Ben hiç politik olmadım, politik olmayı hayatta böyle davranmayı da prensiplerime aykırı buluyorum.Eğer benim netlik prensibime veya ikiyüzlü olmama göre olumsuz etkilenecekse bir ilişki etkilenebilir.Kimsenin beni "ya boşverin o zaten ikiyüzlüdür, onun bir dediği ötekini tutmaz, omurgasızdır" filan gibi görmesini kaldıramam.Kişiliğime ters açıkçası.
üç yıl oldu kv ile görüşmüyorum, evime gelemiyor, ben de onun yanına gitmiyorum, eşim arada gider gelir o kadar.Lohusalığımda hayatı burnumdan getirdi, eşimle ilk evlendiğimiz zamanlar ve hatta yaklaşık üç yıl sürekli kavga ettik, çok güler yüzlüymüş gibi davranan kadının aslında alttan alta sürekli oğlunu doldurduğunu fark ettim.Oğlunu doğal olarak benden iyi tanıyor ve ne söylerse bana cephe alacağının da farkında.Eşim benim kişiliğimi kabul etti, hatta doğrusunun bu olduğunu, diğer türlü olanın iğrenç olduğunu düşünüyor artık.
siz nasıl davranırsınız dinamiğiniz nedir bilmiyorum.Ama sizi zorlu bir süreç bekliyor gibi görünüyor.Sonucu ne olur belli olmayan bir süreç.Umarım lehinize sonuçlanır ve eşiniz bir aile olduğunuzun farkına varır.