- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.142
-
- Konu Sahibi Birpapatyagolgesi
Ay bu nedir ya. Bu kadar terbiyesiz olunmaz. Şu küfürü nasıl ediyorsunuz fütursuzca ayıp yahu. Topunuzu tıksalar bir yere de rahat etsek. Off beeeeSen nasıl bir orospusun ki yoksa sende mi 3 yaşında 4 yaşında ki çocukları elliyorsun he kaphe bu kadar rahat karşıladigina göre
Hayır o da aşırı üzgün şaşkın. Dokunsam aglicak. O pedagogla netleşmesi bekliyor.Hala o eşiniz o evde kalmayı mi düşünüyor ? Bence böyle bir durum varsa boşanma ihtimalini de düşünün derim .çocuğun cinsel organ görmesi babasının çocuğun cinsel bölgesine ellemesini kabul edip aynı apartmanda mi oturacak?
Anladım ne olursa olsun bence bir daha aynı ortama sokmayın çünkü kesinlikle yatakta oynatmasi ,çocuk odadayken üstünü giymeye çalışması ,çocuğun özel bolgelerine dokunması normal değil . Sonuncusudan emin olmasaniz bile ilk ikisi başlı başına görüşmemek için yeterli sebepHayır o da aşırı üzgün şaşkın. Dokunsam aglicak. O pedagogla netleşmesi bekliyor.
Yahu ne diyorsun değişik? Tutmayın küçük enişteyi, şovu kes, bir sizsiniz akıllı, bir sizsiniz alemin en duyarlısı, bir çocuğu anasından çok en çok siz düşünüyorsunuz, kadın daha şoku atlatamamış sarf edilen sözcüklere bak; ayrıca o işler öyle olmuyor. Kanıt lazım, çocuğun psikolojisini daha da incitmeden travma yaşatmadan birçok farklı kişinin organize çalışması lazım, yol yordam öğrenmeye gelmiş kadın, yok çocuğunu aldırırım, yok o yok bu. Buradan komik duruyorsunuz, duyarlı değil.Hanımefendi sizde birşeyleri saklıyorsunuz sanki bakın ekran görüntüsü aldım yemin ederim şu saatte giderim karakola dizide buldururum gerekirse o çocuğu da aldırana kadar uğraşırım sabah işe gideceğim ama yatamıyorum başka bir üyenin sorusuna bir kaç kötü birşey anlatıyor demişsiniz ne anlatıyor bu çocuk dedem orama dokundu mu diyor ne diyor kafayı yiyeceğim senin yavrum 3 yaşında 3 anlat bize doğru düzgün başka ne anlatıyor kızın sen şuan nasıl bu kadar rahatsin nasıl hala polise gitmedin kızın ne anlattı eksiksiz bir şekilde hepsini bize anlat
Ne kadar duyarli biriymissiniz.hemcinsinize ettiginiz hakaretlere bakin.Sen nasıl bir orospusun ki yoksa sende mi 3 yaşında 4 yaşında ki çocukları elliyorsun he kaphe bu kadar rahat karşıladigina göre
Ya işte çok çocuk sever gibi görünüp çocuklarla yakın oluyur bu tipler. Müge anlida çıkmıştı himmet isimli biri . Müge suphelenince bu adamdan konu komşu o çok iyidir, çocuklara şeker verir,onları korur kollar dışarda demişlerdi. Ama sonuçta adam itiraf etmişti küçük kızı istismar edip öldürdüğünüNeden? Hangi yaşını başını almış adam bu kadar yardım severmiş? Etrafınızda kaç kişi var milletin çocuğuna bakan kayınpeder?
çok çok korkunç bir durum. eşiniz ve sizin adınıza detayları okudukça çok daha fazla üzüldüm. maalesef siz anlattıkça daha net görünüyor ki ortada pis bi şeyler var. inşallah daha fazla zarar görmeden atlatırsınız aileceHayır o da aşırı üzgün şaşkın. Dokunsam aglicak. O pedagogla netleşmesi bekliyor.
Terbiyesizsiniz bu kadar rahat bu kelimeleri yazıyorsanız normal real de alasini söylüyorsunuz . Neyi rahat karşılamış farkinda değilsiniz heralde henüz net bisey yok cocuk dede giyinerken görmüş olabilir , illa elledi taciz etti diyemezsiniz. Bunu ancak oyun terapisiyle cocuk anlatır. Şuanda sürekli sormak çocuğu karıştırır. Geçenlerde antalyada baba çocuğunu öldürdü diye kaos cikti , otopsi raporunda hastalıktan öldüğü cikti. Baba cezaevinde intihar etti. Böyle saçma sapan direkt atlamanın alemk yok. Pedagog desteğiyle öğrenmelilerSen nasıl bir orospusun ki yoksa sende mi 3 yaşında 4 yaşında ki çocukları elliyorsun he kaphe bu kadar rahat karşıladigina göre
çok güzel duyar kasmışsınız da o konu bu konu değilHanımefendi sizde birşeyleri saklıyorsunuz sanki bakın ekran görüntüsü aldım yemin ederim şu saatte giderim karakola dizide buldururum gerekirse o çocuğu da aldırana kadar uğraşırım sabah işe gideceğim ama yatamıyorum başka bir üyenin sorusuna bir kaç kötü birşey anlatıyor demişsiniz ne anlatıyor bu çocuk dedem orama dokundu mu diyor ne diyor kafayı yiyeceğim senin yavrum 3 yaşında 3 anlat bize doğru düzgün başka ne anlatıyor kızın sen şuan nasıl bu kadar rahatsin nasıl hala polise gitmedin kızın ne anlattı eksiksiz bir şekilde hepsini bize anlat
Çocuğunuzu uzmanla gorusturuyorsunuz zaten. Evet çok zor. İlk mesajımda söylediğim gibi normalde değil.Merhaba arkadaşlar
Kizlar
3 yaşında kızımda kreşe gitmediği gün tuhaf davranışlar farkettim. Yastığını alıp bı yana kaçıp karnını açıyor bazen karnına oyuncak sokup bu benim falan diyor. Hafta içi de yapıyordu ama iki saat gördüğüm için çok üstünde durmamıstim. Evde durduğu gün dikkatimi çekti ve onu karşıma alıp bisiler sordum. Bana dedesinden bahsetti. Tabi emin olamadim. Öğretmenini arayıp yardım rica ettim. Öğretmeni de biraz konuşturdu ona da tuhaf şeyler söylemiş ama tam belli olmayan. Sonra aklıma erkek oyuncak bebek geldi. Ogretmeni erkek oyuncak bebek üzerinden sorular sordu. Anlatmaya mecalim yok. Halim yok. Midem bulanıyor sikintidan. Size şunu soracagim.
3 yaşında bir bebek , bundan dedemde var , dedemde bunu gördüm , yaramazlık yaptı dede diyebilir mi böyle bir uydurma yapabilir mi
Birde bir gün biz otururken durup dururken babasının organını işaret edip bu ne diye sordu. Biz ikimizde şaşırıp birbirimize baktık. 3 yaşında bir çocuk erkek kız ayrımı nasıl yapabilir de babasına bunu sorar. Üstelik evde erkek bebek yok
Kızımla ilgilenecek kimse olmadığı için ben çalışırken kızım bazen dedesinde duruyordu mecburen . Başka birakcam kimsem yok. Bazen 1 saat bazen 2 saat.
Bir keresinde onlardayken o adam banyodan çıktı. Üzerinde bornoz yok altında havlu vardı. Bende hemen kostüm kızıma seslendim yatakodasindan almak için , orda dedesinin eşyalarını karıştıriyordu dedesi izin verip alıştırmis oraya. =(dolapta vidalar cer çaput bisiler var ) . Neyse ben kostüm adam kalsın kalsın diyip hızlıca içeri girdi ve kapadı. Ben kızıma tekrar seslendim. Kayınvalide dursun canm baban dikkat eder ama dedim banyodan çıktı olsun o dikkat eder gibi bişey dedi. Hani onun önünde.giyinmez gibi.
Şimdi ben şunu sormak istiyorum pedagoglar.
Ben çok etkilendim Türkiye'deki taciz konularindan . Biraz.paranoya miyim diye düşündüm ama;
Yarın öğretmenler pedagog ve babası toplanıp konuscam bu videoların açıklamasını ama sonrasında ben yine pedagoglar götüruruüm kizimi
Ancak bu iki uçlu pis değnek. Her konuda ben vebale.giriyorhm. 3 yaşında bir çocuk erkek organını bilir mi
Bu organı göstererek bunda gördüm diye uydurabilir mi
Birde ben emin olmak için baban sana dokunuyor mu diyorum evet diyip kolunu başını heryerini gösteriyor. Ama konu dedeye gelince hepsinden sonra ya da önce mutlkaa kendi poposuyla orasını gösteriyor
Bana yardım edin akıl verin. Anneler pedagoglar. Çok fikre ihtiyacım var. Zaten bu şüphe bile benim bu adamdan nefret etmeme yetiyor ama yanlış işler yapmak istemiyorum
Düzenleme; yarınki toplantı sonrası bilgilendirme yapacağım arkadaşlar. Şimdi uyumaya caliscam.
Konumu düzenliyorum
Çünkü gerçekten buradaki kargaşa beni bunalttı.
Bunula ilgili öğretmeni psikilog ben ve eşim bir yol izliyoruz.
Durum anlaşılınca pedagog görüşmelerimden sonra buraya bilgi geçeceğim.durumu ben öğretmeni ve eşim tam anlayamadım. Çünkü ben burda yetişkin olarak yazıyorum bunu okuyorsunuz ancak kızım kariaik konuşuyor takdir edersiniz ki 3 yaşında ve anlattıklarından emin olmam için uzmanla ilerlemek gerek.
Takip ediyorum buraya merak eden arkadaşlara da aktaracağım.
İyigunler
Duyarlı vatandaşa bak sen! Terbiyesiz. Gelmiş burada ortalığı karıştırıyor. Hakaret ettigin üye sana dava açarsa bakalım ne yapacaksın? Ortada ispatlanmış bir suç yok. Şüphe var. Kadın zaten dara düşmüş bir de iyice sinirlerini bozuyorsun. O ne yapacağını senden iyi bilir.Sen nasıl bir orospusun ki yoksa sende mi 3 yaşında 4 yaşında ki çocukları elliyorsun he kaphe bu kadar rahat karşıladigina göre
Ben bunu da yanlış buluyorum çocuk nasıl dedenin cinsel organını görebilir . Çoğumuz evde erkekle büyüdük değil mi ben hiç kimsenin cinsel organını görmedim . Durum her ne olursa olsun normal değil istismar olmasa bile bir arada bırakılacak bir adam olmadığı çok açık .Terbiyesizsiniz bu kadar rahat bu kelimeleri yazıyorsanız normal real de alasini söylüyorsunuz . Neyi rahat karşılamış farkinda değilsiniz heralde henüz net bisey yok cocuk dede giyinerken görmüş olabilir , illa elledi taciz etti diyemezsiniz. Bunu ancak oyun terapisiyle cocuk anlatır. Şuanda sürekli sormak çocuğu karıştırır. Geçenlerde antalyada baba çocuğunu öldürdü diye kaos cikti , otopsi raporunda hastalıktan öldüğü cikti. Baba cezaevinde intihar etti. Böyle saçma sapan direkt atlamanın alemk yok. Pedagog desteğiyle öğrenmeliler
Tabi ki yanlis, oğlum var 8 yaşında biz yanında giyinmedik esim mesela asla giyinmez. Bu yaşta 3 yaşında yani herkesin kendisi gibi organı var saniyordu. Şuanda demek istediğim istismar cok farklı bir olay, giyinirken odaya giriyordu babaannesi vardi vs dedi ya konu sahibini orda mi gördü diye düşündüm. Ama görmeside kesinlikle normal değil.Ben bunu da yanlış buluyorum çocuk nasıl dedenin cinsel organını görebilir . Çoğumuz evde erkekle büyüdük değil mi ben hiç kimsenin cinsel organını görmedim . Durum her ne olursa olsun normal değil istismar olmasa bile bir arada bırakılacak bir adam olmadığı çok açık .
Ayy gerçekten iki ucu b. değnek olayı . Bilmiyorum umarım o çocuk büyük bir istismar yaşamamiştir.Tabi ki yanlis, oğlum var 8 yaşında biz yanında giyinmedik esim mesela asla giyinmez. Bu yaşta 3 yaşında yani herkesin kendisi gibi organı var saniyordu. Şuanda demek istediğim istismar cok farklı bu olay, giyinirken odaya giriyordu babaannesi vardi vs dedi ya konu sahibini orda mi gördü diye düşündüm. Ama görmeside kesinlikle normal değil.
sizin yetkili mercilere ulaştığınız gibi bu üye de yetkili mercilere ulaşacak. Sanal diye klavyeden sallamak kolay ama evinizden polisler aldığında da bu kadar kolay sallayacak mısınız göreceğizSen nasıl bir orospusun ki yoksa sende mi 3 yaşında 4 yaşında ki çocukları elliyorsun he kaphe bu kadar rahat karşıladigina göre
Biraz edep , adap yahu..Sen nasıl bir orospusun ki yoksa sende mi 3 yaşında 4 yaşında ki çocukları elliyorsun he kaphe bu kadar rahat karşıladigina göre