Doğuma Hazırlık ahşap beşik mi park yatak mı karar veremedim...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
33 haftalık hamileyim.bebeğime beşik almak istiyoruz fakat kiracı olduğumuz için karar veremedik.ben aslında ahşap beyaz beşik istiyorum fakat bize bazı mağazalarda ahşap beşiğin çok ağır olduğu ve kiracı olduğunda çok zoor kullanıldığını en çok park yatak sattıklarını ve kiracılara park yatak daha iyi olduğunu söylediler.kararsız kaldım bana lütfen fikir verin ben ahşap istiyorum ama kiracı olduğum için kararsız kaldım...

merhaba ece87 bende senin gibi kararsızlık yaşayanlardanım herkes park yatak almaya başladı ama ne kadar kullanışlıdır bilmiyorumki.Birde park yatak aldık diyelim bebeğin kıyafetlerini koymak için nasıl birşey almak gerekiyor acaba tecrübeli arkadaşlar bizi aydınlatırsa çok sevineceğim:)

Beşikler görüntü olarak çok daha güzeller fakat ne kadar süre kullanacağını biliyorsun di mi, en fazla 6 ay.. ki bebek 6 ay dan sonra hareketlenicek ve beşikten düşme tehlikeside var o zaman..

park yatak ise sonrasında da oyun parkı olarak kullanılabilecek birşey.. ben park yatak aldım ve çokda beğenerek aldım..

oğluma sepet almıştık ama 5 aydan sonra kullanamadık ve park yatak aldık
görünüş olarak sevmiyorum ama daha rahat ve uzun süreli kullandık
arkadaşım da kızına ahşap karyola almıştı ve çok memnun olduğunu söylemişti
eğer sonradan büyüyen beşiklerden alırsanız çekmecelerinide kullanabilirsiniz

valla hepimiz kiracıyız :) o yüzden karyola mı park yatak mı diye düşünürken onu değil de içinden geçeni istediğini düşün. park yatakların çok kullanışlı olduğunu söylüyorlar. bende öyle düşünüyorum ama karyola da karyola yani :) hele bir de ilk defa bu hissi yaşıyorsan hevesleniyorsun. ben de düşündüm taşındım bir beyaz karyola birde şifonyer aldım. içime sindi.

yatak alirken evinizi nasil isttiginiza da dikkat etmelisiniz bence, biz park yatak kullandik, ilk aylarda yuksekte iyiydi, sonra asagiya indirip uyutunca usudugunden uyutma amacli pek kullanamadik..

bende bu konuda çok düşündüm ama sonunda mobilya almaya karar verdim park yataklar bi türlü içime sinmiyor görüntü olarakta hoş değil bence. sonra dolap veya şifonyer alman lazım eşyaları için mobilya olunca takım oluyor ve daha hoş duruyor öteki türlü emanet gibi geliyo bana ne bileyim.

ahşap beişk kısa süreli kullanılabiliyor gerekli görmüyorum ben, yanımda 1 yaşına kadar geceleri yatabilmesi için, ve tatillerde kullanmak için park yatak, ayrı odaya da büyütülebilen, karyola ve dolabını almayı planlıyorum şimdilik kafamdaki bu belki sonradan fikrim değişebilir..

kendi düştüğüm hataya şimdiki hamilelerin de düştüğünü görüyorum. ben de köyde öğretmeni, tayin olur, taşınırız diye şimdilik kullanmaya park yatak aldım. iyi de kiracıyız diye tüm mobilyalarımız portatif mi? taşınırken her şey taşındı da bir karyola mı ağır geldi????o zaman yatak odası da almayalım:) bez dolap kullanalım...
gönlünüze hangisi siniyorsa onu alın. ben park beşiği seçtim,çünkü kullanan bir arkadaşım oğlu ayaklanmaya başladığında alt kademeye geçtiklerini, çok rahat ettiğini söyledi. hatta sonraları yandaki fermuarlı pencereyi açıp kendi girip yatıyormuş:) 4 sene, artık içinde dönemeyene kadar kullanmışlar vs...

haa ama pişman mıyım? belki...aklım o beyaz karyolalarda kaldı..inşallah buradan taşınıp oğluma oda yapınca..(not: okul lojmanı sadece 2 oda)

ben de türkmen gelinine katılıyorum. çocuk bir de sallanmayı severse vay haline. ben sabaklara kadar beşik salladığım için artık park yataktan nefret ediyorum. beşik dediğin bir vuracaksın 10 defa sallanacak.kolların kas yapmayacak. sen de rahat uyuyacaksın.

benim kızımınki ahşap beşikti,önü inip,çıkıyordu,ufakken inik bir şekilde kullandım,büyüyünce yukarda.düşme tehlikesi felan atlatmadık şükür.3 yaşına kadar kullandı,büyüyen beşikti,sonra beşiği kaldırıp yeni bir takım aldık.sökülmesi çok kolay eşim kendi söktü.park yatak alternatif olabilir ama tek başına yeterli diil bence...

Bizde beşik alacağı< ama ben ileridede kullancağı bir beşik almayı düşünüyorum yinede ararsızım .. :S

Walla kızlar bizde kiracıyız ama ilk bebeğim we hiçbişey içimde kalmasın istedim.. Hayalim beyaz cok büyük olmayan bi besikti, we gardrop da aldım yerim olmamasına ragmen
gayet de sıgdı yatak odamıza, cünkü mobilyanın hantal we büyük olmamasına dikkat ettim.. ikeaya bi uğrayın derim fiyatı da gayet uygundu bellona, istikbal yada mobilyacılardaki karyolalara göre
zaten oldum olası hiç park yataklara ısınamadım bende cok itici geliyolar gönlüme göre bulamadım. ayrıca aldıgımız karyolanın da sonradan boyu indirebiliyor. we söküldüğünde de cok az yer kaplıyor.
sahsen ben hangisi gönlünüzdeyse onu alın derim. cünkü böyle seyler içinde kalmamalı insanın

aldığınız beşiğin sallanma fonksiyonu yok değil mi

ben de çok düşündüm sonunda ahşap beşiğe karar verdim, ne kadar kullanışlı olursa olsun sen olsan yatar mısın öyle brşeyin içinde

ben hem kiracı olduğum için hemde büyüdüğünde aklı erdiğinde kendine ayrı bir oda okul dönemindede kullanacak imkanı olan bir takım istediğimden şimdilşki kraftın park yataklarından aldım çoğu park yatak artık çinde üretildiğinden nahoş görünüyo ama chicco graco kraft tavsiye ederim

büyüyen beşiklerden aldık bir de dolabı , park yataklara ben ısınamadım iç karartıcı duruyor bence, bembeyaz dolap ve beşikle kıyaslanınca..

aldığınız beşiğin sallanma fonksiyonu yok değil mi

yok canım. sallamak icin hamak tarzı bişey aldık cok büyük değil. odadan odaya da rahatca tasıyoruz. ben genelde ayagımda sallayıp yatagına yatırıyorum. cok sıkıntı cekmedim yatagın sallanmama özelliği konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…