oğluma sepet almıştık ama 5 aydan sonra kullanamadık ve park yatak aldık
görünüş olarak sevmiyorum ama daha rahat ve uzun süreli kullandık
arkadaşım da kızına ahşap karyola almıştı ve çok memnun olduğunu söylemişti
eğer sonradan büyüyen beşiklerden alırsanız çekmecelerinide kullanabilirsiniz
merhaba, ben sepet beşik aldım. Park yatağa da niyetliydim ama görünce vazgeçtim. uyumak için çookk rahatsız bir şey bence..Merhaba banada bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirimşuan 17 haftalık hamileyim ve yavaş yavaş düşünmeye başladık Bebişin odası olacak ancak ilk 6 ay kadar yatak odamızda yatacak bunun için yatak odamıza sepet beşikmi yoksa park yatak mı almalıyım arada kaldım
Açıkçası bende park yatağı en başta estetik bulmadım büyük ihtimalle bende sepet beşik alıcam inşallah doğru karardır :)merhaba, ben sepet beşik aldım. Park yatağa da niyetliydim ama görünce vazgeçtim. uyumak için çookk rahatsız bir şey bence..
Ama ebeveynlerin sıcaklığına alışınca kendi yatağına ayırmak çok zor oluyormuş ben aynı yatakta yatmayı düşünmüyorum beşikte yanımda yatsınkızlar besik mesik almayin. bebeginizjn sizinle yatmaso lazim.
yataklarin yanina ek bebek yataklari satiliyo ondan alin . zaten besiktr yatmazlar aglarlar anne anne diye
canim pedagog adem gines var . tanıyor musun bilmiyorum ben onun kitaplarini yayinlarini hep takip ediyirum. inan oyle olmuyir. guvenli baglanmanin gerceklesmesi icin2yil sizinle yatmasi lazim . inanin2 yasina gelince yatmiyor zaten .Ama ebeveynlerin sıcaklığına alışınca kendi yatağına ayırmak çok zor oluyormuş ben aynı yatakta yatmayı düşünmüyorum beşikte yanımda yatsın
Ya bu konuyu biraz daha araştırmalıyım ozaman bende tracy hogg un kitaplarını oluyorum oda aynı odada olun ama yataklar ayrı olsun diyorcanim pedagog adem gines var . tanıyor musun bilmiyorum ben onun kitaplarini yayinlarini hep takip ediyirum. inan oyle olmuyir. guvenli baglanmanin gerceklesmesi icin2yil sizinle yatmasi lazim . inanin2 yasina gelince yatmiyor zaten .
biz kizimla 2 yasina kadar yattik 2yasinda yatak yaptik . bu menimm diye kendi yatiyordu. herkesin kendi karar tabi canim . :)
Ya bu konuyu biraz daha araştırmalıyım ozaman bende tracy hogg un kitaplarını oluyorum oda aynı odada olun ama yataklar ayrı olsun diyor
Bakalım araştıralım vakit çok, amin inşallah:)evet canim .
benim dedigim adem gunes Anadolu Pedagojisi kurucusu. turkiyede bi kac sene once literature girdi. bati tarzina göre mi anadolu tarzina göre mi yetistireceksiniz o önemli .
ppedagogdan tarzdan tarza değişiyor yontemleri. adem gunes biraz daha humanist yaklaşıyor.
Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin . ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?