- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.724
Yok sana güvenmiyorumYok mu bana güvenecek? Sır çıkmaz benden, valla bakın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sana güvenmiyorumYok mu bana güvenecek? Sır çıkmaz benden, valla bakın.
Aaa niye ki? Kocam yok diye mi? Kocam yok benim arkadaşlar, evet.Yok sana güvenmiyorum
Birinciyi mi ikinciyi mi çekiştiren :/ : )Kocalarımızı çekiştirelim. Fotolarını da atalım ama
Seni çarmığa gerdikBen en son 2017’de Bibibella ların gruba girmiştim ama üyeleri net hatırlamıyorum bir bibi kalmış aklımda nedense sonra cinslik edip çıktıydım gruptan. Arkamdan çok sövmemişlerdir inş
hikaye doğru arkadaşlar songülü buldum
Seni çarmığa gerdik
geldim geldim. kendisiyle iletisime gectigimiz numaraya hala arada bir mesaj atip bir seyler yaziyor. bebek bezi virt zirt. babamdan hayatimda yedigim en buyuk fircanin sebebi ya herhaldeherkes mağduriyetlerini anlatmaya başladı. Uzun zamandır en ilgimi çeken başlık oldu bir tane dolandırıcı vardı. Sitede fakirim diye baya kişiyi tokatlamıştı. Onun mağdurları da gelip anlatsa keşke
Kondom yolla bencegeldim geldim. kendisiyle iletisime gectigimiz numaraya hala arada bir mesaj atip bir seyler yaziyor. bebek bezi virt zirt. babamdan hayatimda yedigim en buyuk fircanin sebebi ya herhalde
Sadece kuru ekmeğim var diyen mi?herkes mağduriyetlerini anlatmaya başladı. Uzun zamandır en ilgimi çeken başlık oldu bir tane dolandırıcı vardı. Sitede fakirim diye baya kişiyi tokatlamıştı. Onun mağdurları da gelip anlatsa keşke
İzmir'e geldiğimde bulacam seni oglimmmmmArkadaşlar niye şaşirıyorsunuz kk dan gayette çok yakın arkadaşlarım olabiliyor illa yüz yüzeye mi gerek var ha karşıda ki değişik çıkmış o başka hem bu zamanda yüzyüzeye ihtiyaç yok telefonlar gayet hallediyor bu işi