Ahlaklı görünüp ne yaptığını bilmeyen kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
buralara kadar düşmüş evli adamları ayartmaya çalışanlar tik toka gitsinler burda ne işlerinvar yaaa😀😀😀

Benim KKdan tanışıp arkadaş olduğum,hatta evimde kizkiza gece geçirdiğimiz kişi de sevgilime 'yengence hediye aldım ama sen daha yakınsın,bulusalim mi bilmemnerede,sana vereyim' falan diye mesajlar atardı. Ama ben normal karşılardim,hatta çocuğa kızardım, "neden bana söylüyorsun sürprizi kaciriyorsun,buluş al hediyemi" diye.
Ne zaman ki ben benim bebeden ayrıldım, bu kızla aynı gün tanıştığımiz (taş gibi) çocuk ona değil bana yürüdü (ki sonra epey güzel bir sevgililik dönemimiz oldu🤪) kız bir anda bana düşman kesildi. Benim ekse mesajlar atmalar falan (eks de sağolsun yediğini s.çtigini benimle paylaşan biri olduğu icin SS alır "ne yaziim?" Diye sorardı)
Neyse derken benim ekse yeni sevgilimden bahsettim, zırt pırt aramasın diye. O da bu kızı aramış bilgi almak için. Kız yalan yanlış hikayeler anlatmis, olmayan şeyleri olmuş gibi göstermiş falan...olaylar o kadar büyümüştü ki benim yeni sevgilime 'benden duymuş olma ama yengenc eski sevgilisiyle hala görüşüyor,koklaşiyor' falan yazmisti (ilginçtir o çocuk da SS alıp bana gönderirdi herşeyi. Erkek stereotipim hep ayni yaa🙈)
Olaylar çok uzun ve çoğunu hafizamdan sildim ama en son anneme telefondan 'yengenc sizi sevmiyor, internete sizi ne kadar sevmediğini yazıyor' falan demişti...

Böyle yani... O yüzden sizin konu bana hiç yabancı gelmedi.
Bir de benim kiz KKda hep çok yalnızım,niye arkadaşım yok muhabbeti yapan biriydi. O yüzden kim yalnızım konusu açsa hala aklıma o geliyor😅
abovvv :oha: seninki fenaymış. :skandal:

Burdan biriyle tanistim.
Bosanmisti birbirimize destek oluyorduk. Surekte samimi geldi. Birbirimize destek oluyorduk. Eski eslerimiz hakkinda konusuyorduk dertlesiyorduk.

Bir ara bosanmadan benim eski es kendi facebooku benim instagramima bagliymis ve tum konusmamizi gormus. Ardindan benim esimi neden kiskirtiyosun bosanmak icin yazmis bu kadina. Ben tabi duyunca asiri sinirlendim eski ese cok kizdim. Tabi ben kiziyorum ki ne diye rahatsiz ediyor bilmem ne diye. Ne hakla giriyor benim hesabima diye. Kadin bana soyledi mesaj attigini bende dedim ki bir daha yazarsa sana cevap verme bende sosyal medyamin baglantisini oldugunu fark ettim eski ese cikardim hesabim normale dondu.

Bizim bu asama anlasmaliyi bekledigim icin bir yıl dolsun diye tabi nerden baksaniz 8 ay beklemek zorunda kaldim. Tabi bu surede o kisi benimle barismak icin de cok ugrasiyor. Bosandik.

Bosandiktan 2 ay sonra kadin bana sana birsey soyliycem tepkinden korkuyorum fevrisin cunku dedi. Soyle dedim." Bana yazdiktan sonra ben isim var desem de yaziyordu. Once seni ne kadar sevdiginden vs bahsetti sonra benim guzel oldugumdan bahsetti. İste surekli yaziyordu ben hastaneye gectim.desem de vs calisiyorum diyordum dedi.

Dedim ne kadar sure yazdi peki. 1 hafta dedi. Orda bende kayislar koptu. 1 hafta boyunca sen benim resmi evli oldugum adamla konustun mu yani Songül dedim. İste bak yine fevrisin diye bir cevap aldim.

Yahu sen ne hakla cevap veriyorsun ne hakla konusuyorsun ve bana soylemiyorsun. Ben bunun bir hafta oldugunu bana soyledin mi bana sorup da mi teselli verdin ? Hadi adam yaziyor ben zaten ondan bosanicam zaten lafimi soyledim ona da. Bir kadin olarak sen nasil miden aliyor ya utanmiyor musun hic.

Ben eski kocan yazmis olsa zaten cevap vermezdim ki hem de ben dedim kadina nasim mesaj atar hakkimda eski es dedi iste soyle boyle diye ben kadini savunmustum bir de.

Ve bu kadin canim cok yaniyor iste dua eder misin bana ediginde ve kendinin etik degerlere cok dikkat ettigini iste rahat bir kadin olmadigindan vs bahseden biri. ben bu kadina cidden asiri derecede uzulmus elimden geldigince destek olmaya calismistim. Bende guvenerek konusuyordum dertlesiyordum yuz yuze degil mesajla farkli sehirlerdeydik .

Ama bende ki de gerilik cunku daha sonrasinda bu kadin bana bu olaylari bilmeden yine kk dan bir kadinla tanistigini ve ev icin yardim ettigini bosanma asamasinda adamin ona yazdigini ve telefonda konustugunu ve reddettigini soylemisti.

Bende dogru degil demistim daha bosanmayan bir adamin ilgisini fark ediyosun mesajda tutup ne ariyosun adami diye. Ve yaptigin cok koru cunku sana yardim eden biri sonucta esli tanimissin demistim. Orda benim konusmayi kesmem gerekirdi ki iyiki kesmemisim sonrasinda da ilk once benimkiyle bir hafta yazistigini ogrendim.

Rezillik ahlaksizlık. Hic bir etik degerleri kalmamislar. Ve ben o adamdan kendi kendini gozumde bitirisini izledim. Cok da dogru bir karar verdigimi dusunuyorum.

Cidden bu devirde herseye dikkat etmenizi öneriyorum. Kötüler iğrenilcek kadar kötüler.

Tam yok artık daha neler okuyacak bu gözler diyordum ki 😮

Benim KKdan tanışıp arkadaş olduğum,hatta evimde kizkiza gece geçirdiğimiz kişi de sevgilime 'yengence hediye aldım ama sen daha yakınsın,bulusalim mi bilmemnerede,sana vereyim' falan diye mesajlar atardı. Ama ben normal karşılardim,hatta çocuğa kızardım, "neden bana söylüyorsun sürprizi kaciriyorsun,buluş al hediyemi" diye.
Ne zaman ki ben benim bebeden ayrıldım, bu kızla aynı gün tanıştığımiz (taş gibi) çocuk ona değil bana yürüdü (ki sonra epey güzel bir sevgililik dönemimiz oldu🤪) kız bir anda bana düşman kesildi. Benim ekse mesajlar atmalar falan (eks de sağolsun yediğini s.çtigini benimle paylaşan biri olduğu icin SS alır "ne yaziim?" Diye sorardı)
Neyse derken benim ekse yeni sevgilimden bahsettim, zırt pırt aramasın diye. O da bu kızı aramış bilgi almak için. Kız yalan yanlış hikayeler anlatmis, olmayan şeyleri olmuş gibi göstermiş falan...olaylar o kadar büyümüştü ki benim yeni sevgilime 'benden duymuş olma ama yengenc eski sevgilisiyle hala görüşüyor,koklaşiyor' falan yazmisti (ilginçtir o çocuk da SS alıp bana gönderirdi herşeyi. Erkek stereotipim hep ayni yaa🙈)
Olaylar çok uzun ve çoğunu hafizamdan sildim ama en son anneme telefondan 'yengenc sizi sevmiyor, internete sizi ne kadar sevmediğini yazıyor' falan demişti...

Bir de benim kiz KKda hep çok yalnızım,niye arkadaşım yok muhabbeti yapan biriydi. O yüzden kim yalnızım konusu açsa hala aklıma o geliyor😅

Okudu 😳 Vay arkadaş insan oğlu çiğ süt emmiş diyorlar ya benim bebeleri emziremedim inşallah faydası olur 😂😂😂

Bana yillar once yasadigim olayi animsatti burda…

Burda anlastigimiz
Biri vardi.. yani oyle anonim bebeklerimiz
Hakkinda vs konusmusuzdur bi kac konuda ayni fikirde olmusuzdur filan.. ama
Hayatta merak etmem kim
Nerede kiminke
Realde.. banane.. uzun bir sure ara verip foruma geri gelip
Msj atti bana.. facebook ver filan dedi. Dedim face yok bende yillardir kullanmiyorum filan. Kadin delirdi burdan guvenip konusuyosam neden face vermiyormusum😐😂 cidden face yok buarada, yillardir kullanmiyorum.

Kadin hastalikli
Gibi etmedigi beddua kalmadi bana.. sebep sadece face filan vermemem.. dedim ona yaw iyikide vermemisim bise, sen gibi birine versem buyuk hata olurdu filan. Kadin hasta gibi saldirdi valla.. derken sikayet ettim banlandi ebediyyen..

Kisaca burda kimin ne oldugu belli degil, bence cok ozel seyler paylasmamali.. paylastiklarinda anonim olsun.. amac zaten bilgilenmek
Eglenmek ise..zaten kim oldugunu kimsenin bilmesine gerek yok

Kim
Diye merak
Etmiyor degilim boyle
Yazilarda😐😂

Bende anlamlandiramiyorum adi üstünde sanal bir mecra kişiler gerçek var olan ama isimler bile gercek değil . Yok face de yok instagram adreslerinden konuşmak yok numara verip konuşmak bana garip geliyor burasi yeterli bence fikir alışverişi hal hatır sormak için mesaj kutusu da var özel bir konuşma yapmak istiyorsan ordan yazarsin resmini kendini hayatını numarani bu denli tanımadığın sırf sohbeti muhabbeti goygoyu iyi diye paylaşmak saçma geliyor bana aileye bile bu devirde güvenemezken burdan yada her hangi bir sosyal alanda ki arkadaşlara güven duygusu beslemek doğru bir adım değil.

Buarada bi kac sene once sanki burdada wp lar gorusmeler olmustu hatta kazen topic acmisti.. birileri grup kurmus birilerini dislamis vs. Kusura bakmayinda nerde cokluk
Orda b.kluk demis atalar.. hem fazla
Muhabbet karin agritir.. ne gerek
Var boyle seylere? Gul eglen yaz ciz gec yani..

Üyeler hakkinda konu acmak yasak. Ama genel olarak: evliykende, ayrilirkende kimseye özelinizi bu kadar bir daha acmayin (terapist haric, orda serbest)

Buarada bi kac sene once sanki burdada wp lar gorusmeler olmustu hatta kazen topic acmisti.. birileri grup kurmus birilerini dislamis vs. Kusura bakmayinda nerde cokluk
Orda b.kluk demis atalar.. hem fazla
Muhabbet karin agritir.. ne gerek
Var boyle seylere? Gul eglen yaz ciz gec yani..
Genelde hamile ve anneler grubunda oluyor onlar 🤭

herkes mağduriyetlerini anlatmaya başladı. Uzun zamandır en ilgimi çeken başlık oldu :KK70: bir tane dolandırıcı vardı. Sitede fakirim diye baya kişiyi tokatlamıştı. Onun mağdurları da gelip anlatsa keşke 🥲
Evet ya, milletin gönderdiklerini ikinci elde satıyordu falan. Aynı olay mı acaba?

herkes mağduriyetlerini anlatmaya başladı. Uzun zamandır en ilgimi çeken başlık oldu :KK70: bir tane dolandırıcı vardı. Sitede fakirim diye baya kişiyi tokatlamıştı. Onun mağdurları da gelip anlatsa keşke 🥲
S sassyassyy bilir 🤭

Yine kadının başka kadını ahlaksızla suçlandığı bir konu. :işsiz: Eski eşiz bayah ahlaksızmış.Kadın belki korktu başına bela almak istemedi güzel güzel konuşarak reddetmiş (ki Türkiye'de olabilecek bir şey.) yani REDDEDMİŞ sonuçta ahlaksız olsaymış bence başka şeyler yaparmış. Bence eski eşiniz başka kadınlarla daha uzun süre konuşmuştur ve konuşmakla da kalmamış daha ileriye gitmiştir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X