- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.367
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Uçakla geldim herkes soruyor eşin nerde gelmicek mi o benim aileme gelmiyorsa ben neden gideyim ki4 aylik bebekle 18 saat uzakliktaki ailenizin yanina nasil gidebildiniz ben ona sasirdim. Esinizin sizi almaya gelmedigini soylemissiniz ya,giderken nasil gittiniz? Erken donun demiyorum elbette ama esinize bilip bilmeden vay seni doldurmuslar demek yerine tamam ben donunce gideriz ailene deseydiniz bunca gerginlik olmazdi. Esinizin kufretmesine deginmiyorum bile,yanlis zaten.
Onlar kıskanclıktan kudurdugu icin eşim arada kaldı 3-4 aydır göresileri gelmedide simdi gelmiş4 aydır anasına gitmek aklına gelmemiş de sen ailene gidince mi aklına gelmiş
hani sen dönünce onlara gittin bizimkilere de gidelim diye tuttursa yine anlayacağım da bu aşamada yaptığı tamamen saçmalık
Eliniz nasıl ikna oldu sizin şehrinize tasınmayı ben ikna edemiyorumneden şeytanlık olsun
kv delere nefret kimse durduk yere etmiyor
hangi kv iyi ldu da gelin kötü davrandı
çoğu kv kıskanç sürekli bir rekabet halindeler
eş ayrıdır anne ayrıdır ama onların istedikleri oğlum evlense de hep bizimle olsun, hep önceliği biz olalım, gelin el kızıdır, gelinin doğurduğu cocuk bizim cocugumuzdur , oturdukları ev oğlumun evidir, oğlumdur bana bakmak zorundadır vs vs bu örnekler cogalır gider
kv deler önce rakip halinde olmayı bıraksın bir zahmet
çocuklarına lafta değer değil gercekte değer versinler sonra da gelinler iyi olsun olur mu?
ben de evlendiğimde kv dem 6 ay evimize gelmedi sorumlu ben miydim hayır,
çünkü oğlu istanbuldan benim yasdıgım sehıre tasındı burda ev kurma kararı aldık diye 6 ay eşime küstüler tavır aldılar
sen beni değil victory i seçtin dedi kv dem eşime açıkca
ne yapacaktı annesi diye ölene kadar annesi ile yasayıp kendi ailesini kurmayacak mıydı adam.
belki siz iyi bir kv desiniz ya da sizin kv deniz iyi olabilir ama şeytanlık vardır demeniz tanımadığınız bir insan için ağır değil mi?
Ben her konuda misilleme yapmaktan yana degilimdir. Siz ev hanimisiniz herhalde,vaktiniz var,cocugunuzu alip kendi ailenize gidebilirsiniz,ama sizin her ailenize gittiginiz zamanda esiniz size eslik edemez. Adam calismiyor mu? Nasil gelecek?Uçakla geldim herkes soruyor eşin nerde gelmicek mi o benim aileme gelmiyorsa ben neden gideyim ki
Ben teklif dahi etmedimEliniz nasıl ikna oldu sizin şehrinize tasınmayı ben ikna edemiyorum
Ben de buyuklerin biraz daha ilimli olmalari gerektigini dusunuyorum,mesela sizin orneginizdeki gibi. Kvniz siz evlendikten sonra ogluna tavir aldiysa sizin yapabileceginiz hic bir sey yok ki. Gelmiyorsa da gelmesin der gecersiniz. Bence de ille bir seytanlik aramamak lazim. Her insanin iyisi kotusu olur,kotu gelin de vardir kotu kaynana da. Bazisi sebeplidir bazisi sebepsiz. Ama bir kv oglunun esine kucak acsa bir sey kaybetmez,tam tersi bir kiz evlat kazanir bence.neden şeytanlık olsun
kv delere nefret kimse durduk yere etmiyor
hangi kv iyi ldu da gelin kötü davrandı
çoğu kv kıskanç sürekli bir rekabet halindeler
eş ayrıdır anne ayrıdır ama onların istedikleri oğlum evlense de hep bizimle olsun, hep önceliği biz olalım, gelin el kızıdır, gelinin doğurduğu cocuk bizim cocugumuzdur , oturdukları ev oğlumun evidir, oğlumdur bana bakmak zorundadır vs vs bu örnekler cogalır gider
kv deler önce rakip halinde olmayı bıraksın bir zahmet
çocuklarına lafta değer değil gercekte değer versinler sonra da gelinler iyi olsun olur mu?
ben de evlendiğimde kv dem 6 ay evimize gelmedi sorumlu ben miydim hayır,
çünkü oğlu istanbuldan benim yasdıgım sehıre tasındı burda ev kurma kararı aldık diye 6 ay eşime küstüler tavır aldılar
sen beni değil victory i seçtin dedi kv dem eşime açıkca
ne yapacaktı annesi diye ölene kadar annesi ile yasayıp kendi ailesini kurmayacak mıydı adam.
belki siz iyi bir kv desiniz ya da sizin kv deniz iyi olabilir ama şeytanlık vardır demeniz tanımadığınız bir insan için ağır değil mi?
Bende beceremiyorum zaten öylene olmayı .benimkide ldogumdan sonra delirdi nolduysa terbiyesiz kv eBen hiç politik olmadım, politik olmayı hayatta böyle davranmayı da prensiplerime aykırı buluyorum.Eğer benim netlik prensibime veya ikiyüzlü olmama göre olumsuz etkilenecekse bir ilişki etkilenebilir.Kimsenin beni "ya boşverin o zaten ikiyüzlüdür, onun bir dediği ötekini tutmaz, omurgasızdır" filan gibi görmesini kaldıramam.Kişiliğime ters açıkçası.
üç yıl oldu kv ile görüşmüyorum, evime gelemiyor, ben de onun yanına gitmiyorum, eşim arada gider gelir o kadar.Lohusalığımda hayatı burnumdan getirdi, eşimle ilk evlendiğimiz zamanlar ve hatta yaklaşık üç yıl sürekli kavga ettik, çok güler yüzlüymüş gibi davranan kadının aslında alttan alta sürekli oğlunu doldurduğunu fark ettim.Oğlunu doğal olarak benden iyi tanıyor ve ne söylerse bana cephe alacağının da farkında.Eşim benim kişiliğimi kabul etti, hatta doğrusunun bu olduğunu, diğer türlü olanın iğrenç olduğunu düşünüyor artık.
siz nasıl davranırsınız dinamiğiniz nedir bilmiyorum.Ama sizi zorlu bir süreç bekliyor gibi görünüyor.Sonucu ne olur belli olmayan bir süreç.Umarım lehinize sonuçlanır ve eşiniz bir aile olduğunuzun farkına varır.
Bu doğumlarda kv lere ne oluyor bilmiyorum, iki doğumumu da burnumdan getirdi kendisi.Hayatımda yuh nasıl olur diyeceğim şeyler yaptı.Aylarca eşimle kavga ettik bu doğumlardan sonra.Hala da hazmedemiyorum yapılanları.Bunun sebebi kıskançlık mı, yoksa başka bir şey mi yıllardır düşünüyorum çözemedim.Hatta üzülüyorum keşke çocuklarım babaanne nedir bilselerdi, dede nedir bilselerdi diye ama kadın yüzyüze bakacak durum bile bırakmadı, sesini duymaya bile tahammül bırakmadı bende.Umarım sizin eşiniz de en kısa zamanda olması gerekeni görür ve yapar.Bende beceremiyorum zaten öylene olmayı .benimkide ldogumdan sonra delirdi nolduysa terbiyesiz kv e
Üslubun yanlış...bende sinirlendim seni iyi doldurmuslar dedim
Bu tür şeyler daha öncede oldu memlekete ne zaman gelsem hep bi sorun cıkıyor kıskanclıktan
Bak ben burada çok önemli birsey yakaladım...eşin sen yanında iken seni tutuyorsa ailene uzağa gittiginde eşine kendini unutturma...telefonda da olsa sürekli güzel güzel konuş....bence eşin olmadan ailene gitme...o ailesine tek mı gidiyor ki sen kendi ailene tek gidiyorsun...esin yanında iken aeayip dolduramazlar hemde kv den kudurur senin ailene gittiği için...benim yanımda beni tutuyor ben memlekete gelince seytanlar tepesine ucusuyor fırsat bu fırsat doldurıyorlar
Annem kavgamızı öğrenince bosanırım mı dedi sana yoksa diye sordu bende hayır dedim annemde öyle derse ailesi icin beni bosayanı istemiyoeum de eyvallah etme dediÜslubun yanlış...
Sakin ol ve sakince cevap ver...
Eleştirme ve mantıklı bir şekilde izah et...
Eşinin ailesi senin ailenin seni doldurduğunu düşünüyordur, bu nedenle ailene gitmeni istemiyorlardır kvler....gidince de huzurunu kaçırıyorlar...pirim verme kimseye...
Eşine tmm de, sallla...
Eşim ben ordayken benle gider ben yokken tek gider dediğiniz gibi yapmaya calıstım ama sabrım yaştı sinirim bozukdu hanfendiler icin erkenden gidemem bir yere ben bosuyorsa güle güleBak ben burada çok önemli birsey yakaladım...eşin sen yanında iken seni tutuyorsa ailene uzağa gittiginde eşine kendini unutturma...telefonda da olsa sürekli güzel güzel konuş....bence eşin olmadan ailene gitme...o ailesine tek mı gidiyor ki sen kendi ailene tek gidiyorsun...esin yanında iken aeayip dolduramazlar hemde kv den kudurur senin ailene gittiği için...
Cok sanslısınBen teklif dahi etmedim
tanıstıgımız zaman konu evliliğe gidince kendisi söyledi benim de hosuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?