Ahşap boyamaları paylaşalım

Limon

ya hep ya hiç.......
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
160
0
44
arkadaşlar merhaba bende ahşap boyama yapıyorum sizlerle paylaşmak istedim benim yaptıklarım acemi iş umarım beğenirsiniz
[/IMG]

en alttaki yaldızlı çerçeveye ayna takılacak çoğu verniksiz ama sizlerle paylaşmak için acele ettim ahşap boyama yapan arkadaşlar nasıl güzel mi acemi işi ama ne yapayım bu işi yapmak çok hoşuma gidiyor bana terepi gibi geliyor ahşap boyama çok zevkli...

çok güzeller emeğine sağlık,bende boyuyorum,en son evde sabit vestiyer vardı onu boyadım bir ara resmini çekip koyayım

ay çok güzeller.acemi halin buysa..bende uğraşmıştım bir ara zevkli gerçekten.

nazi yaptığım ahşap boyamalara ve diğer el işlerine baktm hepsi çok güzel emğine ve eline sağlık a.s. el işi yapmasını çok severim çünkü bana terapi gibi gelir sanki kendimi bambaşka dünyada buluyorum :dance:
evt arkadasim cok guzelll
benimde cok hosuma gidiyo
bende kursta yaptigim cok sey oldu genellikle arkadaslara cok yarim ederdim buda beim sitem belki bakarsin
http://nazliresim.blogspot.com

seninde elerine sağlık kim bilir neler yapmışındır yaptıklarının resimlerini gönderirsen sevinirim böylece paylaşarak yeni ve farklı desenler yaparız ....a.s.
çok güzeller emeğine sağlık,bende boyuyorum,en son evde sabit vestiyer vardı onu boyadım bir ara resmini çekip koyayım

yorumun için çok teşekkür ederim a.s.ama inan ki acemiyim çünkü kursa fazla gidemedim yarı dönem bile olmadı sadece bir kaç derste öğrendiklerimi pekiştirip kendi kendime yapmaya çalışıyorum ve internetten kitaplardan araştırıyorum kim bilir sen de ne güzel şeyler yapmışındır
ay çok güzeller.acemi halin buysa..bende uğraşmıştım bir ara zevkli gerçekten.

arkadaşlar bunuda kursta yaptım bildiğimiz ayakkabı kutusu ben özel eşyaları koymak için kullanıyorum...
[/IMG]

arkadaşlar bu kutuların yapımı çokk kolay yapmak isteyene tarif ederim çokk ta kullanışlı fotoğraf kutusu olabilir.özel eşyalar kutusu olabilir.mektup kutusu olabilir ....başka renkte yapabilirsin ben gümüş gibi görünsün diye böyle yaptım.....

arkadaşlar benimde yaptıklarım var ama ben fotolarım buraya ekleyemiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…