Aidat Zammı Zımbırtısı

merkezi sistem deyince ben ısıtma içinde anladım.
eğer içinde ısıtma yoksa sadece apartman giderleri için 350 tl çok.
bir de siz kiradasınız zaten toplantıya katılsanız da oy hakkınız olacak mıydı? kbenim bildiğim yönetmeliğe göre sadece maliklerin oy hakkı olur, kiracıların olmaz.

yani açıkçası konu kiranın pahalılığına gelmiş gibi ama ben istanbul piyasasını bilmediğim için kiraya yorum yapamıyorum. Yalnız ısınma dahil 200 aidat gerçekten aşırı ucuz bir aidat. Ankarada 120 m2 evime ısınma dahil 355 TL ödüyoruz 2 yıldır(3 ay sonra toplantımız var artabilir), ve herkes ucuz bile olduğunu söylüyor. Çünkü kombi ile ısınmada, insanlar hem doğru dürüst ısınamıyor(korkudan yakamıyorlar resmen) hem de minimum 500-600 doğalgaz faturası ödüyorlar.

tekrar cevapliyim hatta konunun başına eklicem :) bu aidata ısınma dahil değil. merkezi sistem pay ölçerli 200-300 arası doğalgaz faturası ödüyoruz ne yazık ki keşke içinde olsaydı

Bir de katılım az olunca toplantı otomatikman ertelenir. Ne saçma bir karar.
1.toplantiya katılımın olmamış ertelenmiş,2.toplantiyada 1.kisi bile katılsa alınan kararlar kabul edilir 3.toplanti yapılmaz.

tekrar cevapliyim hatta konunun başına eklicem :) bu aidata ısınma dahil değil. merkezi sistem pay ölçerli 200-300 arası doğalgaz faturası ödüyoruz ne yazık ki keşke içinde olsaydı
aaaa ben dahil gibi anladım ama yaa o zaman evt fazlaymış 350 çok fazla hatta bence

Ben olsam çıkardım söylediğiniz şartlarda 350 lira çok bencede,anlattığıniz kadarı ile depremede dayanıklı değilmiş.

Ben olsam çıkardım söylediğiniz şartlarda 350 lira çok bencede,anlattığıniz kadarı ile depremede dayanıklı değilmiş.
gerçekten çok saçma geliyor evin kirasına bişi demiyorum gerçekten ucuza denk getirdik şansımıza
hoş 40 yıllık bina ama yine de diğer daireler 2500e oturuyor,
ama 350 vermek enayi gibi hissettiriyor insanı

ciddi ciddi ben mi yönetici olsam diye düşünüyorum abla

evet böyle bi gerçek var tabi. maddiyattan daha önce
Yönetici falan olmayın
Sizi kadıköye bağlayan bir şey yoksa daha uygun bir ev bakabilirsiniz. Üç günlük dünya, uğraşmaya değmez boşverin..

Selam canım,
Ben üsküdarda oturuyorum. Altunizade tarafı.
Burada 40 yıllık binalar bile kirası en az 2000. Hatta 3+1 ise 2500 e çıkan bile var.
Burada etken meskenin semtidir. O parayı insanlar muhite veriyor. Yoksa evlerde birşey yok. Mesela burada saat 1de 2de bile sokağa çıksan büyük ihtimal bir sorunla karşılaşmazsın.
Ama diyelim sultanbeylide oturuyorsun. Tek başına yanında eşin veya biri yoksa dışarı çıksan çok farklı olaylar olabilir. O yüzden çoğu kişi eski olduğunu da bilse merkezi semtlerden ayrılmaz.
Bence 1700 çok uygun şaşırdım hatta. 2 sene önce bir arkadaşım modada 2600 tlye oturuyordu. Ben olsam biraz daha fazla para verip daha güvenli bir ev bakardım. 1700 verme de 2200 ver.
Veya kadıköy civarından bakabilirsin. Mesela Koşuyolu Üsküdar buralarda güzeldir merkezidir.
Ama ben olsam öyle kötü semtlere sırf ev iyi olacak diye gitmezdim. Önceliğim dayanıklı bina bulmak olurdu.

Biraz daha fark verin ama bina dayanıklı olsun..

ciddi ciddi ben mi yönetici olsam diye düşünüyorum abla

evet böyle bi gerçek var tabi. maddiyattan daha önce
Hic tavsiye etmem ya yöneticilik zor bence.

Bina kapısını ayaklarıyla iterek açanlar vardı bir ara kapı kapalı zili çalan olsa Acarlar kapalı kapıyı zorlayarak açmışlar hem çocuk hem yetişkin kamera var gözüküyor verdikleri cevap aidat veriyoruz olmuş.

Birisinin televizyonu bozulmuş merkezi sistem bozuldu diye ortalığı birbirine katmıştı gece yarısı halbuki bozulan onun televizyonu.

Daha bir sürü şey varsa yazmakla bitmez.

Isterse bedava oturun desinler, siz sizden çok uzak depremde bile duvarı çatlayan bi evde gerçekten rahat uyuyabilecek misiniz? Ki son 2 haftadır dünyanın her yerinde fay hatları kaynıyor daha dün hem manisada oldu, hemde başka yerde tsunami tehlikesi dediler. Sizin başınıza bisey geldikten sonra ev kıtasının 3 bin olmasının veya 1700 olmasının bi önemi kalacak mı? Allah korusun enkaz altında kalmak sadece ölmek demek değil, o travma, yaşanan kazalar, kayıplar, uzun kayıpları, maddi kayıplar bunların hepsi inanın 2 kat kira ödemeye bile değer.

Aman Allahım aidatlar ne biçim uçmuş ya. İstanbulda oturmuyorum. Amcamın Avrupa yakasında iyi bir semte, cadde üstünde otoparklı site içinde bir dairesi var, binalar eski ama doğalgaz içinde 425tl aidatları var. Ben de onu çok zannediyordum meğer değilmiş.

Ben yeni eve güvenmiyorum siz çatırdayan eski eve nasıl güvenip üstüne para verip oturuyorsunuz?biraz canınızın kıymetini bilin.yeni eve çıkardım daha uygun bir semte.eskiden bende pahalı bir yerde eski evlerden oluşan bir sitede oturuyordum.eve gelmek istemiyordum ev eski olunca bence güzel bir yerde olması çokta cazip değil.belki ev kendimin olsa yaptırırım birşeye benzer ama kira olunca hem yüksek kira hem eski ev değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…