Ahlaklı görünüp ne yaptığını bilmeyen kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuda çok fazla alay ve şaşkınlik olmuş
Ben kk'da iki kişiye numaramı verdim mesela.
İkisini de çok severim.
İzmir'e gittiğimde bibiye yazmayı düşünüyorum geldim diye.
Buradaki arkadaşlıklarim reele göre daha iyi nedense.
Ha çok fazla özel hayatimi anlatmam, hele reelde hiç anlatmam.
Konudaki kadın da güvenmek istemiş ve haliyle sonucu kötü olmuş.
Üzüldüm adına gerçekten.
İnsan kötü bir durumdayken onu anlayacak bir insana ihtiyaç duyuyor.
ben amerikadan milananin o zaman oldugu ulkeye bilet almistim da covid cikti :KK70: millet bir de buradan arkadasliga sasiriyor ahajahj valla benim babam ve nisanlim milana ve nooptionu biliyor, arada bir akillarina gelip soruyorlar bile nasillar diye 😂 insanlar birbirlerine karsilikli guvenebilirler yani bu devirde sosyal medyadan arkadas olmaya sasirmamak lazim.

ben amerikadan milananin o zaman oldugu ulkeye bilet almistim da covid cikti :KK70: millet bir de buradan arkadasliga sasiriyor ahajahj valla benim babam ve nisanlim milana ve nooptionu biliyor, arada bir akillarina gelip soruyorlar bile nasillar diye 😂 insanlar birbirlerine karsilikli guvenebilirler yani bu devirde sosyal medyadan arkadas olmaya sasirmamak lazim.
Herkes sosyal medyada artık, “ordaki it kopuk” diyorlar ama onlar bizzat biziz. Petlerin sosyal medya hesabı var yahu. Her ama her insan burda yani. Sokakta kim varsa sosyal medyada artık. Tek fark o sokak fiziksel bir sokak değil

benim bir kaç kişide telefonum var gerçek adımı nerede oturduğumu biliyorlar ne zararı olacak ki?okul grubunda her türden velinin olduğu yere vermiyormuyuz telefonumuzu sanki.onlar ne kadar güvenilirse burdakiler deo kadar güvenilir.mesela ben senin gerçekte kim olduğunu bilen üyelerdenim.ne zararım oldu bunca yıl sana?reel de de sanal da da zaten kendimize uygun arkadaşlar seçiyoruz.

Keşke öğrencilerim anlayacak yaşta olsaydı . Bu konuyu okutsaydım .
Güvenli internet kullanımı nedir ? Sorusuna en güzel cevap olmuş .

İkisini de çok severim.
Üzüldüm adına gerçekten.
seninle bibiyle başka kızlarla bir grubumuz var 1 yıldan fazladır.herşeyi paylaştık iyi kötü.cebimizdeki paraya dek yazdık.ne zararı oldu?kim kimi kullandı?hiç kimse.aksine faydalı şeyler öğrendik birbirimizden.tanınsak ne olacak ayrıca onu anlamıyorum.buraya yalan şeyler yazmadıktan sonra neyi saklayacağım ki?profiline kendi resmini koyacak kadar cesur üyeler bile var aramızda.onların bile başına hiç bir şey gelmedi.önemli olan duruş ve arkadaşları doğru seçmek

İkisini de çok severim.
Üzüldüm adına gerçekten.
Benimde buradan gorustugum, hatta 6 sene once hamilelik gruplarinda tanistigim numarasini aldigim insanlar var.
Halada gorusuruz bir zararlarinida gormedim.
Dediginiz gibi bazen akrabalarimdan bile daha yakin oldular yeri geldiginde.
Herseyi konusup tartisabildik hicde pisman degilim saolsunlar pisman etmediler, umarim bende onlari pisman etmemisimdir.
Buradan birileriyle tanismis olmayi neden bu kadar tuhafsadilar anlamadim 😐

ben hiç songül adında bir üyeyle arkadaş olmadım.sorun yok :KK45:
Herkes takipçi listesine baksın, Songül yoklaması alıyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣 Kocalarınızı saklayınız.
1334D920-A64A-4674-BA19-B92CAEA6839F.jpeg

ben amerikadan milananin o zaman oldugu ulkeye bilet almistim da covid cikti :KK70:
Kıyamam yaaa Milana22 Milana22 'nin kısmeti sanirim. Benim de biletim korona başlangıcına denk gelip iptal olmuştu:cry:
milena var, komşu ülkesine biletim vardı, 'benim ülkem de çok güzel,gel kahvemi ic' dedi diye hesapta yokken o ülkeyi de gezi planıma almıştım (sonra korona diye bir şey çıkmıştı,gidememistim)

benim bir kaç kişide telefonum var gerçek adımı nerede oturduğumu biliyorlar ne zararı olacak ki?okul grubunda her türden velinin olduğu yere vermiyormuyuz telefonumuzu sanki.onlar ne kadar güvenilirse burdakiler deo kadar güvenilir.mesela ben senin gerçekte kim olduğunu bilen üyelerdenim.ne zararım oldu bunca yıl sana?reel de de sanal da da zaten kendimize uygun arkadaşlar seçiyoruz.
10 sene önce burdan tanıştığım bir arkadaşla önce face, sonra whatsap sayesinde çok ama çok samimi oldum. İstanbul da yaşıyordu o dönem, davet etti, kalktım yanımda 2 yaşındaki kızımla uçakla yanına gittim. Şimdi yurt dışında yaşıyor, görüşemiyoruz. Kendisi hayatımdaki en kıymetli insanlardan biridir. Ha bu anlattığımı şu an yapmam, gerçekten o zamanlar böyle herkes delirmemişti😂

seninle bibiyle başka kızlarla bir grubumuz var 1 yıldan fazladır.herşeyi paylaştık iyi kötü.cebimizdeki paraya dek yazdık.ne zararı oldu?kim kimi kullandı?hiç kimse.aksine faydalı şeyler öğrendik birbirimizden.tanınsak ne olacak ayrıca onu anlamıyorum.buraya yalan şeyler yazmadıktan sonra neyi saklayacağım ki?profiline kendi resmini koyacak kadar cesur üyeler bile var aramızda.onların bile başına hiç bir şey gelmedi.önemli olan duruş ve arkadaşları doğru seçmek
Ben hepinizi seviyorum reelde imkanımız olsa görüşürüm de.
Hepimiz İstanbul'da olsaydık çoktan görüşmüştük.

ufakken , milattan önce senelerinde buraya üyelik açtığımda büyük bii buluşma yapma hayalim vardı hep . güya KK da ki kadınlardan biii sürü kişinin geleceğı bı organizasyon olacaktı bir gün. ya da bunu ben uydurmuşum bılmıyorum😂❤️
şimdi konuya şurda ki songül’ün gelmesi bile bi umutsuz bekleyiş🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X