Kadiköydeymiş yalnız. Ev de 1+0 değil sanırım. Bedavaya oturuyorlar aslında ama özel bir hizmet yoksa aidat çok.O nasıl kira öyle Kredi çekip ev al daha iyi
Hani gerçek Ataşehir tarafına bakarsanız çok pahalı .ya inanın 1 sene olcak nerdeyse daha bi kere çöp attırmışlığım yoktur kapıcıya kapının önüne bile koymam evden çıkarken kendimiz atarız,
ekmek aldırma falan gibi şeyler söz konusu bile değil zaten
hani o yüzden o kadar zorumda gidiyor ki 350 tllik aidat
ama hep sizin tarzınızda yorumlar var bunalıma girersin falan diyolar benimde gözüm korkuyor açıkçası
ataşehir tarafına bi bakayım ama
kadıköye yakın ve nezih olarak ataşehir aklıma geliyor birçok yeni yapılı ev var ve fiyatlar uygun ailem 300 bin küsüre dubleks aldı trafiksiz 15 dakikada kadıköy de olursunönerebileceğiniz yer var mı acaba 2350 civarında semti güvenilir olan bi yer bakıyorum açıkçası evde genelde tek kalıyorum eşim şehir dışında oluyor
kapıcı olduğu için maaş veriliyormuş sigortası tazminatı vs
asansör bakımı kazan dairesi bakımı falan
şimdi bi de dışardan yönetici derken oldu 350
kozyatağındayım. herkes aynı şeyi söylüyor. çekmeköye bakıyordum ama herkes ordan buraya gelirsen çok afallarsın dedi
arabamız yok bi de almayı da düşünmüyoruz
bi de eşim sürekli şehir dışında oluyor tek kalıyorum
burası temiz güvenli geliyor bana
Kızlar selam,
3 gündür içime baya baya dert oldu.
İstanbulda 35-40 yıllık bi binada oturuyoruz. Kapıcı var çöp ekmek temizlik vs sorumlu. Kazan var ayrıca merkezi ısıtma sistemiyle ısınıyoruz. Aidatımız 200 TL'ydi geçen aya kadar.
Bu ay 2 defa apartman toplantısı yapıldı. Çoğu kişi katılmamış, bizde katılamadık açıkçası programlarımıza denk geldi. (bizlerin hatası tabi toplantıya katılmadığımız için söz hakkımız yok şuan) 3 kişi falan katılmış. Apartman yöneticisi yöneticiliği bırakmak istiyormuş. Hiç kimse talip olmamış 2 toplantıda da. o nedenle dışardan yönetici hizmet alınacakmış. bu yüzden 350 TL yaptılar şubat itibariyle aidatı.
7 katlı bina her katta 4 daire var. Yani şuan ne desek havada kalıyor.
kağıt imzalatıyo kapıcı herkese zam için, bizde dahil çoğu kişi imzalamamış
ama çok da yapcak bişi yok gibi, toplantıya katılan 3 kişi imzalamış kararı çünkü
sizin kiralarınız nasıl merak ediyorum.
ne bilim rezidanslarda bile spor salonlu hamamlı güvenlikli sitelerde bile 500 TL civarı aidatlar.
350 TL çok zorumuza gitti açıkçası
uyum sağlamak da zorundayız elbet farkındayım
o yüzden lütfen toplantıya katılsaydınız madem apartmanda uyum sağlamak zorundasınız tarzı eleştirmek için eleştiri yapmayın
benim sorum şu aslında şuan kiramız 1700 TL, zamlı aidatla beraber 2050 tl olacak
mayıs ayında kira zammımız da olacak senemiz doluyor. 2000 kira olsa aidatla beraber 2350 olacak
dediğim gibi bina 35-40 yıllık depremde direk çöker sanırım
2350 tlye daha güvenli binalar bulabilir miyim sizce ?
şuan kadıköydeyim bu arada
karşıda da olabilir buralarda da olabilir.
Ünalana da bakın derim, Kadiköye ulaşım kolay ve güzel yeni siteler var.
Metro durağına yürüyüş mesafesiydi, E5 e yakın yani, arkadaşlarım oturuyor. Birkaç kez Kadiköyden gittiğim için ulaşım çok kolay geldi.Ünalanda nerede siteler var hiç bilmiyorum.
İçi dersen olmaz bence.
Metro durağına yürüyüş mesafesiydi, E5 e yakın yani, arkadaşlarım oturuyor. Birkaç kez Kadiköyden gittiğim için ulaşım çok kolay geldi.
Hani gerçek Ataşehir tarafına bakarsanız çok pahalı .
Alt taraflarını da Ataşehir olarak saymıyorum ben ,orda oturmam şahsen .
Onun için Şerifali bölgesi saha sıcak geliyor .Ben de ev almak istiyorum ve sizin bölgeniz gibi bir muhit arıyorum ,orayı bulabildim ancak .
kadıköye yakın ve nezih olarak ataşehir aklıma geliyor birçok yeni yapılı ev var ve fiyatlar uygun ailem 300 bin küsüre dubleks aldı trafiksiz 15 dakikada kadıköy de olursun
Kozyatağı ucuz bir semt değil kuzucum,oradan çıkıp ataşehir taraflarına bakın orada şerifali semti var iyi diyorlarbir bakın istersen oralara.
Bizim burasıda çok iyi ama kiralar yüksek birde aidat var zorlanırmısın acaba.
Koca apartmanda 3 kişi ile karar alınabiliyor mu ben ona takıldımKızlar selam,
3 gündür içime baya baya dert oldu.
İstanbulda 35-40 yıllık bi binada oturuyoruz. Kapıcı var çöp ekmek temizlik vs sorumlu. Kazan var ayrıca merkezi ısıtma sistemiyle ısınıyoruz. Aidatımız 200 TL'ydi geçen aya kadar.
Bu ay 2 defa apartman toplantısı yapıldı. Çoğu kişi katılmamış, bizde katılamadık açıkçası programlarımıza denk geldi. (bizlerin hatası tabi toplantıya katılmadığımız için söz hakkımız yok şuan) 3 kişi falan katılmış. Apartman yöneticisi yöneticiliği bırakmak istiyormuş. Hiç kimse talip olmamış 2 toplantıda da. o nedenle dışardan yönetici hizmet alınacakmış. bu yüzden 350 TL yaptılar şubat itibariyle aidatı.
7 katlı bina her katta 4 daire var. Yani şuan ne desek havada kalıyor.
kağıt imzalatıyo kapıcı herkese zam için, bizde dahil çoğu kişi imzalamamış
ama çok da yapcak bişi yok gibi, toplantıya katılan 3 kişi imzalamış kararı çünkü
sizin kiralarınız nasıl merak ediyorum.
ne bilim rezidanslarda bile spor salonlu hamamlı güvenlikli sitelerde bile 500 TL civarı aidatlar.
350 TL çok zorumuza gitti açıkçası
uyum sağlamak da zorundayız elbet farkındayım
o yüzden lütfen toplantıya katılsaydınız madem apartmanda uyum sağlamak zorundasınız tarzı eleştirmek için eleştiri yapmayın
benim sorum şu aslında şuan kiramız 1700 TL, zamlı aidatla beraber 2050 tl olacak
mayıs ayında kira zammımız da olacak senemiz doluyor. 2000 kira olsa aidatla beraber 2350 olacak
dediğim gibi bina 35-40 yıllık depremde direk çöker sanırım
2350 tlye daha güvenli binalar bulabilir miyim sizce ?
şuan kadıköydeyim bu arada
karşıda da olabilir buralarda da olabilir.
ataşehir tarafı şerifali semti önerilmiş buraya bakıcam mutlaka
şuan verdiğimiz civarda bi fiyata bulursak neden olmasın
teşekkür ederim hepinize
Koca apartmanda 3 kişi ile karar alınabiliyor mu ben ona takıldım
Ünalana da bakın derim, Kadiköye ulaşım kolay ve güzel yeni siteler var.
Merhaba. Kozyatağı'ndaydınız diye hatırlıyorum. Ben Bahariye'deyim. Evimiz 40 yıllık. Kapıcı, asansör yok. Bizde sadece elektrik, temizlik giderleri için 70 TL ödeniyor.
Bilirsiniz Kadıköy evleri hayli eski. Manisa depreminde uykumdan fırlamıştım. Bir önceki depremde evin çatısından parçalar düşmüştü. En alt katta kafe-restaurant var, oradaki müşterinin telefonu parçalanmış. Kısmetse 2 aya kadar karşıdan ev alarak taşınacağız. Kriterimiz 0 bina olması en fazla 4 kat olması. (Bahçe dublex + çatı dublex) gibi. Hatta mümkünse 3. Görüşme yaptığımız bir kaç yer var. Bizim buralarda komple boşaltılan binalar var. Halen daha yıkıp yenisini yapmak yerine güçlendirmeye çalışıyorlar onu da anlamıyorum. Kadıköy'e acilen kentsel dönüşüm şart.
Kadıköy Çarşı + Moda + Altıyol olarak o fiyata yüzüne bakılır daire bulamazsanız. Dahası yeni ev bir elin parmaklarını geçmez. Onlar da bitişik nizam olduğu için Allah korusun yıkım olursa blok halinde olur zaten. Arada kaynar gider. 4-5 binlerle kiraları başlar sanırım. Zemini daha güvenli yerlere gitmekte fayda var.
Türkiye’de 30-40 senelik bina eski bina oluyor . Oturduğum bina 1800’lü yıllardan kalma .
Allah yardımcınız olsun ne diyim ..
Madem Manisa ‘daki depreme eviniz çıtırdadı, aidatı toptan kaldırsalar bile durmayın o evde
Hmm orayı kaçırmışım benİlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanmamış ikinci toplantı yapılmış. Böyle durumda ikinci toplantıya katılım sayısı önemsizdir.
Olabilir2 tane site var ondan bahsediyorsun isim vermeyim şimdi.