eşimin iş yeri avrupada buna rağmen 5,30 da biniyo servise
kocaeli tarafına geçsek sanırım intihar eder
anadolu da benim iş yerim çok detay vermiyim semt olarak :)senin iş yerin nerede?
anadolu da benim iş yerim çok detay vermiyim semt olarak :)
Evet bence de kiranız uygun, İstanbul gibi bir yerde hele de belli bölgelerde zaten 2000 liradan aşağı kiralık ev yok ama bir apartman için aidatınız biraz fazla gibi geldi bana, İstanbul'daki sitelerde 500 lira aidatı olan yerler vardır fakat şu an güvenlik, havuz, spor salonu, cafe vb hizmetleri olan sitelerin aylık aidat tutarı 700 lira ve üzeri şeklinde.kızlar aslında bizim binada hatta bizim bölge de en ucuz evde oturuyoruz diyebilirim
bizim alt katımız ve yan katımızda ki evler 2500 tl kirada
bizim bölgede ki yeni yapı evlerin kirası ise 4000 tl civarında
bölge olarak çok iyi temiz bi yer ama bizi iyice yıpratmaya başladı bu zamlarla beraber
Kapiciyi işten çıkarmak isterseniz binanın temizliği size kalır birde onunla uğraşırsınız o der ben temizlenen diğeri beni ilgilendirmez bir sürü sorun çıkar.kapıcıyı çıkarma durumunu eşime bende dedim herkesle konuşsak mı diye eşim de beni vicdansız olmakla suçladıonun işi oymuş çıkarırlarsa ne iş yapcakmış bla bla sanki parayı sokakta bulduk
temizlik işine temizlik şirketleri oluyor oraya yönlenebilirler.bizim öyle mesela firma geliyor bahçeyi merd,ven ve asansörü temizliyor.Kapiciyi işten çıkarmak isterseniz binanın temizliği size kalır birde onunla uğraşırsınız o der ben temizlenen diğeri beni ilgilendirmez bir sürü sorun çıkar.
Toplantıyı kafalarina göre belirledilerse başka günü telrar yapın. Mesela bu pazar günü yapın bunu yapmak zorundalar çünkü katılım cok az olmuş.aslında hiç öyle deniz dibi olsun merkezi olsun takıntılarımız yok
istanbula geleli 1 sene bile olmadı ve acilen taşınmamız gerekti,çok araştıramadık 1 hafta içinde taşındık
eşimin kuzeni var kadıköyde hani ona yakın olalım madem dedik böyle bi yer bulduk bulmaz olaydık
3 kişiyle koca binanın kararını almak bence de saçma ama katılsaydınız o zaman diyolar
Toplantıyı kafalarina göre belirledilerse başka günü telrar yapın. Mesela bu pazar günü yapın bunu yapmak zorundalar çünkü katılım cok az olmuş.aslında hiç öyle deniz dibi olsun merkezi olsun takıntılarımız yok
istanbula geleli 1 sene bile olmadı ve acilen taşınmamız gerekti,çok araştıramadık 1 hafta içinde taşındık
eşimin kuzeni var kadıköyde hani ona yakın olalım madem dedik böyle bi yer bulduk bulmaz olaydık
3 kişiyle koca binanın kararını almak bence de saçma ama katılsaydınız o zaman diyolar
nerde bu ev merak ettim.Aciniza Ankara dan katiliyorum. Dun aidatimizin 700 tl ye cikarildigini ogrendim. Cidden yuh diyorum.... isinma dahil ama sitede havuz yok yesillik yok 700 tl hayirdir ya napiyorlar cidden merak ediyorum 31×4 dairelik dort blok. Yani herkes 700 verince o para noluyor cildiricam. Her ay 700 biyere koysak zengin oluruz...
O çok kötüymüş o zaman karşıya geçmek şart size.eşimin iş yeri avrupada buna rağmen 5,30 da biniyo servise
kocaeli tarafına geçsek sanırım intihar eder