- 3 Mayıs 2020
- 897
- 1.070
-
- Konu Sahibi Birpapatyagolgesi
Bu kadar aşırı tepki vermeniz hiç normal gelmedi bana ya siz de çocukken taciz edildiniz sanirim ya da çocuk tacizcisi olma ihtimaliniz yüksek.Sen nasıl bir orospusun ki yoksa sende mi 3 yaşında 4 yaşında ki çocukları elliyorsun he kaphe bu kadar rahat karşıladigina göre
burdakıler oyle .bi,ri birşey dıyor hurra onun arkasından kımsede karşı gelmıyor kendı fıkırlerı yokmuş gıbı. şu parazıtler bır temızlense. kadın cevap veremıyor resmenKonu sahibini niye banlattınız ya?
Şöyle bir konuda bile anneliğe, kadınlığa laf atmak nedir?
Dede farkında iseniz babanın babası. Baba burda tanıyamamış babasını hiç istemediğimiz bir olay varsa bile.
Kadın çalışmasın başında dursun diyenler var ben memurum ama ücretsiz izinlerle bile 3-3.5 yaşına kadar basında duramam çocuğumun özelde çalışan nasıl dursun?
Bu resmen kadınlar iş hayatından çekilsin demek gibi bir şey. İki çocuk olsa 7 buçuk yıl çekilsin falan diyor resmen bunu diyenler. Arkada yetişen gençler de gelirken.
Ne alaka çok ruhsuz yaklaşım diyebilirsiniz ama bebek tek kadının sorumluluğunda değil erkek bıraksın işi o zaman kadının izni bitince. Ki kendi ailesine emanet edilmesin.
Babaya tek laf söylenmemiş nerdeyse çünkü yazık ya.
Ben istediğim şeyi hissetmek istediğim için de olabilir bilmiyorum ama yavrucak düşündüğümüz şeyi yaşamamış ama ya ne olacak diye umursamazca ve gereksizce düşünen bir dede ve babaanneye düşmüş diye düşünüyorum.
Dediğim gibi belki de evde Babanne de varken böyle bir şeyin yaşanması, ikisinin birden çok kötü insanlar çıkması ihtimali bana fazla geldiği için iyimser bakıyor da olabilirim.
Yine de asla görmemesi gereken şeyler gördüğü kesin
Bence konusunu sildi güncellendi falan ondan ban yedi.burdakıler oyle .bi,ri birşey dıyor hurra onun arkasından kımsede karşı gelmıyor kendı fıkırlerı yokmuş gıbı. şu parazıtler bır temızlense. kadın cevap veremıyor resmen
Müge Anlı izlemek insanları çok paranoyak yaptı, çok nadir görülen olayları çok yaygın görülüyor diye düşünmeye başlayıp çocuklara hapis hayatı yaşatmaya çalışıyorlar.Yaranılmıyor bu millete valla. Yavaş yavaş uzman desteği ile temkinli hareket etmek varken bi aile içi cinnet ve şiddet her şeyi çözecek hııı aynen.
Konuda da amma çok anam karı var ha. Sanki bütün dedeler sapık hatta babaların canı cehenneme, amca dayı falan zinhar yaklaşma.. Ne heyecan yapılmış be. Anam da böyleydi, ergenliğim Müge Anlı sonrası atakları ile geçti. Çalışma çocuğuna bak diyen de olmuş. Ekmeğini vereceksen neden olmasın diyen olmamış, 32.sayfadayım henüz, inşallah diyen olmuştur ya bi benim aklıma gelmiş olamaz , olmasın lütfen.
O değil de evde çocuk olmasını geçtim evde gelin varken kayinpederin beline havlu sarılı şekilde dustan cikmasi normal mi? Bana normal gelemedi.Konu sahibi herkes şu noktaya takılmış siz dede içerde yarım havluyla gezerken cocugun odada kalmasına izin mi verdiniz gerçekten ?
Çok rahatlar belli kiO değil de evde çocuk olmasını geçtim evde gelin varken kayinpederin beline havlu sarılı şekilde dustan cikmasi normal mi? Bana normal gelemedi.
Psikiyatr ve oyun terapisti ile yola çıktık. Psikiyatr videoları izledi. Bana anlatması gerekenleri anlattı. Bu süreç çok yorucu olduğu için buraya da ayrıca aktarmayacagim. Pedagog ve oyun terapisti ile yola devam devam ediyoruzB Birpapatyagolgesi iyi misin ? son durumlar ne ?
Bu oyun olayını uzman yapacak.birde ben Ogün kızımla kaynanamlara gittiğimde kayınpeder banyodaydi. Banyo benim oturduğum alandan görünebilir şekilde. Kendisi banyodan çıkıp benm sesimi duyunca koşturarak odasına gitti. Ama kızım ordaydi bende seslendim kaynanam olsun dursun onun önünde giyinmek değil ya dedi ama ben kızıma bı kaç seslenip yanıma cagirdim ve geldioğlum daha 2 yaşında değil bir kaç ayı var tuvalet eğitimi verirken gel pipini sileyim dedim diye pipisini artık biliyor . tuvalet eğitimi sırasında tutup pipi diyor. yani organları tanıyabilirler. ama dedenin ve nenenin cocugun yanında bu kadar rahat davranması göz ardı edilemez bir durum.
ben ve eşim bile asla oglumuzun yanında gıyınmeyız. 3 yaş gayet herşey kavrayıp anlatacağı bir yaş. siz sürekli bebeğinize sorup onun aklına bu olayı kazımayın . oyunlarla öğrenmeye calısın. dedenle nasıl oynuyordunuz hadi gel benimle de oyna bana da öğret göster deyin. pedagog işini kesinlikle atlamayın .
Kızınız bu kadar bilinçli ve duyarlı bir annesi olduğu için çok şanslıPsikiyatr ve oyun terapisti ile yola çıktık. Psikiyatr videoları izledi. Bana anlatması gerekenleri anlattı. Bu süreç çok yorucu olduğu için buraya da ayrıca aktarmayacagim. Pedagog ve oyun terapisti ile yola devam devam ediyoruz
Geçmiş olsun. Evet başlık sizin için çok faydalı olmadı. Bilakis böylesi kötü bir süreç yaşarken bir de anneliğiniz sorgulandı. Gerçekten akla zarar insanlar var. Kızınız ve sizin için inşAllah güzel günlerin başlangıcı olur.Psikiyatr ve oyun terapisti ile yola çıktık. Psikiyatr videoları izledi. Bana anlatması gerekenleri anlattı. Bu süreç çok yorucu olduğu için buraya da ayrıca aktarmayacagim. Pedagog ve oyun terapisti ile yola devam devam ediyoruz
Kendinizi suçlamayın dikkatinizden ve önemsemenizden ustune dusmenizden sizi ve eşinizi kutlarım.gelismeleri okuyamadım henüz ama insallah korktuğunuz gibi birsey yoktur bir anne olarak ilk duam bu eger varsa da kızınızın hakkını savunun içeri attırın pisliğiNasıl birkairim derken , çocuğa zaten benm calistigim durmlarda kayinpederim ilgileniyordu. Bunu bütün sulalem de biliyor. Böyle adımlık olacağını nasıl bilebilirdim. Oda konusuna gelince tabi rahat durmadım kizime seslendim çıkmasını sagladim
Arkadaslar merak ediyoruz ama kadın zaten gergin ev içi gerginlik kafada sürekli düşüncelerin dönmesi gibi birçok faktörle savaşıyor. Belki kp ve kv yle karşılaşıyorlar altlı üstlü oturuyorlarmış. Bu kadar sikintinin icinde sayfalarca sacma soruda olsa cevap verdi. Kpnin hala banyodan gelini yanindayken neden havluyla ciktigini soruyorsunuz. Sormayin bu tur sorular artik. Psikolog gorusmesinin sonucunu aktarmak isterse aktarir.Kendinizi suçlamayın dikkatinizden ve önemsemenizden ustune dusmenizden sizi ve eşinizi kutlarım.gelismeleri okuyamadım henüz ama insallah korktuğunuz gibi birsey yoktur bir anne olarak ilk duam bu eger varsa da kızınızın hakkını savunun içeri attırın pisliği
Size cevap gibi atmam tamamen yanlislikla oldu. Diger arkadaslar icin yazmistimKendinizi suçlamayın dikkatinizden ve önemsemenizden ustune dusmenizden sizi ve eşinizi kutlarım.gelismeleri okuyamadım henüz ama insallah korktuğunuz gibi birsey yoktur bir anne olarak ilk duam bu eger varsa da kızınızın hakkını savunun içeri attırın pisliği