Aile içi taciz yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne saçma bir yorum,kadın nereden bilsin böyle birsey yaşanacağını,herkese sapık gözüyle de bakamaz ki insan,bu şekilde yaşayamaz.Mevzu bakıp bakmama değil,dede bu ya,hiç mi torunuyla yalnız kalmayacak?Hiç mi alıp bakkala oraya buraya götürmeyecek?

Off gerçekten bilmiyorum demek ki artık her şeye dikkat edeceğiz . Bende iyice paronayak oldum çocukları kucaklarına oturtan erkek görünce sinirleniyorum . Annelerine bakıyorum direk . Ama dede bu yani çok mide bulandırıcı . Kendim için de düşünüyorum nasıl çalışacağız kime emanet edeceğiz

Çok çok iğrenç bir durum,kadın zaten şokta,neden bıraktın ettin ne demek ya?Bunu yapan kadının kendi öz babası da olabilirdi o mantığa göre,hatta babası da,Allah'ım aklıma mukayyet ol.

Çok çok iğrenç bir durum,kadın zaten şokta,neden bıraktın ettin ne demek ya?Bunu yapan kadının kendi öz babası da olabilirdi o mantığa göre,hatta babası da,Allah'ım aklıma mukayyet ol.
Ya gerçekten insanın aklına gelmez . Babamin yanına çocuğumu bıraktım diye nasıl suçlu olabilirim . Ne yapacağız çözümü ne onu da bilmiyorum buyuyene kadar başında beklesen o da mümkün değil mecbur çalışmamız da gerek

Bu öyle iğrenç bir sapıklık boyutu ki,kız çocuk,erkek çocukta fark etmez.Bu adam bunu yaptıysa kendi öz çocuklarına da yapmış olabilme ihtimali çok büyük malesef.Benim çocuklarım da dedelerini çok severler,benim aklımın kıyısından bile geçmez ama bunun çok örnekleri var malesef.

Sen nasıl bir orospusun ki yoksa sende mi 3 yaşında 4 yaşında ki çocukları elliyorsun he kaphe bu kadar rahat karşıladigina göre
Bak ya. Kendi aklı kendine yetiyormuş gibi bir de yargı dağıtıyor sabahtan beri. Her türlü ruh hastası mevcut burada yemin ederim. Kimlerle muhattap oluyoruz.

terbiyesiz seni. o mesajini alintilamiyorum cunku igrencsin. sen kimsin de kime ne yapabilirsin? pis duyarci baska elinden ne gelir senin? eger birinin senle ugrasmasini cok istiyorsan bana soyle. sen kimseyi evinden falan aldiramazsin kimseye bir sey yapamazsin ama o hakaret mesajlarin icin eger otrera isterse biz yetkili mercilere ulasiriz. insanlarin en hassas oldugu kotu anlarinda boyle kendinize pay cikarmak icin her halti yiyecek kadar igrencsiniz. fark edilme cabaniz yuzunden ne yapacaginizi sasirdiniz. ahlaksiz.

Pardonda siz kimsiniz de size eksiksik anlatacak?
Tövbe ya böyle bir konuda bile güldürecek kadar komik birileri çıkıyor.
Polis çağırcakmış, çocuğu elinden aldırcakmışda
Amerikada falan yaşiyorsunuz herhalde? fbi ye falanda haber verseydiniz helikopterle evin çatısına inselerdi, kapı pencere kırıp dedeyi enseleyip götürselerdi, yetkili merciler az kalır şu durumda.

Ettiği o iğrenç küfürler ruh halini ortaya koyuyor zaten.

Bak ya. Kendi aklı kendine yetiyormuş gibi bir de yargı dağıtıyor sabahtan beri. Her türlü ruh hastası mevcut burada yemin ederim. Kimlerle muhattap oluyoruz.
Bizi geçtimde artık biz kolay atlatırızds, dışarıda böyle ruh hastalarıyla dolu. Çocuklarımız kimlerle muhatap oluyor veya olmak zorunda kalacak

Aynen öyle , bu da yeni çıktı ağız dolusu küfür edenler.. Banlanır 2 gün sonra geri gelir ama keşke böyle küfürbazları atsalar siteden.

Hemen oyun terapisi yapan bir psikolgla çalışın onlar çözer bu durumu .lakin kaç seans bilemem bu sürede dedeyle yalnız birakmayin.cunku hiç masum durmuyor. Ne yazık ki çok pislik insanlar var aramızda ALLAH onları beter eylesin

Boş teneke ya, takmayın
Çocuğu elinden aldırcakmışda falanda filanda
Çok duyarlı ya şov yapcak
Eminim alt katında çocuk dayak yese, tacize uğrasa umrunda olmaz gelmiş burda şekil yapiyor

Boş teneke ya, takmayın
Çocuğu elinden aldırcakmışda falanda filanda
Çok duyarlı ya şov yapcak
Eminim alt katında çocuk dayak yese, tacize uğrasa umrunda olmaz gelmiş burda şekil yapiyor
burada cok fazla uye icin sikayette bulunduk, cocuklar icin yardim ettik birinde bile boyle carlamadik. bos konustugu belli de bari bu kadar ahlaksiz olmasaydi durduk yerde kadina neler demis.

3 yasinda kizim var. Dedesi, dayisi, amcasi dahi ne yataga alip beraber yatabilir, ne de kucaklarina alip poposuna vurup sevebilir. Nede vücudunun baska yerlerine saka maksatli, sevmek maksatli dokunabilir. Siz bir de ayni odada yari ciplak adamla kaynananın sözüne bakıp kızınızı bırakmışsınız. Çocuğun birseyler gördüğü belli. Cok net belli hemde. Belki yanlışlıkla gördü belki bilerek gösterdi dedesi. Mutlaka o evden dededen uzaklasmali. Kaynanada nasil boyle birseye musade edebiliyor aklim almiyor. Ne tuhaf insanlar bunlar

Müsade etmedim bı kaç gün sonra kaynana bana konudan bahsetti.

Merhaba ben bir çocuk gelişimci olarak üç yaşındaki bir çocuğun elektra kompleks içinde olduğunu ve cinsiyet ayrımı yapabildiğini, cinsel organları sorduğunu, anne baba arasındaki samimiyetin farkında olarak anneyi babadan kıskandığını. Babası ile evlenmek gibi durumlardan bahsedip annesine öfke tarzında duygular besleyebileceğini çok okudum çok fazla örneklerini gördüm. Ayrıca çalıştığım okullarda da örnekler ile karşılaştım. Kız çocuklarında elektra kompleksi, erkek çocuklarında ise oedipus kargaşası diye geçiyor bu dönem. Anal dönem ve fallik dönem arasında olan bir dönem. İsimlerini yazıyorum ki biraz okursunuz belli içiniz rahatlar. Üç yaşında diye bişey bilmiyor ve merak etmiyor anlamına gelmez. Babasının cinsel organını sizin cinsel organınızi merak eder. Kendi cinsel organı ile oynayabilir. Hatta karşılaştırma yapabilir " benim cinsel organım böyle seninki neden böyle" diye.
Fakat dede konusunda çok dikkatli olmalısınız hemde çok. Ona bir tane baksır iç çamaşırı gibi birr şey gösterin. Dedesinde de mi olup olmadığını sorun. Onu konuşturunca muhakkak ses kaydı yapın lütfen. Elinizde kanıt olsun. Bu zamanda dede amca farketmeksizin tacizler çoğaldı. Kız çocuk erkek çocuk demeden taciz ediliyor olan çocuklarımıza oluyor. Şuan yaşadığı travma aslında ama çocuk onun travma olduğunun farkında değil gelecek hayatında yaşadığı travma ortaya çıkar.
Şöyle bir durumda var emin olduktan sonra aileyi dedeyi yargılayn. Çok emin olun çünkü dede bunun farkında olursa durumları hemen düzeltiverir. Çocuğa baskı yapar. Bu sefer siz kötü olursunuz. Kötü iftiracı gelin olursunuz bu sefer siz bunalıma girersiniz. Kanıtlarınz olmalı kamera ve ses kaydı gibi. İnşallah biran önce çözülür.

Yazık size
Çocukluğunuz travmalarla geçmiş belliki
Dede, baba falan size kötü şeyler mi yaşattı?
Size bir haberim var
Herkes sizin gibi hasta ruhlu insanlara büyümüyor
Babaannem ve dedemle iç içe büyüdüm. Rahmetli Dedem benim kahramanımdı. Beni kreşden/ okuldan alır parka getirir ordan yemeğe giderdik birlikte. Annem babam çalışıyorken, Gece vardiyasından gelir bizi okula bırakıp harçlığımızı vermeden gidip yatmazdı. Bikaç saat uyku uyur sonra tekrar almaya gelirdi. Sade bana değil kardeşlerim ve tüm kuzenlerimiz öyle büyüdük biz.
Çok şükür çocuklarımında iki dedesi aynı.Tanımamışsınız diyip durmuşsunuz, siz sapıkları gözünden tanıyor olmalısınız? Şak diye bu sapık bunla çocuk tek kalmaz diyebilmek büyük yetenek, size bakanlık falan verilse tüm çocukları korusanız keşke!
Kp çocukluğunuzdan beri tanımanız büyük şans gerçekten, iyi bir insan olduğunu anlamanız yıllarınızı almış.
Ayrıca evet yüzyılın en en mükemmel annesi sizsiniz. Tebrik ederim. Özgüvensiz ve anneye bağımlı bireylere çok ihtiyacı var toplumun, iyi yapıyorsunuz.

İnsan kendi eşinin babasına guvenmeyecekse kime guvenecek . Bunu öngörmek çok zor. İnsanın en yakını anne ,baba sonrada dede ,anneanne ,babaannedir. Adamın böyle birşey yapabileceğini nereden bilsin konu sahibi. Çocuğun dedesi ya komşu değil ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…