Ahlaklı görünüp ne yaptığını bilmeyen kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hikaye doğru arkadaşlar songülü buldum

Eklentiler

• D7AF24EF-0057-46A8-9A04-340188346571.jpeg
    D7AF24EF-0057-46A8-9A04-340188346571.jpeg
    78,7 KB · Görüntüleme: 43
Buradan tanışmak niye ayıplanmış ki? Yani reelde tanıyıp arkadaş olduğumuz kişilerle ilgili de hayal kırıklıklarımız veya ilişkiyi bitirdiğimiz durumlar olmuyor mu? KK'dan değil ama twitterdan tanışıp arkadaş olduğum kişiler var. Buradan da kendime yakın bulmaya başladığım hesaplar oluştu. Ha birini iyice tanımadan çok özelimi anlatmam zaten ama yakınlaşıp yakınlaşmayacağına zamanla karar veriyorsun zaten.
Kadın da ahlaksızlık ne yapmış tam anlayamadım yani anlatılan özel şeyleri mi kocaya ispiyonlamış? Konuşup reddetmiş ben bir şey atlamadıysam?

herkes mağduriyetlerini anlatmaya başladı. Uzun zamandır en ilgimi çeken başlık oldu :KK70: bir tane dolandırıcı vardı. Sitede fakirim diye baya kişiyi tokatlamıştı. Onun mağdurları da gelip anlatsa keşke 🥲
geldim geldim. kendisiyle iletisime gectigimiz numaraya hala arada bir mesaj atip bir seyler yaziyor. bebek bezi virt zirt. babamdan hayatimda yedigim en buyuk fircanin sebebi ya herhalde :KK70:

Ha reelde kazık yemişsin, ha sanalda. Güvenip içini döktükten sonra, karşı tarafın insanlığına, kalitesine kalmış, aynı şey.. Hatta İnsan, sanal daki kişiye daha rahat içini döküyor. O yüzden Reele taşımadan önce 2kere düşünmek lazim

Bende 2 sene önce bi üyeyle tanıştım. Evliligimizdeki yaşadığımız sorunlar ve son aynıydı. o bu sonu benden 1 yil önce yaşadı, banada çok yol gösterdi. O süreçte beni öyle güzel, mantıkli ve samimi teselli etti ki. Forumda aktif olmadığı halde msjlarima cvp yazmak için hergun girdi. Görmeden çok sevmiştim. GirlOfShine GirlOfShine
gibi bı nicki vardı. Benim olaylar ve msjlasmamiz duruldu. Bı ara tekrar yazdım ki bi baktim Hesabına 1yildir girmemis. Belki görürsün diye yazmak istedim:)

Son düzenleme:
Kocaniza cevap yazmasinin sebebi gercekten sizi aldatmak isteyip istemedigini kanitlamak da olabilir. Bunu sizin arkanizdan yapmasi yanlis ama cok merakli bir tip sanirim, nereye gidecek bu dialog diye test etmek istemis. kocanizi reddetmis sonucta demek ki oyle kotu ve ahlaksiz bir niyeti yokmus. Bir dinleseydiniz kadini belli ki size yardimci olmak icin anlatacagi bir sey vardi.

Konuda çok fazla alay ve şaşkınlik olmuş
Ben kk'da iki kişiye numaramı verdim mesela.
İkisini de çok severim.
İzmir'e gittiğimde bibiye yazmayı düşünüyorum geldim diye.
Buradaki arkadaşlıklarim reele göre daha iyi nedense.
Ha çok fazla özel hayatimi anlatmam, hele reelde hiç anlatmam.
Konudaki kadın da güvenmek istemiş ve haliyle sonucu kötü olmuş.
Üzüldüm adına gerçekten.
İnsan kötü bir durumdayken onu anlayacak bir insana ihtiyaç duyuyor.

Arkadaşlar niye şaşirıyorsunuz kk dan gayette çok yakın arkadaşlarım olabiliyor illa yüz yüzeye mi gerek var ha karşıda ki değişik çıkmış o başka hem bu zamanda yüzyüzeye ihtiyaç yok telefonlar gayet hallediyor bu işi
İzmir'e geldiğimde bulacam seni oglimmmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X