- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
Atasehirin dogu kısmına bakabilirsiniz. Batı kısmında kiralar daha fazla. Doğu atasehirde de fındıklı, ferhatpasa gbi bölgeleri tercih etmeyin, merkezi değil ve sevmeyebilirsiniz. (kozyatagından sonra)İnönü Mahallesi gayet ii bir tercih olabilir. Ama sizin işinize uyar mı bilemiyorum.
inönüye bi bakiyim bi de servis güzergahına uyması lazım tabi işe gidip gelirken teşekkür ederim
Kadiköyde o fiyata yeniden daire bulamazsiniz. Yeni bina hic bulamazsiniz. Eski olmasi kötü olduğu anlamina gelmez brnce. Hatta eski binalar daha sağlam insanlar daha dürüstmüş. Valla yapilacak çok birsey yok, ya yöneticiligi alin aidat 200 de kalsin. Ama insanlarla uğraşmak zordur, vermezler aidatlari. Eski yönetici o yüzden birakiyordur tahminim. Adam bikmiştir para islerinden. Spor salonlu site içinde aidati 500 lira olan site yok, çok nadir denk gelirse belki butik site tarzinda iki bloklu filan. Normal bir site aidati bile 800 1000 liradan asagi degil artik. Brnce cikmayin o fiyatlara bulamazsiniz kira
yeni binalara bakamıyorum bile aslında hani deprem gerçeğini geçtim semti temiz bi yer olsun bana yetecek bu şartlarda aslında
ama bu şekilde de yine şuan oturduğum evden daha az kiralı bi yer bulamam sanırım
Koca apartmanda 3 kişi ile karar alınabiliyor mu ben ona takıldım
İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanmamış ikinci toplantı yapılmış. Böyle durumda ikinci toplantıya katılım sayısı önemsizdir.
evet iki toplantıya da yeterli katılım sağlanamadığı için karar onaylandı diyolar maalesef