- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.367
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Anneme biraz anlattım doldurusa geldini oda erkenden gitme dediArama eşini kesinlikle. O nasılsa arayacak. Ailene belli etme durumu da. Eger ararsan herşey daha da mahvolur. Dolduruşa gelmiş belli.
Detayini bilmiyorum ama bence uslubunuz yanlis olmus. Ne kadar kotu olursa olsun herkes kendi ailesini sever. Babaniz kotu bile olsa siz gormeden durabilir miydiniz? Evet doldurmus olabilirler ama sizde bu doldurusa yanlis taktikle yaklasip tu, biber olmussunuz.eşimin ailesiyle aramızda 2 saat mesafe var.kendi ailem uzakta .bebeğim 4 aylık kv en son dogumda geldi evime daha görmedim ..bebeğide en son dogumda gördüler.. bizde gitmedik hiç hem evleri sobalı hemde bazı nedenlerden kızgındım gitmedim ve şu an ailemin yanına tatile geldim eşim ailesiyle görüsmüş büyük ihtimalle doldurup acıtasyon yapmıslar ...eşim bana erken gel memlektinden gidip annemlerde de kalalım dedi .kendiside gelip beni almıyor beyfendi yol uzunmus cok masrafmıs.bende erken gelemem oraya geldiğimde bi haftasonu gideriz dedim ..benim ailem 18 saat yol uzaklıkta hep gelemem ama onun ailesine canımız istese haftasonu gideriz...eşimde ailem cocugu 3 aydır görmüyor gel dedi erkenden ,bende sinirlendim seni iyi doldurmuslar dedim oda bana daha beter sinirlendi kimse beni doldurmadı asıl seni dolduruyorlar s.ktr git boşanıyorum senden gelme istemiyorum dedi ve beni whatsaptan engelledi facede ilişki durumu evli duruyor.eşim ameliyat oldu geçmiş olsuna bile gelmediler ve ben bunu eşime dedim ameliyt oldugunda seni adam yerine koyup görmeye gelmediler ama eşimin gözünde yine onlar melek bir tane cok acınası mazlumlar ve ben şeytanım adam sadece bir gün gitti ailesinin yanına ve bunlar oldu bana kalsa simdi dava acıp bosayacağım ama ailem arkamda durmaz üzülürler eşime nasıl had bildiririm .
Biri birini bosayamaz. Karsilikli bosanilir. Ayy gıcık oluyorum bu seni bosarim lafina.Anneme biraz söyledim anlattım böyle böyle kavga ettik diye bosayacağım dediğini demedin
Ben anladım sizi fakat onlar kendilerini haklı çıkarmayı basarmışlar evine gelemiyoruz sizde gelmiyorsunuz surat astı bize dedikleri anda tum haklılığınız bitti. tatlı diken olcaksınız gülmü kokladılar dikenmi battı anlamayacaklar eşinizin bir ailesi var ne kadar kötü olsalarda bu gerçeği inkar ettiğiniz sürece mutlu olamazsınız evinize dönün eşinizle arayı duzeltin 4 gun kalın ama eşinşzle yapış yapış aşırı mutlu olun eşinize ve bebeğe odaklanın kv den o zaman intikam alırsınız oğlum zorla getirdi diyemez sevinemez fırsat vermeyinHayır hanfendi lohusayken anneme yaptıgı terbiyesizlikler konum oydu aslında .kafa gidik biraz benim kusura bakmayın .ailesi politik davranıyor ben hep bundan kaybediyorum dümdüz konusuyorum
Bende nefret ederim yobaz yobaz ne buBiri birini bosayamaz. Karsilikli bosanilir. Ayy gıcık oluyorum bu seni bosarim lafina.
Sinirlerime hakim olmam lazım galiba onların ekmeğine bal sürmemek icinDetayini bilmiyorum ama bence uslubunuz yanlis olmus. Ne kadar kotu olursa olsun herkes kendi ailesini sever. Babaniz kotu bile olsa siz gormeden durabilir miydiniz? Evet doldurmus olabilirler ama sizde bu doldurusa yanlis taktikle yaklasip tu, biber olmussunuz.
Biri birini bosayamaz. Karsilikli bosanilir. Ayy gıcık oluyorum bu seni bosarim lafina.
Bunu yapamıyorum malesef birinden sogudum mu zerre sıcak iyi davranamıyorım ve ailesinden hoslanmadıgımı biliyor bu saatten sonra nasıl göz boyarım kiAileniz neden arakanizda durmaz ve arkanizda durmayan bi aile için onca yolmu gittiniz kucucukk çocukla madem bosanamiyosunuz. Özür dileyene kadar gitmeyin özür dileyincede ailesini asla karalamyin esinizin yanında iyi davranın o kendi görsün onları ozman siZ'den yana olur
Yapma zaten politikaciliga gerek yok. Birini sevmiyorsan sevmiyorsundur. Sevsen icinden gele gele zaten iyi davranirsin. Birak kaynanayi mesela komsu teyze atiyorum annen yaşında icinden gelir hediye alırsın caya gidersin oturursun muhabbet ederin. Sevmedigin insanlardan uzak dur benceBunu yapamıyorum malesef birinden sogudum mu zerre sıcak iyi davranamıyorım ve ailesinden hoslanmadıgımı biliyor bu saatten sonra nasıl göz boyarım ki
İşte alttan alta o kadar iyi aramızı bozdu ki eşimde bende tongaya düştük kadın resmen aramızı bozmak icin ugrasıyor dogumdan beri pislik ben nasıl yapmacık olabilirim bu saatten sonra eşim inanır mıBen anladım sizi fakat onlar kendilerini haklı çıkarmayı basarmışlar evine gelemiyoruz sizde gelmiyorsunuz surat astı bize dedikleri anda tum haklılığınız bitti. tatlı diken olcaksınız gülmü kokladılar dikenmi battı anlamayacaklar eşinizin bir ailesi var ne kadar kötü olsalarda bu gerçeği inkar ettiğiniz sürece mutlu olamazsınız evinize dönün eşinizle arayı duzeltin 4 gun kalın ama eşinşzle yapış yapış aşırı mutlu olun eşinize ve bebeğe odaklanın kv den o zaman intikam alırsınız oğlum zorla getirdi diyemez sevinemez fırsat vermeyin
Bana kalsa göstermem ama eşimle iyice aram bozulur cabuk doldurusa geliyor cünkü .kalıcam annemlerde ararsa özür dilerse bakıcam duruma göreEski konuna baktim
Kayinvaliden e hala cocugunu gösterecek olma ihtimaline bile şaşkınım
Oglu icin nisanliyken melekeyi aldattı demiş annene
Yemis icmis yatmış
Yine iyi kalpliymissin torunlarini göstericem diyorsun
O arayana kadar arama
Kal annenlerde rahatına keyfine bak iste
O orda haşır nesir olsun terbiyesiz ailesiyle
Oraya da karışmasın fazla (annenlerin evine)
İşte uzak durdum onların ekmeğine yağ sürdüm nasıl doldurmuslarYapma zaten politikaciliga gerek yok. Birini sevmiyorsan sevmiyorsundur. Sevsen icinden gele gele zaten iyi davranirsin. Birak kaynanayi mesela komsu teyze atiyorum annen yaşında icinden gelir hediye alırsın caya gidersin oturursun muhabbet ederin. Sevmedigin insanlardan uzak dur bence
Saka gibi ya eşinde hata hicmi kafasi çalışmıyor bende görüşmüyorum yuzde 90 da dolduruluyor eve geliyor surat 2 karış kaşlar çatık ama bana hicbise demiyor ertesi sabah normale donuyor askim cicim vs bence erkekte bitiyor demekki esinde onlarin zihniyetinde sence? Bana oyle geldiBana kalsa göstermem ama eşimle iyice aram bozulur cabuk doldurusa geliyor cünkü .kalıcam annemlerde ararsa özür dilerse bakıcam duruma göre
Ya benim icin onlara kızdıgını kac kere gördüm onlar icinde bana kızar ama dediğim gibi cabuk doldurusa geldiği icin benim yanımda beni tutuyor ben memlekete gelince seytanlar tepesine ucusuyor fırsat bu fırsat doldurıyorlar eşimde bitiyor iş akıllı olsa sallamaz onlarıSaka gibi ya eşinde hata hicmi kafasi çalışmıyor bende görüşmüyorum yuzde 90 da dolduruluyor eve geliyor surat 2 karış kaşlar çatık ama bana hicbise demiyor ertesi sabah normale donuyor askim cicim vs bence erkekte bitiyor demekki esinde onlarin zihniyetinde sence? Bana oyle geldi
Bence iste aklını kullanması lazım . Koskoca adamlar nasil boyle doldurusa geliyor anlamak guc ailesi de cahil bence ne bicim kaynana o beYa benim icin onlara kızdıgını kac kere gördüm onlar icinde bana kızar ama dediğim gibi cabuk doldurusa geldiği icin benim yanımda beni tutuyor ben memlekete gelince seytanlar tepesine ucusuyor fırsat bu fırsat doldurıyorlar eşimde bitiyor iş akıllı olsa sallamaz onları
Kocaman adamların gerçekleri görmeyip onun bunun lafına bakmaları da tuhaf zaten. Beyinleriyle düşünmüyolar bir iki sahteden görüntüye inanıyolar böyle.Ay keşke eşimde bunu anlasa bi iki güzel laf edip ağırlıyorlar hop ailem beni cok seviyo oluyor ..kv kudurdu cünkü oğlunu alıp kendi memleketime gidicem diye fitne çalısmalarına başladı eşimde düştü tongaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?