Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyu düzenlemişti çok fazla değiştirerek o yüzdendir
cahil cahil yorumlar yazınca kadın da saldırmasınlar diye düzenledi ,buradan destek alıyordu en azından çabuk gelir umarımKonuyu düzenlemişti çok fazla değiştirerek o yüzdendir
Yok canim birakirlarmı. Aslaaaİnsanlara şu durumunda neden yuklenilmis banlatans kadar polise gitmem pedegog da neymiş yazdı sanki . Elinden geleni yapıyor böyle yazanlar çocuklarını bir kere babalarının yanına birakmamis mi . İnsanın aklına babasının zarar verebilecegi gelir mi ?
Milyonlarca ihtimal geliyor akla konu detaylandıkça. 2 gündür çocukla sınanıyoruz, gün gece 12 yi görmeden vurdum kafayı yattım, dayanamadım daha fazla.Çok ihtimal var konu içinde, babaannenin bir şeylere şahit olup, örtbas edebileceği ihtimali de dahil. İnsan düşündükçe sonu gelmiyor. Babanın da annenin ve evladının yanında durması çok önemli, neler görüyoruz "Asla böyle bir şey olmaz!" deyip kestirip atabilirdi ve kadını, babasına iftira atmakla suçlayıp olayı daha berbat hale de getirebilirdi. Bu kez, karı-koca karşı cephelere düşer, ayrı savaşlar verir ve çocuk daha çok hırpalanabilirdi.
Ben de sevindim eşlerin bir arada adım atmasına, birlikte yol alıp doğru yoldan gitmelerine valla Film.
O şüphe kemirir insanı, emin olmak ister ya insan. Bir yanda evladı, bir yanda babası... Anne için apayrı zor, ancak baba için çok, çok daha zor. Eğer böyle bir durum varsa, katılıyorum, baba da kesinlikle ayrıca terapi görmeli, psikolojik destek almalı.
Ay yani bilmiyorum benim de çocuğum olacak mecbur ise girecegim ne yapayım ? Bir yaşından sonra yakın bir akrabam ilgilenecek . Allah korusun şimdi böyle bir şey yaşansa bana da derler demek ki bırakmasaydin çocuğunu diye . Kadın zaten tecavüze uğraşa açık giymeseydin ,dedesine bıraksan bırakmasaydin sürekli kadın suçluYok canim birakirlarmı. Aslaaa
7/24 çocuğun başını bekliyorlar 20 yaşına kadar
Yersen tabii.
Evet tabiiAy yani bilmiyorum benim de çocuğum olacak mecbur ise girecegim ne yapayım ? Bir yaşından sonra yakın bir akrabam ilgilenecek . Allah korusun şimdi böyle bir şey yaşansa bana da derler demek ki bırakmasaydin çocuğunu diye . Kadın zaten tecavüze uğraşa açık giymeseydin ,dedesine bıraksan bırakmasaydin sürekli kadın suçlu
Ya bırak Allah aşkına.Ay yani bilmiyorum benim de çocuğum olacak mecbur ise girecegim ne yapayım ? Bir yaşından sonra yakın bir akrabam ilgilenecek . Allah korusun şimdi böyle bir şey yaşansa bana da derler demek ki bırakmasaydin çocuğunu diye . Kadın zaten tecavüze uğraşa açık giymeseydin ,dedesine bıraksan bırakmasaydin sürekli kadın suçlu
Aynen öyle kadınlara yaşamak resmen dert ,zulüm ,vicdan azabı . Yahu Allah korusun insan nerden bilebilir ? Kadın zaten çocuğunu takip etmiş belli ki çocuğunu önemsiyor gerekli yollara başvurmuş daha ne yapabilir?Evet tabii
Hep anne suçlu
Farkettiyseniz babaya hiç laf yazan yok. Nasıl babasını uyarmaz, babasına sen benim karımın yanuhda havluyla nasıl dolanırsın, çocuğumu o odaya nasıl kapatırsın diye demişmi koca?
Babalar melek, asla kötülük düşünmezler yapmazlar. Ama ne hikmetse babaya bile güvenmiceksin.
Ama anneler nefes almıcak, işe gitmicek. Ama kendi ayaklarının üzerinde duracak, eşinin eline bakmıcak. Çalışmayacak ama çalışıyormuş gibi para kazanacakki hem evine hem çocuğuna faydası olsun. Eşi aldatırsa maddi olarak güçlü olabilmeli.
Ama asla çocuğunu bırakmayacak kimseye, eş ailesime bile güvenmeyecek, bırakırsada kadın suçlu, çünkü anne ya çocuğunu düşünmek birtek onun görevi.
Saçma sapan muhhabetler işte.
Yani bunun sonu yok anne hasta olsa hastaneye yatsa ne olacak ? Tabi ki insan çocuğuna dikkat edicek. Kadın belli ki dikkatli davranmış ki cocugundaki değişiklikleri fark etmiş . Pedegog ile görüşmüş. Ne yapabilir çıkıp adama mi saldirsinYa bırak Allah aşkına.
Ona kalırsa ben bir olay biliyorum, değil yetişkinden çocuğu çocuktan korumak gerekiyor akranı ile bile oynamasın yani.
İnsan elbette gözü açık olacak, çocuğuyla konuşacak vs ama herkesi sırf cinsi tacizci görüp yaşayamaz ki, e o zaman kadınlardan anneannelerden teyzelerden de koruyalım kadını erkeği yok sapığın tacizin.
Güvenli bir dünya olmasının yolu fanus değil, yaptırımlar cezalar ve kanunlardır.
Vallahi Allah utandırmasın şaşırtmasın ben cok kocama bırakırım baba ama ana gibi baba gece uyanır besler sabahın köründe kalkar bezler. Hasta olur saat başı kalkar. Hatta ikizlere bakicimiz var cok iyi utandırmasın onda bile arar merhamet ediyordur kızmıyordur degil mi diye.İnsanlara şu durumunda neden yuklenilmis banlatans kadar polise gitmem pedegog da neymiş yazdı sanki . Elinden geleni yapıyor böyle yazanlar çocuklarını bir kere babalarının yanına birakmamis mi . İnsanın aklına babasının zarar verebilecegi gelir mi ?
Hikaye zatenAynen öyle kadınlara yaşamak resmen dert ,zulüm ,vicdan azabı . Yahu Allah korusun insan nerden bilebilir ? Kadın zaten çocuğunu takip etmiş belli ki çocuğunu önemsiyor gerekli yollara başvurmuş daha ne yapabilir?
Bunun çözümü ne gerçekten bilmiyorum . Evde tutsan takıntı haline getirsen o çocukta da psikolojik bunalıma sebep olacak . İnsanlara güvenmek de çok zor . Kimsenin evladinin başına gelmesin . Büyük konuşmak ben kimseye güvenmem bırakmam demek de hata. Ne zamana kadar belirli bir yaştan sonra anasınıfına gidecek bu çocuklarVallahi Allah utandırmasın şaşırtmasın ben cok kocama bırakırım baba ama ana gibi baba gece uyanır besler sabahın köründe kalkar bezler. Hasta olur saat başı kalkar. Hatta ikizlere bakicimiz var cok iyi utandırmasın onda bile arar merhamet ediyordur kızmıyordur degil mi diye.
Babam keza yeğenime ve büyük kızıma oyun arkadaşı gibidir.Aslinda normal olan bunlar. Konu sahibinin de aklına gelir miydi çünkü biz dede nene için torun evlattan evladır sevgide de ilgide de diye büyüdük oyle gördük. Eşime dun konu ilk açıldığında okudum gözleri doldu inanın çok azdir böyle olaylar diyor o da haklı biz yakın çevremizde görmeyince tanık olmayınca duyunca böyle bi kanımız donuyor.
Çocuğu fanus içinde büyümek de sıkıntı ana baba göçünce birilerine bağımlı pısırık özgüveni olmayan ve daha kötüsü herkesi ıyi sanıp kanan kandırılan bireysel olmasi daha yüksek ihtimal
Evet eminim birçok kadın rahat bir isim olsun çocuğuma daha fazla vakit ayirayim ister. Ama böyle bir imkan mi var . Mecbur çalışmak zorundayız . Çalışmasan bile dediğiniz gibi sanki tüm vakit çocuğu ile mi ilgilenebilecek? Yemek ,bulaşık falan derken akşam olacak . Çocuğu ne zamana kadar elinde tutabilirsin . Mecbur dışarı çıkacak bu çocuk okula da velisiyle gitmeyecek .Hikaye zaten
2-3 kadın bir araya gelip çocukları bi odaya tıkıyorlar hepsinin elinde abur cubur, tablet iki oyuncak, kadınlar akşama kadar dedikodu kakari kikiri, ama sorsan çok ilgili anne. Çocuğunu çok önemsiyor.
Çocuklar içerde napiyor, kim kime vuruyor kim neyi izliyor haberleri yok
Gelip burda ahkam kesiyorlar
Neymiş evden çalışsaymışda çocuğunu bırakmasaymışda
Herkes kek,börek yaparak incik, boncuk dizerek kazanmıyor ekmeğini.
1. Sınıfa verdikleri çocuklarının öğretmeni kadın olsun isterler ama kadın çalışmazsın evde çocuğuna baksın gerekirse aç gezsin ama çocuk onunla büyüsün.
Hep hikaye, hiç kaaleye bile almam
Öyle davranacaklar fazlaca varmış, gördük.Yani bunun sonu yok anne hasta olsa hastaneye yatsa ne olacak ? Tabi ki insan çocuğuna dikkat edicek. Kadın belli ki dikkatli davranmış ki cocugundaki değişiklikleri fark etmiş . Pedegog ile görüşmüş. Ne yapabilir çıkıp adama mi saldirsin
Peki siz bilirsiniz o çocuk sizin elinizden alınsın da o zaman görün ihmallerle çocuk büyütmek nasıl oluyormuş ben bunu görüp okuyup yetkililere haber vermezsem eğer insanligimdan şüphe duyarım
Kınamıyorum ama yani okadar beyefendi bi kayınpederim varki bırakmıyorum bence bırakılmamalıda bana yanlış geliyor. Tamam zor durumda kalmışsınızdır çalışmanız gerekiyodur belki ama dedeye bırakcağınıza keşke evde iş yapsaydınız. Evlere işler veriliyor. Çocuk daha çok küçük dedeye bırakmanız bana çokkk saçma ve sorumsuzca bi davranış gibi geliyor. Ve yazınızdan anladığım kadarıyla adamı sizde tam olarak tanımıyorsunuz önceden iyiydi şimdi böyle oldu falan diyorsunuz yani siz tanımıyorsunuz bu adamı bence. Adam bişey olmaz kalsın çocuk diyor ve sadece yok durmasın alıyım çocugu demeniz saçma geliyor bana
Konu zaten adamı ipe götürür cinsten . İyice tartıp bicmeden böyle bir konuda ortalığa düşmek en en çok çocuğa zarar verir. Ya siz yazana kadar düşünmedim ya adam dusundugum gibi değil de masum çıkarsa ayy torunumla ilgili bana sunlar söylense bende yasayamam sanırım çok çok zor bir durum gerçektenÖyle davranacaklar fazlaca varmış, gördük.
Bilakis çok çok tehlikeli bir mevzu olduğundan sessiz ve derinden, emin olunana kadar en büyük titizlikle ilerlenmesi gereken bir vaka bu.
Hep bu abartı tepkiler verenleri görünce aklıma Kibariye’nin annesinin ‘şofeeeer’ dye dövünmesi gelir.
Doğruluğu yanlışlığı da geçtim, iyice fırtına kopararak o çocuğun ruhunda yaratılacak kaosu da düşünemiyorlar.
Kendi adıma düşünüyorum böyle bir şeyle suçlansam dayanamayabilirim bile, kalpten giderim yahu.
Kesin deliller, hekim görüşü olmadan adım mı atılır!