- 20 Ocak 2010
- 45.770
- 160.909
- 43
Bu bana kahve makinesi almasin hayin gadin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bana kahve makinesi almasin hayin gadin
Evet sınava çalışcam diyince bir üye kitap seti yollamıştı. O da sahibinden de satışa çıkarmıştıEvet ya, milletin gönderdiklerini ikinci elde satıyordu falan. Aynı olay mı acaba?
Çok tatlı aslında herkese yardım etmeye çalışıyor ama olaylar trajikomik
Nerden bildiler satisa koydugunuEvet sınava çalışcam diyince bir üye kitap seti yollamıştı. O da sahibinden de satışa çıkarmıştı
Çok tatlı aslında herkese yardım etmeye çalışıyor ama olaylar trajikomik
Arkadaş uzmanlaşmıştı. Konuyu kitaba ihtiyacım var diye açmıyordu ki. Kocam çok kötü okul okuyamadım keşke sınava çalışıp okuyabilsem, kendi ayaklarım üzerinde durabilsem tarzında açıyordu. İnsanlar da aa ben göndereyim kitap diyordu. En son para kazanmam lazım keşke overlok makinem olsaydı paramı kazanırdım yazınca ifşa olduNerden bildiler satisa koydugunu
Sitede zaten bu tarz yardimlar yasak degil
Mi?
Baya olay oldu yaNerden bildiler satisa koydugunu
Sitede zaten bu tarz yardimlar yasak degil
Mi?
Yaw 1 kotu niyetli cikio tumArkadaş uzmanlaşmıştı. Konuyu kitaba ihtiyacım var diye açmıyordu ki. Kocam çok kötü okul okuyamadım keşke sınava çalışıp okuyabilsem, kendi ayaklarım üzerinde durabilsem tarzında açıyordu. İnsanlar da aa ben göndereyim kitap diyordu. En son para kazanmam lazım keşke overlok makinem olsaydı paramı kazanırdım yazınca ifşa oldu
sahibinden de şüphelenip arattılar öyle buldular herhalde bilmiyorum
Evet, üstünden 6 sene falan geçti ama benim olayin, epey eski bir mesele.abovvv seninki fenaymış.
Hahaha senin için baktım yıllar sonra, geçen haftalarda bdvye takılmış ama öyle aktif değil ya. Kırk yılda bir denk geliyorum.Kim
Diye merak
Etmiyor degilim boyle
Yazilarda
Bence KK'da herkes sanal olduğu için her şey daha rahat anlatılıyor.Yani büyük konuşmayayım da, kolay kolay özelimi sanaldan tanıştığım birine, hele ki bu kadar detaylıca, anlatmam gibime geliyor
O naneyi bana Gardrops’ta yediler bir kız çok ihtiyaçlı olduğunu, özendiğini, parasının hiç olmadığını söyledi. Kıyafetlerimden istedi, işte kanıtladı öğrenci olduğunu gariban gözüküyordu. Neyse birkaç parça gönderdim. Sonra bir baktım ki başka bir hesapta benim kıyafetleri satışa çıkarmışlar. Her şey beklenir bu insanlardan.Arkadaş uzmanlaşmıştı. Konuyu kitaba ihtiyacım var diye açmıyordu ki. Kocam çok kötü okul okuyamadım keşke sınava çalışıp okuyabilsem, kendi ayaklarım üzerinde durabilsem tarzında açıyordu. İnsanlar da aa ben göndereyim kitap diyordu. En son para kazanmam lazım keşke overlok makinem olsaydı paramı kazanırdım yazınca ifşa oldu
sahibinden de şüphelenip arattılar öyle buldular herhalde bilmiyorum
Uyuyan Adamdan Nefret ‘nın evine gitmiştim saçımı boyamıştı hahahahsdjValla bilmiyorum biraz şans meselesi herhalde buradan güvenilir birini bulmak. Benim çok arkadaşım var buradan görüştüğüm. Çoğuyla da yüz yüze görüşmüşlüğüm var, bitanesi evime gelip kaldı bile hepsini seviyorum iyi ki tanımışım
Yok yok konu kapatılmadan hemen yazayım. Benim de buradan tanışıp reelde arkadaşlık ettiğim birkaç insan var ama, bu güveni yıllar içerisinde edindik. Öyle kısa sürede olmadı. Konu sahibi biraz erken güvenmiş, sorun burada.Evet, üstünden 6 sene falan geçti ama benim olayin, epey eski bir mesele.
Hahaha senin için baktım yıllar sonra, geçen haftalarda bdvye takılmış ama öyle aktif değil ya. Kırk yılda bir denk geliyorum.
Bence KK'da herkes sanal olduğu için her şey daha rahat anlatılıyor.
Çoğu insan mesela kocasının uygunsuz bir şeyini görünce yakistirip eşine dostuna insanlara anlatamaz, ama KKya rahatça yazabilir,fikir alir- önerilerle güzelce dedektiflik yapar.
Ya da boşanma kararından henüz emin degilken "olaylar büyümesin,aman benim yuvamı kötü bilmesinler,pembik gelinliğim bozulmasın" diye çevresine yaymaktan imtina edenler burada aynı dertten muzdarip insanlarla konuşabilir ,ya da vajinismus, inferlite gibi insanın icten içe kendisini yetersiz hissettiği durumlarda başkalarına anlatmak yerine burada konu açabilir, ya da kaynanasını kocasını burada kotuleyebilir, anneligiyle burada yuzlesebilir.
neden? Çünkü tamamen anonimiz. O yüzden çok seviyorum KK'yi, maskeye gerek yok. Odlugu gibi herkes...
Zamanla siteden tanışıp arkadaş da olunabilir haliyle, hatta buluşabilirsin de.
benim mesela sadece yalnız gezmek konusunda gaz isteyen bir kk arkadaşım vardı, instagramimi istemişti,paylaşmıştım. Sonra bir gün yazdı , ben seni dinliyorum tek başıma yola cikacagim,bilet aldım yarına / nereye geliyorsun? / Senin şehrine geliyorum
Böyle bir konuşma oldu, ben de karşılamaya gittim:) bu yaz günlerce beraber zaman geçirdik, denize girdik, şarap içtik,dertlestik hatta o da dönüş günü evim havaalanına yakın diye bende kaldı:)) sonra tekrar geldi ve hatta önümüzdeki hafta tekrar gelecek :)
BÖyle şeyler olabiliyor. Yine KKdan tanistigim çok tatlı bir kız var, Instagram'dan eklesmistik, Onunla da daha yeni buluşma planı yaptık geçen gün... En büyük KK var mesela, özel hayatima gayet hakim, sevgili günlük gibi kullandigim bir mesaj grubumuz varbaharda güneydoğuyu gezme planım var,sırf o var diye Antep'e gidip bir gece onda kalmayı düşünüyorum:) milena var, komşu ülkesine biletim vardı, 'benim ülkem de çok güzel,gel kahvemi ic' dedi diye hesapta yokken o ülkeyi de gezi planıma almıştım (sonra korona diye bir şey çıkmıştı,gidememistim) , Berlin var mesela, onun da kahve teklifi var kafesinde, eğer gidersem mutlaka kahvesini de içmeye uğrayacağım...
bence KKdan pekala dost çıkabilir insana.
bence iki insan metrobuste bile tanışabilir:) sevdiğin, iyi anlaştığın kişiyle nerede denk gelecegini bilemezsin ki
Tabiiki olabilir, ama risk iste..burayi burda birakirsan ekrani kapattiginda bir baglantin kalmaz. AmaEvet, üstünden 6 sene falan geçti ama benim olayin, epey eski bir mesele.
Hahaha senin için baktım yıllar sonra, geçen haftalarda bdvye takılmış ama öyle aktif değil ya. Kırk yılda bir denk geliyorum.
Bence KK'da herkes sanal olduğu için her şey daha rahat anlatılıyor.
Çoğu insan mesela kocasının uygunsuz bir şeyini görünce yakistirip eşine dostuna insanlara anlatamaz, ama KKya rahatça yazabilir,fikir alir- önerilerle güzelce dedektiflik yapar.
Ya da boşanma kararından henüz emin degilken "olaylar büyümesin,aman benim yuvamı kötü bilmesinler,pembik gelinliğim bozulmasın" diye çevresine yaymaktan imtina edenler burada aynı dertten muzdarip insanlarla konuşabilir ,ya da vajinismus, inferlite gibi insanın icten içe kendisini yetersiz hissettiği durumlarda başkalarına anlatmak yerine burada konu açabilir, ya da kaynanasını kocasını burada kotuleyebilir, anneligiyle burada yuzlesebilir.
neden? Çünkü tamamen anonimiz. O yüzden çok seviyorum KK'yi, maskeye gerek yok. Odlugu gibi herkes...
Zamanla siteden tanışıp arkadaş da olunabilir haliyle, hatta buluşabilirsin de.
benim mesela sadece yalnız gezmek konusunda gaz isteyen bir kk arkadaşım vardı, instagramimi istemişti,paylaşmıştım. Sonra bir gün yazdı , ben seni dinliyorum tek başıma yola cikacagim,bilet aldım yarına / nereye geliyorsun? / Senin şehrine geliyorum
Böyle bir konuşma oldu, ben de karşılamaya gittim:) bu yaz günlerce beraber zaman geçirdik, denize girdik, şarap içtik,dertlestik hatta o da dönüş günü evim havaalanına yakın diye bende kaldı:)) sonra tekrar geldi ve hatta önümüzdeki hafta tekrar gelecek :)
BÖyle şeyler olabiliyor. Yine KKdan tanistigim çok tatlı bir kız var, Instagram'dan eklesmistik, Onunla da daha yeni buluşma planı yaptık geçen gün... En büyük KK var mesela, özel hayatima gayet hakim, sevgili günlük gibi kullandigim bir mesaj grubumuz varbaharda güneydoğuyu gezme planım var,sırf o var diye Antep'e gidip bir gece onda kalmayı düşünüyorum:) milena var, komşu ülkesine biletim vardı, 'benim ülkem de çok güzel,gel kahvemi ic' dedi diye hesapta yokken o ülkeyi de gezi planıma almıştım (sonra korona diye bir şey çıkmıştı,gidememistim) , Berlin var mesela, onun da kahve teklifi var kafesinde, eğer gidersem mutlaka kahvesini de içmeye uğrayacağım...
bence KKdan pekala dost çıkabilir insana.
bence iki insan metrobuste bile tanışabilir:) sevdiğin, iyi anlaştığın kişiyle nerede denk gelecegini bilemezsin ki
Ya bir de samimi olmadan hemen özelini anlatmak doğru değil ki. İlk önce birinizi tanıyın bakalım. Bu arada yedi sülalemi tanıyorsunYok yok konu kapatılmadan hemen yazayım. Benim de buradan tanışıp reelde arkadaşlık ettiğim birkaç insan var ama, bu güveni yıllar içerisinde edindik. Öyle kısa sürede olmadı. Konu sahibi biraz erken güvenmiş, sorun burada.
Güvenini kazanmak için türlü çetrefilli sınavlardan geçtim bebeyim, kolay olmadı ama başardım, eheYa bir de samimi olmadan hemen özelini anlatmak doğru değil ki. İlk önce birinizi tanıyın bakalım. Bu arada yedi sülalemi tanıyorsun
Eve attım MadonnayıUyuyan Adamdan Nefret ‘nın evine gitmiştim saçımı boyamıştı hahahahsdj
Eve attım Madonnayı