Yada aklına hiç gelmedi.Evet.
Çocuk 3 yaşlarında bir kız, içeride herhalde müziği gelini merak etti de girdi diye düşünüyoruz çünkü sürekli gözümüz üzerlerindeydi ve bizim gruba ait 6 çocuğumuz vardı, boyu da minnak olunca gözümüzden kaçmış hepsiyle bir zannetmişiz.
İçeride anons geçilmiş ama bahçede olduğumuzdan ve hepimiz ayrı yerlerde aradığımızdan duymadık.
Orta yaşlı bir adamın kucağında dışarı çıkarılıp ortama seslenildi, öyle bulundu kızımız, babanın tepkisi bu oldu.
Ben gördüğüm anda çığlıklar atarken, babanın feryadı dinmedi.
Çok çok acı ya ebeveyn olarak bulsan da sevinememek, herkesten şüphe duymak, bir anı bile kafada milyonlarca kere yaşamak vs vs.
Evet cocuklar yetistirme yurdunda baba cezaevinde yakindir ölüm haberi gelir. Babannenin evini taslamislar çünkü o herseyin uzerini kapatmaya calisti bi arayip ben bakcam cocuklara diyodu bi ben bakmiycm alin vs vs yani sureci etkiliyodu eşim de kız cocugu diye elinden geldigince yardimci olacagini ama babannesisin sen bak teyze verme diyordu nerden bilsin adam Biz gunlerce etkisinden cikamadik benimde bi kızım bi oğlum var
İnanılmaz üzüldüm ve sinirlendim. Yahu 3-5 yaşlarında kendi çocuğun olmasa bile bebek ya bunlar. O yaşlı kadını da atsalar içeri, ömrünü orada geçirse. Hepsi pislik / çocuğu bırakıp giden anne, şeref yoksunu baba, babaanne, çocuk anlatınca yetkililere bildirmeyen yakınları. Siz elinizden geleni yapmışsınız. Keşke daha önce kurtulsalardı çocuklar.Evet cocuklar yetistirme yurdunda baba cezaevinde yakindir ölüm haberi gelir. Babannenin evini taslamislar çünkü o herseyin uzerini kapatmaya calisti bi arayip ben bakcam cocuklara diyodu bi ben bakmiycm alin vs vs yani sureci etkiliyodu eşim de kız cocugu diye elinden geldigince yardimci olacagini ama babannesisin sen bak teyze verme diyordu nerden bilsin adam Biz gunlerce etkisinden cikamadik benimde bi kızım bi oğlum var
İnanılmaz üzüldüm ve sinirlendim. Yahu 3-5 yaşlarında kendi çocuğun olmasa bile bebek ya bunlar. O yaşlı kadını da atsalar içeri, ömrünü orada geçirse. Hepsi pislik / çocuğu bırakıp giden anne, şeref yoksunu baba, babaanne, çocuk anlatınca yetkililere bildirmeyen yakınları. Siz elinizden geleni yapmışsınız. Keşke daha önce kurtulsalardı çocuklar.
biz zaten gunlerce kendimize gelemedik. Allah im yardimcilari olsn o miniklerinÇok korkunç bir olay off ne biçim insanlar yaşıyor dünyada
Bahsettiğiniz olayın haberini buldum bu pis sapık daha önce engelli erkek kardeşine de istismarda bulunmuş… Cezaevinde layığını bulsun inşallah ruh hastası
İnşallah çok iyi ailelere verilirler, çok güzel hayatları olur, bu olayları da hatırlamazlar.biz zaten gunlerce kendimize gelemedik. Allah im yardimcilari olsn o miniklerin
Yaa çok üzüldüm çok haberi gördüm. Çocukların annesi o pisliğin kendi erkek kardeşine tecavüz etmesinden dolayı evi terketmiş. Böyle bir mahlukla çocuklarını nasıl bırakıp gitti bu kadın.Evet cocuklar yetistirme yurdunda baba cezaevinde yakindir ölüm haberi gelir. Babannenin evini taslamislar çünkü o herseyin uzerini kapatmaya calisti bi arayip ben bakcam cocuklara diyodu bi ben bakmiycm alin vs vs yani sureci etkiliyodu eşim de kız cocugu diye elinden geldigince yardimci olacagini ama babannesisin sen bak teyze verme diyordu nerden bilsin adam Biz gunlerce etkisinden cikamadik benimde bi kızım bi oğlum var
Aminn insallahİnşallah çok iyi ailelere verilirler, çok güzel hayatları olur, bu olayları da hatırlamazlar.
Annesi suriyeli ymis ama mesela biz kac senedir buradayiz ve kardesine taciz ettide ondan gitti diye bi haber gelmedi eşime bence bu olay cok eski olmus bi olay cocuklarin annesi olaydan 2 ay oncesine kadar terketmis cocuklari bence orda bi yanlis anlasilma var haber konusunda çünkü eşim ilk annesinimi bulup destek aldirip kendi cocuklarina kendi baksa diye konusmuslardi sosyal hizmetler gorevlisiyle bide bu sekil suclamalarda babaya velayet bile verilmez cevredende bisey duymadik bu konuyla ilgili bence eski bi olaydir buYaa çok üzüldüm çok haberi gördüm. Çocukların annesi o pisliğin kendi erkek kardeşine tecavüz etmesinden dolayı evi terketmiş. Böyle bir mahlukla çocuklarını nasıl bırakıp gitti bu kadın.
Hepsi suçlu hepsi
Bazı insanlar o kadar terbiyesiz ki. Haklıyken kendilerini nasıl rezil ediyorlar burdan gördüm. Sana yapılan hakaret beni çok üzdü. Çünkü bunu yaşayabilecek en son kişisin((Merhaba, ben zaten sakinim, üstteki yorumlarıma bakarsanız galeyana gelip size zararı dokunabilecek olan üyelere tepkimi de gösterdim. Kendimce size tavsiyelerimi de verdim. Ha bir de üzerine ömrümde işitmediğim hakaretleri işittim, dilimi ısırdım.
Sizleri hemen hepimiz anlıyoruz, merak etmeyin.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum babayla daha fazla o halde zıtlaşmak istemedik hiçbirimiz, adamın canı burnunda zaten.Öyle ama sonuçta insanlık yapmış kötü niyeti olsa dışarıya çıkıp seslenmezdi. Teşekkür edileceğine kucağında ne işi var demek de hoş değil. Kalabalık olunca çocuk ezilmesin diye kucağına aldı muhtemelen. Yada aklına hiç gelmedi.
Ya artık öyle bir duruma geldik ki ben bile başkasının çocuğunu sevmemeye, kucağıma almamaya çalışıyorum. Artık kızı erkeği kalmadı. Hatta erkek çocuğa daha çok dikkat etmek gerek. Allah bütün yavruları korusun.
Keşke şu suçu ispatlanmış pedofililerin sapıkların alnına damga vurulsa. Ya da en azından oturduğu mahalleye bilgi verilse ne mal olduğu. İlk seferinde yatıp çıkıp devam ediyorlar pisliklerine. En azından insanlar bilip uzak tutar çoluğunu çocuğunu. Ya da direkt idam edilse. Bunlara özel idama izin verilse keşke. Tek Bi çocuğun canı yanacağına bunların hepsi gebertilse, toplum temizlense.Çok korkunç bir olay off ne biçim insanlar yaşıyor dünyada
Bahsettiğiniz olayın haberini buldum bu pis sapık daha önce engelli erkek kardeşine de istismarda bulunmuş… Cezaevinde layığını bulsun inşallah ruh hastası
Ay yok artık. Zehrasan mış ya bu üye. Geçenlerde yine böyle küfretmişti, resmen 2. Üyelik almış. ŞoktayımSen nasıl bir orospusun ki yoksa sende mi 3 yaşında 4 yaşında ki çocukları elliyorsun he kaphe bu kadar rahat karşıladigina göre