• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile dolduruşuna gelen eş

İşte alttan alta o kadar iyi aramızı bozdu ki eşimde bende tongaya düştük kadın resmen aramızı bozmak icin ugrasıyor dogumdan beri pislik ben nasıl yapmacık olabilirim bu saatten sonra eşim inanır mı
Eşine iyi olcaksın onada tama evet hayır ve sürekli yüzün gülcek evine gidince arayıp sormamaya devam sen eşini kazan yeter

eşimin ailesiyle aramızda 2 saat mesafe var.kendi ailem uzakta .bebeğim 4 aylık kv en son dogumda geldi evime daha görmedim ..bebeğide en son dogumda gördüler.. bizde gitmedik hiç hem evleri sobalı hemde bazı nedenlerden kızgındım gitmedim ve şu an ailemin yanına tatile geldim eşim ailesiyle görüsmüş büyük ihtimalle doldurup acıtasyon yapmıslar ...eşim bana erken gel memlektinden gidip annemlerde de kalalım dedi .kendiside gelip beni almıyor beyfendi yol uzunmus cok masrafmıs.bende erken gelemem oraya geldiğimde bi haftasonu gideriz dedim ..benim ailem 18 saat yol uzaklıkta hep gelemem ama onun ailesine canımız istese haftasonu gideriz...eşimde ailem cocugu 3 aydır görmüyor gel dedi erkenden ,bende sinirlendim seni iyi doldurmuslar dedim oda bana daha beter sinirlendi kimse beni doldurmadı asıl seni dolduruyorlar s.ktr git boşanıyorum senden gelme istemiyorum dedi ve beni whatsaptan engelledi facede ilişki durumu evli duruyor.eşim ameliyat oldu geçmiş olsuna bile gelmediler ve ben bunu eşime dedim ameliyt oldugunda seni adam yerine koyup görmeye gelmediler ama eşimin gözünde yine onlar melek bir tane cok acınası mazlumlar ve ben şeytanım adam sadece bir gün gitti ailesinin yanına ve bunlar oldu bana kalsa simdi dava acıp bosayacağım ama ailem arkamda durmaz üzülürler eşime nasıl had bildiririm .
Bu laftan sonra asla tek başına onun yanına dönme seni ordan almasını bekle madem boşanmak istiyosun aç davayı de onun köpeği olma kusura bakma sevgili değilsiniz karı kocasınız boşanma kelimesiyle seni korkutamaz buna izin verme ordayken bişey yoktu 4 ay anasına gitmek aklına gelmemişte sen annene gidincemi dank ediyo asla gitme gelsin yanına ailenede aç konuyu karı boşamak öle kolay değil ailen arkanda olduğunu belli etsin yoksa o adam yer seni

Tanıdığım biri var ve o kişi kayınvalidesine eğer eşi yanındaysa anneciğim diye sesleniyor eğer eşi yanında yoksa şştt pşşşt diye sesleniyor.Şimdi demem o ki politik davranmayı tüm kadınlar olarak bilmeliyiz.

Sinirle yazdıgım için pek dikkat etmedim kusıra bakmayın haklısınız..ekonomik özgürlüğüm olsaydı o insanlardan koşarak uzaklasırdım
Hayır karseşim ekonomik özgürlüğün yok diye kendinimi ezdiriceksin bir kere boyun eğersen her kavgada annenin evine git der yapmayın gözünüzü seveyim cesaretli olun ama mantıklı cesaret çirkeflik yap demiyorum ama onada mıhtaçmış gibi davranma asla

bazi yorumlari hayretle okuyorum, ozur dileyecekmissin de tamam anneme gidelim erken gelmeye calisirim da...kusura bakmayin bu politiklik falan degil bildigin pısırıklık ve eziklik. kadin yapmadigini birakmamis, amacı torun gormek falan da degil, sen ordasin diye keyfini kacirmak.
bir kere esiniz olacak adam ailesinin kotu niyetli oldugunu kabul edecek. bunu etmedigi surece siz asla onlara normal davranamazsiniz. o kabul edecek ve diyecek ki evet canım boyleler ben de istemem boyle yapmalarini ama ailem ne yapayim. idare etmeye calisacagiz. iste o zaman siz onlari fazla kafaya takmazsiniz, arada sinirlenip söylenirsiniz eşiniz sizi sakinleştirmeye calisir. bir de esinizle barisinca kufur etmemesi ve annesiyle aslaaa senin hakkinda konusmamasini isteyeceksin, o boyle alttan alttan senden bahsettigi an konuyu kapatacak dinlemeyecek. bak o zaman kv fitne sokamaz artik. haa sana laf sokar ama sen üslubunca karsiligini verdigin icin esin de araya girmedigi icin mutlu olursun. yolun uzun eger eşin özünde iyi niyetli bir insansa seni mutlaka anlayacak ve kiymetini bilecek.otekiler de icten ice kuduracak.

İşte alttan alta o kadar iyi aramızı bozdu ki eşimde bende tongaya düştük kadın resmen aramızı bozmak icin ugrasıyor dogumdan beri pislik ben nasıl yapmacık olabilirim bu saatten sonra eşim inanır mı

Canım kv politik ve eşin ona inanıyor ama eşinde de suç var ailesini tanımıyor mu? Seni onlara karşı savunmuyor mu? Eşin kritik noktada burda.

Eşine had bildirmek yanlış bir tabir olmuş, ancak burnunu sürtebilirsin.

Arama sorma, aradığı zaman da yanıtlama bir kaç zaman, nasılsa 18 saatllik uzaktasın.
Bana s. git, diyecek adamın alnını karışlardım açıkçası.
Eşim dahi olsa, kimsenin bana bu şekilde hitap etmesine müsade etmezdim.
Doğru olan sizin de müsadee etmemeniz, siz onun eşisiniz, az uslup bilsin konuşurken de bi zahmet.

Boşanalım demek bu kadar mı kolaymış eşiniz için pes yani.

Ancak yangına da körükle gitmişsiniz biraz olayın büyümesine sebebiyet vermişsiniz.
"Seni iyi doldurmuşlar" diyeceğine, "haklısın hayatım, ailenin de çocuğu görmeye hakkı var, ancak annemler çok uzakta, her daim buraya çocukla gelemem artık, gelmişken bari kalayım, akabinde de senin ailene gideriz, şimdi beni geldiğim yerden hemen döndürme lütfen" desen belki adam anlayış gösterirdi.
Siz de bu kadar kayınvalide mevzularına körükle gitmeyin, biraz eşinizin suyuna giderek yaptırın birşeyleri.
O zaman göreceksiniz ki problem kalmayacak aslında.
Eşinizde gerektiğinde size hak vermeyi öğrenecek.

Fakat yine de ettiği küfürü ve boşanalım demesini affettirmez bu durum.
Biraz burnunu sürtün, ancak sinir patlamaları ile yapmayın bunu.
Sakinlik ile ilerlerseniz ve akılcı davranırsanız, eşiniz de sizi anlar.
Biraz idareyi öğrenmeniz şart.

Ya Hu! Ne kadar kolay boşanıyorsunuz.
Şu kocalara sen diliyle 'seni doldurmuşlar,ailen şöyle,anan bunu yaptı vb' deyip durmayın çocuk gibi.
Şu platformda defalarca yazıldı,kocanıza ailesini kötülemeyin,elinize bir şey geçmediği gibi ilişkiniz daha da bozulur diye.
Azıcık akıllı olun,politik olun.
Erkekleri idare etmek o kadar da zor değil.

Bunu yapamıyorum malesef birinden sogudum mu zerre sıcak iyi davranamıyorım ve ailesinden hoslanmadıgımı biliyor bu saatten sonra nasıl göz boyarım ki
Valla ozman bilemicem bende öyle bişte insanım yapmacik olamam o yüzden biter benim için ya eşim benden yana olacak yada o evlilik bitecek sizin durumu bilemedigim için yorum yapamıyorum eşiniz sizin fikrinize saygı duyacak bi insan değil galiba o yüzden ya o deveyi gudeceksiniz yada o diyardan gideceksiniz bence gitmek daha iyi size o lafı söyleyen adama o lafı yedirmeniz lazım ki haddini bilsin ha sonra af diler yalvarir yakarir barisirsiniz ozaman geri donersiniz

Valla ozman bilemicem bende öyle bişte insanım yapmacik olamam o yüzden biter benim için ya eşim benden yana olacak yada o evlilik bitecek sizin durumu bilemedigim için yorum yapamıyorum eşiniz sizin fikrinize saygı duyacak bi insan değil galiba o yüzden ya o deveyi gudeceksiniz yada o diyardan gideceksiniz bence gitmek daha iyi size o lafı söyleyen adama o lafı yedirmeniz lazım ki haddini bilsin ha sonra af diler yalvarir yakarir barisirsiniz ozaman geri donersiniz
Özür dileyecek öylembarısırım da ailem ne zaman gitcen diyor bilmiyorum diyorım ayy

Ya Hu! Ne kadar kolay boşanıyorsunuz.
Şu kocalara sen diliyle 'seni doldurmuşlar,ailen şöyle,anan bunu yaptı vb' deyip durmayın çocuk gibi.
Şu platformda defalarca yazıldı,kocanıza ailesini kötülemeyin,elinize bir şey geçmediği gibi ilişkiniz daha da bozulur diye.
Azıcık akıllı olun,politik olun.
Erkekleri idare etmek o kadar da zor değil.
Evet kolay aslında ama biri benim sınırıma girince ister istemez sinirleniyorum bazen kızıp dökmeden olmuyor ki tatlı dille istediğini yaptırmak

Eşine had bildirmek yanlış bir tabir olmuş, ancak burnunu sürtebilirsin.

Arama sorma, aradığı zaman da yanıtlama bir kaç zaman, nasılsa 18 saatllik uzaktasın.
Bana s. git, diyecek adamın alnını karışlardım açıkçası.
Eşim dahi olsa, kimsenin bana bu şekilde hitap etmesine müsade etmezdim.
Doğru olan sizin de müsadee etmemeniz, siz onun eşisiniz, az uslup bilsin konuşurken de bi zahmet.

Boşanalım demek bu kadar mı kolaymış eşiniz için pes yani.

Ancak yangına da körükle gitmişsiniz biraz olayın büyümesine sebebiyet vermişsiniz.
"Seni iyi doldurmuşlar" diyeceğine, "haklısın hayatım, ailenin de çocuğu görmeye hakkı var, ancak annemler çok uzakta, her daim buraya çocukla gelemem artık, gelmişken bari kalayım, akabinde de senin ailene gideriz, şimdi beni geldiğim yerden hemen döndürme lütfen" desen belki adam anlayış gösterirdi.
Siz de bu kadar kayınvalide mevzularına körükle gitmeyin, biraz eşinizin suyuna giderek yaptırın birşeyleri.
O zaman göreceksiniz ki problem kalmayacak aslında.
Eşinizde gerektiğinde size hak vermeyi öğrenecek.

Fakat yine de ettiği küfürü ve boşanalım demesini affettirmez bu durum.
Biraz burnunu sürtün, ancak sinir patlamaları ile yapmayın bunu.
Sakinlik ile ilerlerseniz ve akılcı davranırsanız, eşiniz de sizi anlar.
Biraz idareyi öğrenmeniz şart.
O kadar sacma seyler cıkarıyorlar adamın aklına sacma sapan seyler sokuyorlar sinirlenmeden duramıyorum imkansıx bu yani ..ailem üzülmese arkamda olsa dönmem bile

Canım kv politik ve eşin ona inanıyor ama eşinde de suç var ailesini tanımıyor mu? Seni onlara karşı savunmuyor mu? Eşin kritik noktada burda.
Eşim dengesizdir bir bana bir onlara inanır kızar artık ciddiye almıyorım eşimi ama benim sınırımı ihlal ettikleri icin kızıyorum

bazi yorumlari hayretle okuyorum, ozur dileyecekmissin de tamam anneme gidelim erken gelmeye calisirim da...kusura bakmayin bu politiklik falan degil bildigin pısırıklık ve eziklik. kadin yapmadigini birakmamis, amacı torun gormek falan da degil, sen ordasin diye keyfini kacirmak.
bir kere esiniz olacak adam ailesinin kotu niyetli oldugunu kabul edecek. bunu etmedigi surece siz asla onlara normal davranamazsiniz. o kabul edecek ve diyecek ki evet canım boyleler ben de istemem boyle yapmalarini ama ailem ne yapayim. idare etmeye calisacagiz. iste o zaman siz onlari fazla kafaya takmazsiniz, arada sinirlenip söylenirsiniz eşiniz sizi sakinleştirmeye calisir. bir de esinizle barisinca kufur etmemesi ve annesiyle aslaaa senin hakkinda konusmamasini isteyeceksin, o boyle alttan alttan senden bahsettigi an konuyu kapatacak dinlemeyecek. bak o zaman kv fitne sokamaz artik. haa sana laf sokar ama sen üslubunca karsiligini verdigin icin esin de araya girmedigi icin mutlu olursun. yolun uzun eger eşin özünde iyi niyetli bir insansa seni mutlaka anlayacak ve kiymetini bilecek.otekiler de icten ice kuduracak.
Bende bastırılmaya dayanamadıgım icin böyle oluyor babamın evinde kimseye hesap vermezdim kaynana da kim hadsiz terbiyesiz torunu görmüyormus diye erken dönecekmişim cok beklerler ancak eşim gelirse erken dönerim onun dısında canım ne zaman isterse öyle dönerim

Tanıdığım biri var ve o kişi kayınvalidesine eğer eşi yanındaysa anneciğim diye sesleniyor eğer eşi yanında yoksa şştt pşşşt diye sesleniyor.Şimdi demem o ki politik davranmayı tüm kadınlar olarak bilmeliyiz.
Bu ikiyüzlülüğü de ben yapamıyorum ki beceremiyorum yapmak istesemdr

4 aylik bebekle 18 saat uzakliktaki ailenizin yanina nasil gidebildiniz ben ona sasirdim. Esinizin sizi almaya gelmedigini soylemissiniz ya,giderken nasil gittiniz? Erken donun demiyorum elbette ama esinize bilip bilmeden vay seni doldurmuslar demek yerine tamam ben donunce gideriz ailene deseydiniz bunca gerginlik olmazdi. Esinizin kufretmesine deginmiyorum bile,yanlis zaten.

4 aydır anasına gitmek aklına gelmemiş de sen ailene gidince mi aklına gelmiş

hani sen dönünce onlara gittin bizimkilere de gidelim diye tuttursa yine anlayacağım da bu aşamada yaptığı tamamen saçmalık

Nedir bu kayınvalidelere olan nefret anlamıyorum.
O insanlar 3 ay evinize girmediyse sizde de bir şeytanlık vardır elbet. Tek taraflı olmuyor bu işler. Arada torun varken kolay kolay kimse uzak durmaz.
neden şeytanlık olsun
kv delere nefret kimse durduk yere etmiyor
hangi kv iyi ldu da gelin kötü davrandı
çoğu kv kıskanç sürekli bir rekabet halindeler
eş ayrıdır anne ayrıdır ama onların istedikleri oğlum evlense de hep bizimle olsun, hep önceliği biz olalım, gelin el kızıdır, gelinin doğurduğu cocuk bizim cocugumuzdur , oturdukları ev oğlumun evidir, oğlumdur bana bakmak zorundadır vs vs bu örnekler cogalır gider
kv deler önce rakip halinde olmayı bıraksın bir zahmet
çocuklarına lafta değer değil gercekte değer versinler sonra da gelinler iyi olsun olur mu?
ben de evlendiğimde kv dem 6 ay evimize gelmedi sorumlu ben miydim hayır,
çünkü oğlu istanbuldan benim yasdıgım sehıre tasındı burda ev kurma kararı aldık diye 6 ay eşime küstüler tavır aldılar
sen beni değil victory i seçtin dedi kv dem eşime açıkca
ne yapacaktı annesi diye ölene kadar annesi ile yasayıp kendi ailesini kurmayacak mıydı adam.
belki siz iyi bir kv desiniz ya da sizin kv deniz iyi olabilir ama şeytanlık vardır demeniz tanımadığınız bir insan için ağır değil mi?

Back