Doğuma Hazırlık ahşap beşik mi park yatak mı karar veremedim...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
oğluma sepet almıştık ama 5 aydan sonra kullanamadık ve park yatak aldık
görünüş olarak sevmiyorum ama daha rahat ve uzun süreli kullandık
arkadaşım da kızına ahşap karyola almıştı ve çok memnun olduğunu söylemişti
eğer sonradan büyüyen beşiklerden alırsanız çekmecelerinide kullanabilirsiniz

Ben de büyüyen beşik aldım ama, altı ayına kadar yanınızda yatırın diyor uzmanlar,
onun için beşik mi alsam oyun parkı tadında bişey mi alsam karar veremedim...
Bir odası var zaten bebeğin, bir de yanımıza alacağımız şey olacak ama oyun parkı çok yer kaplarmı, ne önerirsiniz :(

kesinlikle park yatak diyorum ben..Ben ahşağ beşik aldım 3 ay kullandı sonra küçük gelmeye başladı park yatakta almak zorunda kaldık..
kızım 7,5 aylık ve halen bizim odamızda ve yatağında yatıyor arada yanımıza alıyoruz ama :)

geceleri 2-3 kere kalktığı için odasına halen koymadık.. :) koymayız da zannetmiyorum..yatsın park yatağında..küçük gelene kadar hemde bizim kokumuzu da duyar.. :)

Bende çok düşündüm önceleri ahşap beşik kesin alıcam diyordum ama bayağı araştırdım düşündüm taşındım park yatakta karar verdim çünkü bir kaç ay ya yatıyormuş ya yatmıyormuş ama 3-4 yaşına geldiği zaman kızıma çocuk odası almak daha mantıklı geldi bana en azından çocuk odasını uzun süre kullanır bebek odasını ne kadar kullanacakki ayrıca ne kadar hatırlicak bana gereksiz geldi bebek odası

Merhaba banada bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirimşuan 17 haftalık hamileyim ve yavaş yavaş düşünmeye başladık Bebişin odası olacak ancak ilk 6 ay kadar yatak odamızda yatacak bunun için yatak odamıza sepet beşikmi yoksa park yatak mı almalıyım arada kaldım

Merhaba banada bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirimşuan 17 haftalık hamileyim ve yavaş yavaş düşünmeye başladık Bebişin odası olacak ancak ilk 6 ay kadar yatak odamızda yatacak bunun için yatak odamıza sepet beşikmi yoksa park yatak mı almalıyım arada kaldım
merhaba, ben sepet beşik aldım. Park yatağa da niyetliydim ama görünce vazgeçtim. uyumak için çookk rahatsız bir şey bence..

kızlar besik mesik almayin. bebeginizjn sizinle yatmaso lazim.

yataklarin yanina ek bebek yataklari satiliyo ondan alin . zaten besiktr yatmazlar aglarlar anne anne diye

merhaba, ben sepet beşik aldım. Park yatağa da niyetliydim ama görünce vazgeçtim. uyumak için çookk rahatsız bir şey bence..
Açıkçası bende park yatağı en başta estetik bulmadım büyük ihtimalle bende sepet beşik alıcam inşallah doğru karardır :)

kızlar besik mesik almayin. bebeginizjn sizinle yatmaso lazim.

yataklarin yanina ek bebek yataklari satiliyo ondan alin . zaten besiktr yatmazlar aglarlar anne anne diye
Ama ebeveynlerin sıcaklığına alışınca kendi yatağına ayırmak çok zor oluyormuş ben aynı yatakta yatmayı düşünmüyorum beşikte yanımda yatsın

Ama ebeveynlerin sıcaklığına alışınca kendi yatağına ayırmak çok zor oluyormuş ben aynı yatakta yatmayı düşünmüyorum beşikte yanımda yatsın
canim pedagog adem gines var . tanıyor musun bilmiyorum ben onun kitaplarini yayinlarini hep takip ediyirum. inan oyle olmuyir. guvenli baglanmanin gerceklesmesi icin2yil sizinle yatmasi lazim . inanin2 yasina gelince yatmiyor zaten .
biz kizimla 2 yasina kadar yattik 2yasinda yatak yaptik . bu menimm diye kendi yatiyordu. herkesin kendi karar tabi canim . :)

canım bak pedagojik olarak bu yatak uygun.

canim alisir vs diyenler bilmeyenler inan. siz de onun kokusunu duymak isteyeceksiniz ama ne yazik ki halkimiz cocuk bana yapışır diye cocuklarini kendilerinden uzak tutuyor. ama yine tabi herkesin kendi karari . :)

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 1.058
canim pedagog adem gines var . tanıyor musun bilmiyorum ben onun kitaplarini yayinlarini hep takip ediyirum. inan oyle olmuyir. guvenli baglanmanin gerceklesmesi icin2yil sizinle yatmasi lazim . inanin2 yasina gelince yatmiyor zaten .
biz kizimla 2 yasina kadar yattik 2yasinda yatak yaptik . bu menimm diye kendi yatiyordu. herkesin kendi karar tabi canim . :)
Ya bu konuyu biraz daha araştırmalıyım ozaman bende tracy hogg un kitaplarını oluyorum oda aynı odada olun ama yataklar ayrı olsun diyor

Ya bu konuyu biraz daha araştırmalıyım ozaman bende tracy hogg un kitaplarını oluyorum oda aynı odada olun ama yataklar ayrı olsun diyor

evet canim .
benim dedigim adem gunes Anadolu Pedagojisi kurucusu. turkiyede bi kac sene once literature girdi. bati tarzina göre mi anadolu tarzina göre mi yetistireceksiniz o önemli .

ppedagogdan tarzdan tarza değişiyor yontemleri. adem gunes biraz daha humanist yaklaşıyor.

Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin . ...

evet canim .
benim dedigim adem gunes Anadolu Pedagojisi kurucusu. turkiyede bi kac sene once literature girdi. bati tarzina göre mi anadolu tarzina göre mi yetistireceksiniz o önemli .

ppedagogdan tarzdan tarza değişiyor yontemleri. adem gunes biraz daha humanist yaklaşıyor.

Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin . ...
Bakalım araştıralım vakit çok, amin inşallah:)

Back
X