Ben kadını acayip merak ettim. Bir gelse de görsek kendisini.Yok kız kimse bilelim gocalarımızı saklayalım diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kadını acayip merak ettim. Bir gelse de görsek kendisini.Yok kız kimse bilelim gocalarımızı saklayalım diye
abovvv seninki fenaymış.Benim KKdan tanışıp arkadaş olduğum,hatta evimde kizkiza gece geçirdiğimiz kişi de sevgilime 'yengence hediye aldım ama sen daha yakınsın,bulusalim mi bilmemnerede,sana vereyim' falan diye mesajlar atardı. Ama ben normal karşılardim,hatta çocuğa kızardım, "neden bana söylüyorsun sürprizi kaciriyorsun,buluş al hediyemi" diye.
Ne zaman ki ben benim bebeden ayrıldım, bu kızla aynı gün tanıştığımiz (taş gibi) çocuk ona değil bana yürüdü (ki sonra epey güzel bir sevgililik dönemimiz oldu) kız bir anda bana düşman kesildi. Benim ekse mesajlar atmalar falan (eks de sağolsun yediğini s.çtigini benimle paylaşan biri olduğu icin SS alır "ne yaziim?" Diye sorardı)
Neyse derken benim ekse yeni sevgilimden bahsettim, zırt pırt aramasın diye. O da bu kızı aramış bilgi almak için. Kız yalan yanlış hikayeler anlatmis, olmayan şeyleri olmuş gibi göstermiş falan...olaylar o kadar büyümüştü ki benim yeni sevgilime 'benden duymuş olma ama yengenc eski sevgilisiyle hala görüşüyor,koklaşiyor' falan yazmisti (ilginçtir o çocuk da SS alıp bana gönderirdi herşeyi. Erkek stereotipim hep ayni yaa)
Olaylar çok uzun ve çoğunu hafizamdan sildim ama en son anneme telefondan 'yengenc sizi sevmiyor, internete sizi ne kadar sevmediğini yazıyor' falan demişti...
Böyle yani... O yüzden sizin konu bana hiç yabancı gelmedi.
Bir de benim kiz KKda hep çok yalnızım,niye arkadaşım yok muhabbeti yapan biriydi. O yüzden kim yalnızım konusu açsa hala aklıma o geliyor
Burdan biriyle tanistim.
Bosanmisti birbirimize destek oluyorduk. Surekte samimi geldi. Birbirimize destek oluyorduk. Eski eslerimiz hakkinda konusuyorduk dertlesiyorduk.
Bir ara bosanmadan benim eski es kendi facebooku benim instagramima bagliymis ve tum konusmamizi gormus. Ardindan benim esimi neden kiskirtiyosun bosanmak icin yazmis bu kadina. Ben tabi duyunca asiri sinirlendim eski ese cok kizdim. Tabi ben kiziyorum ki ne diye rahatsiz ediyor bilmem ne diye. Ne hakla giriyor benim hesabima diye. Kadin bana soyledi mesaj attigini bende dedim ki bir daha yazarsa sana cevap verme bende sosyal medyamin baglantisini oldugunu fark ettim eski ese cikardim hesabim normale dondu.
Bizim bu asama anlasmaliyi bekledigim icin bir yıl dolsun diye tabi nerden baksaniz 8 ay beklemek zorunda kaldim. Tabi bu surede o kisi benimle barismak icin de cok ugrasiyor. Bosandik.
Bosandiktan 2 ay sonra kadin bana sana birsey soyliycem tepkinden korkuyorum fevrisin cunku dedi. Soyle dedim." Bana yazdiktan sonra ben isim var desem de yaziyordu. Once seni ne kadar sevdiginden vs bahsetti sonra benim guzel oldugumdan bahsetti. İste surekli yaziyordu ben hastaneye gectim.desem de vs calisiyorum diyordum dedi.
Dedim ne kadar sure yazdi peki. 1 hafta dedi. Orda bende kayislar koptu. 1 hafta boyunca sen benim resmi evli oldugum adamla konustun mu yani Songül dedim. İste bak yine fevrisin diye bir cevap aldim.
Yahu sen ne hakla cevap veriyorsun ne hakla konusuyorsun ve bana soylemiyorsun. Ben bunun bir hafta oldugunu bana soyledin mi bana sorup da mi teselli verdin ? Hadi adam yaziyor ben zaten ondan bosanicam zaten lafimi soyledim ona da. Bir kadin olarak sen nasil miden aliyor ya utanmiyor musun hic.
Ben eski kocan yazmis olsa zaten cevap vermezdim ki hem de ben dedim kadina nasim mesaj atar hakkimda eski es dedi iste soyle boyle diye ben kadini savunmustum bir de.
Ve bu kadin canim cok yaniyor iste dua eder misin bana ediginde ve kendinin etik degerlere cok dikkat ettigini iste rahat bir kadin olmadigindan vs bahseden biri. ben bu kadina cidden asiri derecede uzulmus elimden geldigince destek olmaya calismistim. Bende guvenerek konusuyordum dertlesiyordum yuz yuze degil mesajla farkli sehirlerdeydik .
Ama bende ki de gerilik cunku daha sonrasinda bu kadin bana bu olaylari bilmeden yine kk dan bir kadinla tanistigini ve ev icin yardim ettigini bosanma asamasinda adamin ona yazdigini ve telefonda konustugunu ve reddettigini soylemisti.
Bende dogru degil demistim daha bosanmayan bir adamin ilgisini fark ediyosun mesajda tutup ne ariyosun adami diye. Ve yaptigin cok koru cunku sana yardim eden biri sonucta esli tanimissin demistim. Orda benim konusmayi kesmem gerekirdi ki iyiki kesmemisim sonrasinda da ilk once benimkiyle bir hafta yazistigini ogrendim.
Rezillik ahlaksizlık. Hic bir etik degerleri kalmamislar. Ve ben o adamdan kendi kendini gozumde bitirisini izledim. Cok da dogru bir karar verdigimi dusunuyorum.
Cidden bu devirde herseye dikkat etmenizi öneriyorum. Kötüler iğrenilcek kadar kötüler.
Benim KKdan tanışıp arkadaş olduğum,hatta evimde kizkiza gece geçirdiğimiz kişi de sevgilime 'yengence hediye aldım ama sen daha yakınsın,bulusalim mi bilmemnerede,sana vereyim' falan diye mesajlar atardı. Ama ben normal karşılardim,hatta çocuğa kızardım, "neden bana söylüyorsun sürprizi kaciriyorsun,buluş al hediyemi" diye.
Ne zaman ki ben benim bebeden ayrıldım, bu kızla aynı gün tanıştığımiz (taş gibi) çocuk ona değil bana yürüdü (ki sonra epey güzel bir sevgililik dönemimiz oldu) kız bir anda bana düşman kesildi. Benim ekse mesajlar atmalar falan (eks de sağolsun yediğini s.çtigini benimle paylaşan biri olduğu icin SS alır "ne yaziim?" Diye sorardı)
Neyse derken benim ekse yeni sevgilimden bahsettim, zırt pırt aramasın diye. O da bu kızı aramış bilgi almak için. Kız yalan yanlış hikayeler anlatmis, olmayan şeyleri olmuş gibi göstermiş falan...olaylar o kadar büyümüştü ki benim yeni sevgilime 'benden duymuş olma ama yengenc eski sevgilisiyle hala görüşüyor,koklaşiyor' falan yazmisti (ilginçtir o çocuk da SS alıp bana gönderirdi herşeyi. Erkek stereotipim hep ayni yaa)
Olaylar çok uzun ve çoğunu hafizamdan sildim ama en son anneme telefondan 'yengenc sizi sevmiyor, internete sizi ne kadar sevmediğini yazıyor' falan demişti...
Bir de benim kiz KKda hep çok yalnızım,niye arkadaşım yok muhabbeti yapan biriydi. O yüzden kim yalnızım konusu açsa hala aklıma o geliyor
Kim oKıvırcık makarna sizmişsiniz ya… of of
KimBenim KKdan tanışıp arkadaş olduğum,hatta evimde kizkiza gece geçirdiğimiz kişi de sevgilime 'yengence hediye aldım ama sen daha yakınsın,bulusalim mi bilmemnerede,sana vereyim' falan diye mesajlar atardı. Ama ben normal karşılardim,hatta çocuğa kızardım, "neden bana söylüyorsun sürprizi kaciriyorsun,buluş al hediyemi" diye.
#exkocamadadokanma#kocamadokunma
Genelde hamile ve anneler grubunda oluyor onlarBuarada bi kac sene once sanki burdada wp lar gorusmeler olmustu hatta kazen topic acmisti.. birileri grup kurmus birilerini dislamis vs. Kusura bakmayinda nerde cokluk
Orda b.kluk demis atalar.. hem fazla
Muhabbet karin agritir.. ne gerek
Var boyle seylere? Gul eglen yaz ciz gec yani..
Evet ya, milletin gönderdiklerini ikinci elde satıyordu falan. Aynı olay mı acaba?herkes mağduriyetlerini anlatmaya başladı. Uzun zamandır en ilgimi çeken başlık oldu bir tane dolandırıcı vardı. Sitede fakirim diye baya kişiyi tokatlamıştı. Onun mağdurları da gelip anlatsa keşke
S sassyassyy bilirherkes mağduriyetlerini anlatmaya başladı. Uzun zamandır en ilgimi çeken başlık oldu bir tane dolandırıcı vardı. Sitede fakirim diye baya kişiyi tokatlamıştı. Onun mağdurları da gelip anlatsa keşke
Ha onu hatirlamiyorum ama ordada buyuk kavgalar olmustu..ya kiskanclik yapiyor ya biri digerinin hayatinaGenelde hamile ve anneler grubunda oluyor onlar