Ahlaklı görünüp ne yaptığını bilmeyen kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acaba hala buralarda mı o üye?

Geçmiş yıllarda yine benzer bir olay yaşanmıştı, karşılıklı konular açılmıştı, çirkinleşmişti olaylar…

İçinizi dökmek istemenizi anlıyorum ama buraya konu açmak bir fayda sağlamayacak.

Keşke yetkililere durumu özelden bildirseydiniz, üyeyle ilgili belki bir şeyler yapılırdı.

Hoş, elinizle tüm kişisel bilgilerinizi veren sizsiniz, yönetim ne yapabilir ki…

Sizler de dikkat edin diye paylasmak istedim.İnsan bazen bazi durumlarda yanlis kisilere de guvenebiliyor. Ya da anlatmak istiyor. Ben kendi kendime derlesiyordum onunla ama hesabimda eski esin baglantisinoldugunj bilmiyordum. Ve bundan aylar sonra ben bosandiktan sonra bana o kadin dedi 1 hafta yazdi bana diye. Once tabi esimi seviyorum neden onu da dolduruyorsun muhabbetinden tabi. Ama cevap vermek istemese insan engeller. Mesaj atmaz cevap vermez. Ama o kendini savundu tabi bana gore utanmadan ve asiri cirkin bir sey yaptigi. Mune uyeligimi kapatmasi icin mesaj attim zaten dikkat etmeniz icin yine de konu acmak istedim
Yok bacım biz kocalarımızı birbirimize anlatmıyoruz Özelimiz bizde kalıyor.

Acaba hala buralarda mı o üye?

Geçmiş yıllarda yine benzer bir olay yaşanmıştı, karşılıklı konular açılmıştı, çirkinleşmişti olaylar…

İçinizi dökmek istemenizi anlıyorum ama buraya konu açmak bir fayda sağlamayacak.

Keşke yetkililere durumu özelden bildirseydiniz, üyeyle ilgili belki bir şeyler yapılırdı.

Hoş, elinizle tüm kişisel bilgilerinizi veren sizsiniz, yönetim ne yapabilir ki…
Yonetimle alakasi yok. Ben bu konuyu ifsa lamak icin yazmadim ayni hataya es kaza kimse dusmesin diye yazdim.

Diyelim ki oyle calcifer. İfsa yapsaydim uye adini yazardim. Ki sen boyle yapmiyorsan iyi. Demek ki konu senlik degil. Ben boyle bir hatayi yapmamalari icin konum okuduysaniz
Songül kim ?

Benim KKdan tanışıp arkadaş olduğum,hatta evimde kizkiza gece geçirdiğimiz kişi de sevgilime 'yengence hediye aldım ama sen daha yakınsın,bulusalim mi bilmemnerede,sana vereyim' falan diye mesajlar atardı. Ama ben normal karşılardim,hatta çocuğa kızardım, "neden bana söylüyorsun sürprizi kaciriyorsun,buluş al hediyemi" diye.
Ne zaman ki ben benim bebeden ayrıldım, bu kızla aynı gün tanıştığımiz (taş gibi) çocuk ona değil bana yürüdü (ki sonra epey güzel bir sevgililik dönemimiz oldu🤪) kız bir anda bana düşman kesildi. Benim ekse mesajlar atmalar falan (eks de sağolsun yediğini s.çtigini benimle paylaşan biri olduğu icin SS alır "ne yaziim?" Diye sorardı)
Neyse derken benim ekse yeni sevgilimden bahsettim, zırt pırt aramasın diye. O da bu kızı aramış bilgi almak için. Kız yalan yanlış hikayeler anlatmis, olmayan şeyleri olmuş gibi göstermiş falan...olaylar o kadar büyümüştü ki benim yeni sevgilime 'benden duymuş olma ama yengenc eski sevgilisiyle hala görüşüyor,koklaşiyor' falan yazmisti (ilginçtir o çocuk da SS alıp bana gönderirdi herşeyi. Erkek stereotipim hep ayni yaa🙈)
Olaylar çok uzun ve çoğunu hafizamdan sildim ama en son anneme telefondan 'yengenc sizi sevmiyor, internete sizi ne kadar sevmediğini yazıyor' falan demişti...

Böyle yani... O yüzden sizin konu bana hiç yabancı gelmedi.
Bir de benim kiz KKda hep çok yalnızım,niye arkadaşım yok muhabbeti yapan biriydi. O yüzden kim yalnızım konusu açsa hala aklıma o geliyor😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X