Aile içi taciz yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayınpeder hiç normal değil ama kayinvalde de göz yuman kişi olabilir malesef hâl ve sözleri alarm veriyor. Siz küçük çocuk bırakıyorsunuz iki yaşlı insanın yanında çocuğun yaptığı muhabbetler popo ve özel bölge. Normali sizce?

Hangimiz bu çocuğun annesiyiz?o çocuğu annesinden daha da fazla düşünebiliriz.kraldan kralcı biz!!!Sadece şunu söyleyeyim açıkça kp dahil herkesin suratına evladım için ne söylemek gerekirse söylerim.siz. De anne olarak o sözde dedeye ciplak çocuğumun karşına çıkma ayıp deyin.susmayin!ben sevme cümlelerinde bile garip bir şey duyduğumda ikaz ediyorum.bilsin takipteyim karşımdaki.. korksun!!kv de söyleyin cekinecek hiçbir şey yok.yakarim valla evladıma dokunan eliii yakar o kadar

Sen nasıl bir orospusun ki yoksa sende mi 3 yaşında 4 yaşında ki çocukları elliyorsun he kaphe bu kadar rahat karşıladigina göre
Bu kadar aşırı tepki vermeniz hiç normal gelmedi bana ya siz de çocukken taciz edildiniz sanirim ya da çocuk tacizcisi olma ihtimaliniz yüksek.

burdakıler oyle .bi,ri birşey dıyor hurra onun arkasından kımsede karşı gelmıyor kendı fıkırlerı yokmuş gıbı. şu parazıtler bır temızlense. kadın cevap veremıyor resmen

Müge Anlı izlemek insanları çok paranoyak yaptı, çok nadir görülen olayları çok yaygın görülüyor diye düşünmeye başlayıp çocuklara hapis hayatı yaşatmaya çalışıyorlar.

oğlum daha 2 yaşında değil bir kaç ayı var tuvalet eğitimi verirken gel pipini sileyim dedim diye pipisini artık biliyor . tuvalet eğitimi sırasında tutup pipi diyor. yani organları tanıyabilirler. ama dedenin ve nenenin cocugun yanında bu kadar rahat davranması göz ardı edilemez bir durum.
ben ve eşim bile asla oglumuzun yanında gıyınmeyız. 3 yaş gayet herşey kavrayıp anlatacağı bir yaş. siz sürekli bebeğinize sorup onun aklına bu olayı kazımayın . oyunlarla öğrenmeye calısın. dedenle nasıl oynuyordunuz hadi gel benimle de oyna bana da öğret göster deyin. pedagog işini kesinlikle atlamayın .

Konu sahibi herkes şu noktaya takılmış siz dede içerde yarım havluyla gezerken cocugun odada kalmasına izin mi verdiniz gerçekten ?
O değil de evde çocuk olmasını geçtim evde gelin varken kayinpederin beline havlu sarılı şekilde dustan cikmasi normal mi? Bana normal gelemedi.

B Birpapatyagolgesi iyi misin ? son durumlar ne ?
Psikiyatr ve oyun terapisti ile yola çıktık. Psikiyatr videoları izledi. Bana anlatması gerekenleri anlattı. Bu süreç çok yorucu olduğu için buraya da ayrıca aktarmayacagim. Pedagog ve oyun terapisti ile yola devam devam ediyoruz

Bu oyun olayını uzman yapacak.birde ben Ogün kızımla kaynanamlara gittiğimde kayınpeder banyodaydi. Banyo benim oturduğum alandan görünebilir şekilde. Kendisi banyodan çıkıp benm sesimi duyunca koşturarak odasına gitti. Ama kızım ordaydi bende seslendim kaynanam olsun dursun onun önünde giyinmek değil ya dedi ama ben kızıma bı kaç seslenip yanıma cagirdim ve geldi

Kızınız bu kadar bilinçli ve duyarlı bir annesi olduğu için çok şanslı

Geçmiş olsun. Evet başlık sizin için çok faydalı olmadı. Bilakis böylesi kötü bir süreç yaşarken bir de anneliğiniz sorgulandı. Gerçekten akla zarar insanlar var. Kızınız ve sizin için inşAllah güzel günlerin başlangıcı olur.

Kendinizi suçlamayın dikkatinizden ve önemsemenizden ustune dusmenizden sizi ve eşinizi kutlarım.gelismeleri okuyamadım henüz ama insallah korktuğunuz gibi birsey yoktur bir anne olarak ilk duam bu eger varsa da kızınızın hakkını savunun içeri attırın pisliği

Arkadaslar merak ediyoruz ama kadın zaten gergin ev içi gerginlik kafada sürekli düşüncelerin dönmesi gibi birçok faktörle savaşıyor. Belki kp ve kv yle karşılaşıyorlar altlı üstlü oturuyorlarmış. Bu kadar sikintinin icinde sayfalarca sacma soruda olsa cevap verdi. Kpnin hala banyodan gelini yanindayken neden havluyla ciktigini soruyorsunuz. Sormayin bu tur sorular artik. Psikolog gorusmesinin sonucunu aktarmak isterse aktarir.

S
Size cevap gibi atmam tamamen yanlislikla oldu. Diger arkadaslar icin yazmistim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…