Aile içi taciz yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kanıt yok mu? Daha ne kanıtı olmasini bekliyorsunuz tecavüze mi uğrasın he demek kanıt yok kanıt neyle oluyor kamera kaydı ile asıl saçmalayan sensin sen
Ben mesela gidip polise desem ki tacize uğradım. E kanıt istemeyecek mi? Adamı hapse mi tıkacak benim lafımla gecenin bu saati? Tabii ki hayır. O yüzden öncelikle doktora gidip rapor vs her neyse alınır sonra savcılığa gidilir. Bu süreçler çocuğa zarar gelmeyecek şekilde ve ona aksettirilmeden halledilir. Gecenin bir yarısı bağırıp çağırarak değil.

Sen 3 yaşında mısın peki? Konu sahibinin bebeği daha 3 yaşında

Konu sahibi görmüşken yazmak istedim. Rica ediyorum bu hanımefendinin tavsiyelerini dikkate almayın. İnanın bilenler biliyor, çok geçerli sebeplerim var böyle söylemek için. Evladını sinir anlarında boğan kadını eleştirdik diye bizi kötü ilan edip, o kadının yaptığından ne farkınız var vb anlamsız cümleler kurmuştu.

Neyse, Öte yandan Çocuk gelişimci hanım, ispat için tekrardan çocuğu o ortama sokup ses ve görüntü kaydı almayı öneriyor. Ama çocuğun alacağı travmayı umursamıyor sanırım.
İlk paragrafında dediğiyle hemen 2. Paragrafta söylediği de birbirine uymuyor fark ettiyseniz.

Ayrıca bu konuda çocuk gelişimi uzmanı vb değil çocuk psikiyatrisi kılavuz olarak kabul edilmelidir. Rica ediyorum siz bir uzmana danışmadan bir şey yapmayın. Zaten görüşeceğim demişsiniz, bizi gelişmelerden haberdar edin olur mu?

Bir mesajınızda şimdi bulamadım diğer sayfalarda, “kankanız” dışında size destek olacak kimsenin olmadığını, anne ve kardeşinizin ruhsal problemleri olduğunu, babanızla da görüşmediğinizi yazmamış mıydınız? Ben mi yanlış anladım ki? Eğer görüşüyorsanız -işten ayrılamadığınız için söylüyorum- evladınızı kendi babanıza emanet etmeniz daha mantıklı olmaz mı? Kötünün iyisi bir öneri işte. Kalıcı bir çare bulana kadar?

Nasıl ya? Kayınvalideniz çişini yaparken çocuğunuz yanında mı oluyor da görüp, bak bu pubis diyor?

Veya kızınız kendisi çiş yaparken dedi diyelim, ne mana? Ne diye durduk yere bak orasının adı bu falan diyor? Allahım aklımı kaçıracağım ne biçim aile bunlar? Kayınvalide de falso var. Diğer üyelere katılıyorum. Kv bence yaramazlık olayının mucidi.
Peki siz bilirsiniz o çocuk sizin elinizden alınsın da o zaman görün ihmallerle çocuk büyütmek nasıl oluyormuş ben bunu görüp okuyup yetkililere haber vermezsem eğer insanligimdan şüphe duyarım
Ay abartmayın siz de bir durun Allah aşkına. Şova giriyor şu an bu yaptığınız. Kadın uzmanla görüşeceğim, sakince hareket etmek istiyorum diyor, siz elinizden alınsın diyorsunuz. Sanki kızının tacize uğramasına göz yumuyor kadın. Abartmayın ya. Bu dediğiniz kadının yüreğine iyice ateş düşürmeyecek mi? Siz şimdi destek mi oldunuz yani? Süpersiniz şovunuzu yaptınız takdirleri topladınız, lütfen daha fazla böyle beylik laflarla konuşup zaten çareşiz, şokta olan bir kadını daha da üzmeyin. Ayıptır yahu ne ara bu kadar empati yoksunu olduk biz

şuanda tüm yetkili mercilere ulaşıyorum eşim de benle birlikte oturduk gecenin şu saatinde
Bravo, yılın en duyarlı üyesi seçildiniz. Biz burada bu kadar kadın, 1 milyon üyesi olan sitede, bdv bölümünde toplandık. Aynı konuyu okuduk, sizin yaptığınızı yapmayı akıl edemedik, ama çok şükür ki siz akıl ettiniz de mesele çözülecek inşallah. Gerçekten şu an yaptığınız tribünlere oynamak. Dışarıdan nasıl görünüyor bir bilseniz. Gerçekten ayıp ya şu yaptığınız. Zaten ciğeri yanan bir anneye bir de evladının elinden alınması korkusunu yaşatmak nasıl bir vicdana sığar?

Sen nasıl bir orospusun ki yoksa sende mi 3 yaşında 4 yaşında ki çocukları elliyorsun he kaphe bu kadar rahat karşıladigina göre

Sen nasıl bir orospusun ki yoksa sende mi 3 yaşında 4 yaşında ki çocukları elliyorsun he kaphe bu kadar rahat karşıladigina göre
Ağzınızı toplayın. Sizin yüzünüzden banlanmak istemiyorum, ama daha da ileri giderseniz, avukatımla görüşüp bu işi yargıya taşırım. Blöf yapmam, tanıyanlar bilir beni. Bence durun ve daha da ileri gitmeyin.

Lütfen bilgi yazın her şeyden nefret eder oldum. İki yaşındaki kızıma şort giydirmeye korkacak kadar psikolojim bozuldu bu aile içi tacizler yüzünden

Konuyu eski haline getirin, ilk halinden bu kadar uzaklaşması ban sebebi. Siz düzeltmezseniz zaten yönetim eski haline getirecek.

Çalışsan ayrı bir dert ,çalışmasan çocuğu büyütmeye çalışsan ayrı bir dert . Şu kadina bile yükleniyorsunuz zaten derdi başından aşkın . Kim ister çocuğunun güvende olmamasini onu buyutmemeyi . Kadın susup konuyu kapatsa toplanip onu da şikayet edelim zaten makul davraniyor . Şu ülkede varya her türlü kadın suçlu zaten .

Konuyu eski haline getirin, ilk halinden bu kadar uzaklaşması ban sebebi. Siz düzeltmezseniz zaten yönetim eski haline getirecek.
Vallahi burdaki gerginlik beni daha çok gerdi.
Keşke yazmasaydim. Yazmış bulundum bı kere. Konuyu burdaki uzman pedagog psikolog , çocuklarında ki gelişimi takip eden bilinçli olan anneler vs bilgi alırım diye açtım , vay anasını herkes ortalığı karıştırdı yaw. Sakin olun arkadaşlar. Bu arada size söylemiyorum sizden alıntı yapsamda. Sakin olun lütfen. Bu işler bağıra bağıra olcak değil. .. bir anne olarak şüphelendim , öğretmeniyle görüştüm bı yol izliyoruz . Artık sadece benden haber bekleyip birbirinizle de saygı çerçevesinde
Konusalim . Gerçekten kendi derdimle uğraşırken birde burada aklım kalıyor.

Merhaba, ben zaten sakinim, üstteki yorumlarıma bakarsanız galeyana gelip size zararı dokunabilecek olan üyelere tepkimi de gösterdim. Kendimce size tavsiyelerimi de verdim. Ha bir de üzerine ömrümde işitmediğim hakaretleri işittim, dilimi ısırdım.

Sizleri hemen hepimiz anlıyoruz, merak etmeyin.

Bence siz burayı hiç dusunmeyin burda hangi konu açılırsa açılsın linç eden bir grup muhakkak çıkıyor . Umarım bugün bir şeyler çözümlenir Allah yardımcınız olsun vicdan azabı da çekmeyin bilemezdiniz hiç kimse bilemez. Siz durumu fark etmişsiniz zaten

Sizin gibi ruh hastalarını da o sapıklarla aynı yere tıkmalı.

Ben zaten sizin yazdıklarınızı gördüm çok da tesekkurederim. Ben sizden alıntı yaptım ama burası biraz fazla karıştı küfür edenler olmuş . İnanın kalbimde çarpıntı var . Genel yazdım. Size de tesekkurederiyorum

of kesin ya muge anlicilik oynamayi. kadin olayin uzerini mi kapatmaya calisiyor, gayet detayli yazmis iste, 3 yasinda cocuk oturup annesine roportaj vermedi herhalde ara sira agzindan ne aldiysa o iste. ne dedi ne dedi diye dedikodu merakinizdan insanlarin uzerine gitmeyin. siz neyin ne oldugunu bilseniz ne olacak? allah korusun hicbirimiz bu durumda olmadigimiz icin sogukkanli konusuyoruz ama kendimiz bu kadinin yerinde olsak belki de kafayi yemistik. bu laflariniz cok yanlis.

Hala o eşiniz o evde kalmayı mi düşünüyor ? Bence böyle bir durum varsa boşanma ihtimalini de düşünün derim .çocuğun cinsel organ görmesi babasının çocuğun cinsel bölgesine ellemesini kabul edip aynı apartmanda mi oturacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…