Aile dolduruşuna gelen eş

Detayini bilmiyorum ama bence uslubunuz yanlis olmus. Ne kadar kotu olursa olsun herkes kendi ailesini sever. Babaniz kotu bile olsa siz gormeden durabilir miydiniz? Evet doldurmus olabilirler ama sizde bu doldurusa yanlis taktikle yaklasip tu, biber olmussunuz.

Aileniz neden arakanizda durmaz ve arkanizda durmayan bi aile için onca yolmu gittiniz kucucukk çocukla madem bosanamiyosunuz. Özür dileyene kadar gitmeyin özür dileyincede ailesini asla karalamyin esinizin yanında iyi davranın o kendi görsün onları ozman siZ'den yana olur

Hayır hanfendi lohusayken anneme yaptıgı terbiyesizlikler konum oydu aslında .kafa gidik biraz benim kusura bakmayın .ailesi politik davranıyor ben hep bundan kaybediyorum dümdüz konusuyorum
Ben anladım sizi fakat onlar kendilerini haklı çıkarmayı basarmışlar evine gelemiyoruz sizde gelmiyorsunuz surat astı bize dedikleri anda tum haklılığınız bitti. tatlı diken olcaksınız gülmü kokladılar dikenmi battı anlamayacaklar eşinizin bir ailesi var ne kadar kötü olsalarda bu gerçeği inkar ettiğiniz sürece mutlu olamazsınız evinize dönün eşinizle arayı duzeltin 4 gun kalın ama eşinşzle yapış yapış aşırı mutlu olun eşinize ve bebeğe odaklanın kv den o zaman intikam alırsınız oğlum zorla getirdi diyemez sevinemez fırsat vermeyin

Sinirlerime hakim olmam lazım galiba onların ekmeğine bal sürmemek icin

Eski konuna baktim
Kayinvaliden e hala cocugunu gösterecek olma ihtimaline bile şaşkınım
Oglu icin nisanliyken melekeyi aldattı demiş annene
Yemis icmis yatmış
Yine iyi kalpliymissin torunlarini göstericem diyorsun
O arayana kadar arama
Kal annenlerde rahatına keyfine bak iste
O orda haşır nesir olsun terbiyesiz ailesiyle
Oraya da karışmasın fazla (annenlerin evine)

Biri birini bosayamaz. Karsilikli bosanilir. Ayy gıcık oluyorum bu seni bosarim lafina.
Bunu yapamıyorum malesef birinden sogudum mu zerre sıcak iyi davranamıyorım ve ailesinden hoslanmadıgımı biliyor bu saatten sonra nasıl göz boyarım ki

Bunu yapamıyorum malesef birinden sogudum mu zerre sıcak iyi davranamıyorım ve ailesinden hoslanmadıgımı biliyor bu saatten sonra nasıl göz boyarım ki
Yapma zaten politikaciliga gerek yok. Birini sevmiyorsan sevmiyorsundur. Sevsen icinden gele gele zaten iyi davranirsin. Birak kaynanayi mesela komsu teyze atiyorum annen yaşında icinden gelir hediye alırsın caya gidersin oturursun muhabbet ederin. Sevmedigin insanlardan uzak dur bence

İşte alttan alta o kadar iyi aramızı bozdu ki eşimde bende tongaya düştük kadın resmen aramızı bozmak icin ugrasıyor dogumdan beri pislik ben nasıl yapmacık olabilirim bu saatten sonra eşim inanır mı

Bana kalsa göstermem ama eşimle iyice aram bozulur cabuk doldurusa geliyor cünkü .kalıcam annemlerde ararsa özür dilerse bakıcam duruma göre

İşte uzak durdum onların ekmeğine yağ sürdüm nasıl doldurmuslar

Bana kalsa göstermem ama eşimle iyice aram bozulur cabuk doldurusa geliyor cünkü .kalıcam annemlerde ararsa özür dilerse bakıcam duruma göre
Saka gibi ya eşinde hata hicmi kafasi çalışmıyor bende görüşmüyorum yuzde 90 da dolduruluyor eve geliyor surat 2 karış kaşlar çatık ama bana hicbise demiyor ertesi sabah normale donuyor askim cicim vs bence erkekte bitiyor demekki esinde onlarin zihniyetinde sence? Bana oyle geldi

Ya benim icin onlara kızdıgını kac kere gördüm onlar icinde bana kızar ama dediğim gibi cabuk doldurusa geldiği icin benim yanımda beni tutuyor ben memlekete gelince seytanlar tepesine ucusuyor fırsat bu fırsat doldurıyorlar eşimde bitiyor iş akıllı olsa sallamaz onları

Bence iste aklını kullanması lazım . Koskoca adamlar nasil boyle doldurusa geliyor anlamak guc ailesi de cahil bence ne bicim kaynana o be
Benimkide yapacagini yaptı
Bana geldi esimin eski sevgilisini söyledi
Esim tuvaletteyken
Sevgilisi de yan komsusunun yigeniymis
Kiyametler koptu tabi biz eve gidince kaynananin onunde bisey belli etmedim
Beni salak yerine koydunuz o insanlari evime aldim agirladim megersem yigenleri eski sevgilinmis yaziklar olsun vs demedigimi birakmadim
Sonra kaynanaya gittik bu olaylardan sonra
Ne dio biliyon mu "vaaaah oğlum" bu lafida nereye cekersen cek oglum basini yakmissin mi demek istiyor ya da baska biseymi
Neymis cocukluk muhabbetiymiş ben sanki ona takıldım
Sonuç yan komsunun oglu evleniyor esimi düğüne göndermiyorum.
Bazi seyleri elleriyle yapiyor bu kaynanalar

Sende eşine direk seni doldurmuslar dedigin için fesat durumuna düştün ama esin de çok ayıp etmiş . Kimse için birbirinizi kırmayin hayat çok kısa

Nedir bu kayınvalidelerin doldurması huzur bozması ya? Ben olsam inatlasirdim burnunu sürterdim

Kocaman adamların gerçekleri görmeyip onun bunun lafına bakmaları da tuhaf zaten. Beyinleriyle düşünmüyolar bir iki sahteden görüntüye inanıyolar böyle.

Şu durduk yere boşuyorum seni diyen adamların ağzına inşaat küreğiyle vurasım geliyor. Nefes alıp verirken , tuvalete giderken de annesine soruyor muymuş ? Benimki de tam bir aileci, eskiden hergün dolduruyorlardı, baktılar ben takmıyorum onlar da bıktılar artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…