Ahşap boyamaları paylaşalım

of yaaa ne kadar uğraştım foto eklemek için sonunda yapabildim çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür şekerlerrrrr
buda acemiliğimde yaptığım kutu

Ellerinize saglik marveyn en limon cok guzel olmuslar....Ben bilmiyorum kisaca anlatirmisiniz nasil yapiliyor ve ne gerekiyor?Mesela ben wc dolabimin kapagini yapabilirmiyim boyle?

ceylanmelekciğim dolabın ahşap ise evet yapabilirsin önce dolabı zımparalaman lazım daha sonra ne yapmak istersen onu uygulayabilrsin istersen peçete yapıştırabilirsindepeçeteyi deseninden kesip tek katını yapıştırısıyla yapıştır sonundada vernikle istersende renkli fotokopiyi kesip yapıştır umarım yardımcı olmuşumdur..

ceylanmelek wc dolabının kabağını stencil tekniği ile istediğini yapabilirsin.kırtasiyelerde ahşap boyama için stencil kalıpları var ...mesela gül deseni lale deseni kısacası değişik bir çok desen plastik üzerine verilmiş onlardan alıp uygulamak istediğin yere kalıbı kağıt bantla yapıştır.ev de fazla süngerle
boyama olabilir süngeri boyaya batır ve kalıpa darbeler halinde vyruşlar yap istediğin renkle karıştır zevkine bağlı boyadıktan sonra kalıbı yavaşca yerinden kaldır ortaya çok güzel şeyler çıkacaktır ama dikkat et kalıbı boşluk kalmayacak şekilde yapıştır ve bir yeri boyadıktan sonra da kalıbı yıka ve kurula tekrar kullan .........mesela ben geçen gün tv gördüm ünlü bir modacı süngerle darbeler yaparak mutfağını boyamış rengarenk ve çok güzel olmuş gökkuşağı gibi renkler iç içe karışık ebruli gibi olmuş umarım anlatabilmişimdir anlayamadığın bir yer olursa sor ,yardımcı olmaya çalışırım canım..a.s.a.s.a.s.
Ellerinize saglik marveyn en limon cok guzel olmuslar....Ben bilmiyorum kisaca anlatirmisiniz nasil yapiliyor ve ne gerekiyor?Mesela ben wc dolabimin kapagini yapabilirmiyim boyle?

kızlar hepinizinki çok cici olmuş bende ekliyim resimlerini çekip gerçi çoğunu hediye ettim evde pek yok ama olanları koyıyım .... bide bi fikrim var gerçi forumlarda arama yapmadım şimdi geldi aklıma ama aslında ahşap boyama teknikleri altında bi başlık açıp bilmeyen arkadaşlarada yarımcı olabiliriz bildikleirmizi anlaşılır derecede açıklayıp

çokk güzel olmuş eli,ne sağlık sana ziyaretçi mesajı bıraktım en yakın zamanda görüşelim...

arkadaşlar ben ahşap boyama yapmak istiyorum ama hiçbişey bilmiyorum bana yardımcı olabilrmisiniz ne malzemeler alıp nasıl yapılıyor

yardımcı olmaya çalışırım önce ne yapacağına karar ver tepsimi sandıkmı yani nasıl bir şey istiyorsunnn

Hiçte acemi işi değil , çok güzel görünüyorlar...
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…