• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile danışmanı saçmalığı

kocası tarafından boynuzlanan çok kadın var burada ben yaşamam öyle şeyler emin ol kendi zayıflığınla karıştırma ;)

Herkesin yaşayabileceği bir şey. Zayıflık değil. KAdını ikinci sınıf gören zihniyet budur işte. Aldatılmayı erkeğin şerefsizliği değil kadının zayıflığı olarak görüyorsunuz. Çok yazık.

yalan söyleme hristyn falan değilsin sen.

Vaftiz olurlen benimle miydiniz ? Nereden anladiniz ? Simdi de din mi olcuyorsunuz? Kusura bakmayin ama diplomaniz sadece size ego vermis baska faydasi yok. Daha da cevap verm bu yuzden bunu da dediniz ya. Bence sizin gibiler zindana kpatilmqli. Turbanlilar disari cikmasin diyorsunuz ya ben de sizin zindana kaptilmanizi istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Niçin sadece kapalı ve dar görüşlü hanımın konuştukları var?
Eşiniz ve siz ne anlattınız ki kadın bu sonuca vardı ben de onu merak ettim.
Elbette tutturmuşsunuz bir okuma hevesi, diye başlayan bir cümlenin doğruluğunu savunamam.
Fakat bunu söyleyen bir kadının kendisi okumuş, bir yerlere gelmiş ve sizin tanıdığınız biri tarafından tavsiye edilmişse demek ki o kadar da boş bir kadın değil.
En nihayetinde siz nasıl kendi yaşantıma uygun bir danışman hanımla görüşmek isterdim diyorsunuz, ben de merak ettim size bu danışman hanımı tavsiye eden kişi sizin yaşantınıza uyuyor mu uymuyor mu?
Uymuyorsa onu da bir zahmet belli bir kategoriye alıp tavsiye ettiği insana gitmeseydiniz, araştırsaydınız.

esasen
her ikinizin de (tem danışmanın hem sizin) durumunuz içler acısı.

bir tarafta türbanlıydı zaten ondan bir şey çıkmazdı diye düşünen bir hanım.

diğer tarafta mezuniyet derecesi yüzünden "işte bak sorunu buldum kocana başını eğ" diyecek yapıda başka bir hanım.

Okullar, diplomalar, dinler, inanışlar bir anlam ifade etmez, kişinin açık fikirli olmasını sağlamadıkça.

Vaftiz olurlen benimle miydiniz ? Nereden anladiniz ? Simdi de din mi olcuyorsunuz? Kusura bakmayin ama diplomaniz sadece size ego vermis baska faydasi yok. Daha da cevap verm bu yuzden bunu da dediniz ya. Bence sizin gibiler zindana kpatilmqli. Turbanlilar disari cikmasin diyorsunuz ya ben de sizin zindana kaptilmanizi istiyorum

Diploma falan yok ya, bugün herkes lisans mezunu, herkes yüksek lisans yapıyor, sonucta ordinaryus prof değil :D

oooo konu çok baska yerlere gelmiş bile,
dahada çirkinleşmeden yetiş muneee:ssz:

kocası tarafından boynuzlanan çok kadın var burada ben yaşamam öyle şeyler emin ol kendi zayıflığınla karıştırma ;)

Yani aysen kaç sayfadır yazıyorsun, senin düşüncende olan bir kişi çıkmadı..
Ne kadar çaresizsin be aysen, nereden saldıracağını şaşırdın..
kimbilir neler yaşadı bu küçük aysen de böyle oldu...
Çok üzüldüm sana aysen...

küçük ayşen yakında sinemalarda :1::1::1:

sen de aç başını birinci sınıf insan ol izmirlilere helal olsun göz açtırmıyorlar senin gibilere.. ;)

karakterini çok açık gösterdin kk üyelerine. teşekkürler ayşe.

İzmirliler senin gibi mide bulandırıcı değiller. nadiren senin gibi dar kafalılar çıkıyor. onlara da haddini bildiriyoruz çok okumuş az bilmiş cahil kadın.

sen okuduklarından hiç bişey anlamamışsın ona üzülürüm. öğretmenlerin bilse senin bu halini ne üzülürler verdikleri emeklere.

bilselerdi zaten senin böyle olacağını vermezlerdi sana o emekleri.

bence direk ötenaziiii:37:

Ooo şöyle bir yorumlara bakayım dedim de ben de olsam danışman hanımın yerinde okumuş ama yobazlıktan kurtulamamış bu hanımın kocasını ezdiğini düşünebilirdim :)

seninle sonsuza kadar polemiğe girebiliriz de sen derdine yan.
eşinle problemleri olan kompleksleri olan insan ayrımcılığı yapan
bencilce tavırlar sergileyen sensin

Ooo şöyle bir yorumlara bakayım dedim de ben de olsam danışman hanımın yerinde okumuş ama yobazlıktan kurtulamamış bu hanımın kocasını ezdiğini düşünebilirdim :)

bende böyle düşünüyorum... aile danışmanı haklı demekki... kocasını eziyorki böyle düşünüyor... oysa aynada kendine baksa ne kadar ezik :1::1::1::52:

çiçek misin böcekmisin ama keşke çözseydi de bozulsaydık resmen yobazlığını kustu bilsem gider miydim hiç.. ama gene de ülkede azınlık bunlar şöyle uygun bir yönetim gelince hepsi sürgün edilecek eski günlerdeki gibi evden çıkamayacaklar böyle benim gibi modern kadınlara kıskançlıklarını kusamayacaklar..
Rüyanda görürsün şekerim, o günleri... Sinirinden Kudursan da gelmez öyle bir yönetim...

Sen kendini modern say dur, aslında o kadar orta çağdan kalmasın ki muhtemelen içlerine cin girmiş diye tüm türbanlıları yaktırırsın elinden gelse....:47:

merhabalar,

ben forumda yeni sayılırım. 29 yaşındayım ve yaklaşık 2 yıllık evliyim.. yüksek lisansımı tamamlamadım ve iyi bir firmada çalışıyorum.. eşimle bazı sorunlarımız vardı bunun için bir aile danışmanına gitmeye karar verdik normalde yurtdışındayım eğitim için iş de bulunca bir süre daha kalacağım kocam da burada çalışıyordu fakat geçen ay akraba ziyareti amaçlı ankaraya gidecektik bir yakınımız birini önerdi iyi bir danışmandır yardımı olur dedi bizde tamam dedik ankara gidince bu yere uğradık. karşıma türbanlı bir kadın çıkınca moralim bozuldu önyargı değil aslında ama kendi yaşamıma uygun birini istemek hakkım olduğunu düşünüyorum madem seçme hakkımız var bu kadınlar kadını ikinci sınıf gören anlayışı sürdürürler gibime geliyor benim ki yanılmamışım da. normalde geri dönecektim ama arada hatır olunca içeri girmiş bulunduk.

kısa bir tanışmadan sonra ufak problemlerden bahsettik bu arada eşim lisans mezunu kadın buna takıldı. kadınlar okuyunca böyle oluyor işte üniversite neyine yetmedi senin bak kocan eziliyor belli ki senin kariyerinden. sorunlarınız bundandır dedi.. eşim sus-pus ben de kadına size ne benim eğitimimden dedim ama kadın başladı bir tutturmuşsunuz okuma hevesi diye aile falan kalmıyor ortada diye saydırınca ben de sinirlendim kalktım hemen git kendin gibi yobazlarla takıl kocama mahkum olsam mutlu mu olurdun dedim ne var sanki yabancıya mahkumsun gibi karşılık verdi ama ben çok sinirlendim ama ya ne münasebet yakınımıza durumu anlattım o da mahçup oldu. ben tabi bununla kalmadım ilgili makamlara şahsı ve kurumu şikayet ettim. artık ilgilenirse..

bundan 2 gün sonra bu kadın bir mail atmış işte maksadını aştığını mesleki etik sınırlarını geçtiğini özür dilediğini belirtiyor ve en kısa zamanda bizi tekrar beklediğini söylemiş ama ben daha gitmem cevap da vermedim.. döndüm ben ama halen sinirim geçmedi şimdi iyi bir danışman bulursam gideceğim bir de eşimi doldurmuş sanki konuşmaları bana arada bir okumasan daha mı iyiydi diye soruyor.. resmen saçmalık.. türbanlı daha kendi kalıplarını kıramamış kadınlar niye böyle işler yapar ki.. haksızmıyım sizce?

yorum yapmak istemezdim ama aaa herkes türbana bağlamış ben aldığım hizmete bakaraım diyorsunuz ama ilk mesajınızda hiç bu şekilde bahsetmemişsiniz siz zaten oraya baştan adam ayırarak gitmişsiniz kadınında size önerileri tuz biber olmuş

ne çektin be aysennn

yakında kocan seni aldatır çünkü zayıfsın:)

Back