- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.158
- 498
- 35
- Konu Sahibi bensibelim2
-
ünv mezunuyum öğretmenim.
türbanlıyım ayşe otobüste yer vermiyorlar ne yapayım çarşaf mı giyeyim.
izmir gibi güzel bir ilde yaşıyorum.
burada senin gibi zihniyette o kadar çok insan var ki
türbanlıları ikinci sınıf sanan.
sen eşini de erkek olduğu için ikinci sınıf sayıyorsundur Allah bilir.
eşine sabır diliyorum
biz sizi başı açık diye ayırmadık oysa yazık.
sen ve senin gibi kişiliğe saip insanlar özgürlük dersiniz ama sizin işinize gelmeyen
özgürlük zorunuza gider.
otobüste yer veriliyormuş. kıskandın herhalde. sen de ört başını sana da yer verilsin.
dar zihniyet darrrrrrrr
Bu iyiydi işteCocukken dayaktan psikolojisi bozulan ilerleyen yasamina adepte olamayan insanlar gibisin:)
Otobuste yer vermiyolar sana diye hayatini mahvediyosun:) araba al kendine sende belki ise yarar
Bu arada hristyanim ama sizin bu ettiginiz laflari ben etmeyi kendime yakistirmiyorum maalesef herkesin ozgurlugu var ama herkes kendime ozgurluk istiyor bu ne perhiz ne lahana tursusu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
üniversite mezunu olmayan yazmasın türbanlılar hiç yazmasın gidin siz otobüse binin yer veren olur oturursunuz..
ben değerimi almışım zaten sizin gibilerden değer beklemiyorum siz gidin kocanızdan dayak yiyin gördük ne dertleriniz var..
hamilesin diye yer verilmemiştir benim gördüğüm hep türbanlı kızlara yer veriliyor otobüste hatta okuduğum süre zarfında almanyada bile böyleydi bu hadi orada kendi memleketlisi diyedir dedik ama burada nedir bu böyle normal giyimli kızlar ayakta bekleyebilir de türbanlıar bekleyemezmi?
O zaman egitim almis, meslek sahibi olmus ama insan olamamis deseniz sizi hakli gorurduk. Direk turbandan olaya girmenin anlami yok malesef.
sen de aç başını birinci sınıf insan ol izmirlilere helal olsun göz açtırmıyorlar senin gibilere..
sen de aç başını birinci sınıf insan ol izmirlilere helal olsun göz açtırmıyorlar senin gibilere..
Üniversite mezunuyum türbanlı değilim ve senin hayatında hiç okul görmemiş birinden daha cahil, o danışmandan daha yobaz biri olduğunu düşünüyorum.
insanları hep aşalıyorsun... yüksek lisans yapmışsın ama dama olamamışsın...okumakla adam olunmuyor... eşile olan sorunlarında bu cahilliğin yüzünden...yazık acıyorum adama senin gibi bi kaprisliye ne kadar daha tahammül edebilecek aceba
yalan söyleme hristyn falan değilsin sen.
ben konu sahibinin yüksek lisans yaptığından şüphe duymaya başladım konuyla ilgili yaılanlara tepkisini okudukça....
kocası tarafından boynuzlanan çok kadın var burada ben yaşamam öyle şeyler emin ol kendi zayıflığınla karıştırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?