- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.324
- 158
Evlenen var fakat hâlâ ülkemizde bu konuya tepkili yaklaşıldığı için riskli bir durum aynı zamanda. Sizin gibi düşündüğünden emin olduğunuz, güvendiğiniz birini bulmalısınız, şimdi en modern görünen erkekler bile bu konuda eleştirel olabiliyor, günün birinde koz olarak kullanabilir bunu. Böyle biri olmamalı, dikkatli olmak lazım.
Helal ya da harama siz mi karar veriyorsunuz , dini kitaptaki evliliğin tanımını biliyormusunuz hiç anlayarak okudunuzmu?ya da insanları ayıplamanın ve kınamanın hatta ohh olsun demenin de günah olduğunu biliyormusunuz?Helalinle yapmak varken harama kaçarsan sonu böyle olur malesef
ahlak dersi istememiş konu sahibi
siz beterini yapıp, din dersi vermişsiniz
size ne milletin dininden? kız belki Müslüman degil
asil size ne.benim ahlak dersimden???
hayir neye dayanarak konu sahibine verdigim tavsiyeye karisiyorsunuz. su hayatta iki seyi sevmem , biri MAYDANOZU biri dusunmeden konusanlari.....
Amaç belli. Başlıkta ahlak dersi verecekler yazmasın diyor ama istediği ahlak dersi aslında. Baktı kimse yargılamadı o da kendini yargılatmak için uğraşıyor.Merak ettim de saglik sorunuyla evlenmeyi nasil bagdastirdiniz??
Benim kimseyi kınadığım yok asla kınamam haddime degil sadece kısa ve öz anlatmak istedim hayat seninHelal ya da harama siz mi karar veriyorsunuz , dini kitaptaki evliliğin tanımını biliyormusunuz hiç anlayarak okudunuzmu?ya da insanları ayıplamanın ve kınamanın hatta ohh olsun demenin de günah olduğunu biliyormusunuz?
hahahah mantığa gel ya. Helaliyle yapanlarda hiç problem yokmuş gibi konuşuyosunuz.Helalinle yapmak varken harama kaçarsan sonu böyle olur malesef
Ayrıca direkt uyarı olarak başlıkta blirtildiği halde bir takım hağğyat dersleri vermekte sizin hoşunuza gidiyor sanırım.ok kib bye
Ayrıca direkt uyarı olarak başlıkta blirtildiği halde bir takım hağğyat dersleri vermekte sizin hoşunuza gidiyor sanırım.ok kib bye
Ben Arkadaşı uyarmak adına konuştum mantıklı ya da mantıksızhahahah mantığa gel ya. Helaliyle yapanlarda hiç problem yokmuş gibi konuşuyosunuz.
Ben Arkadaşı uyarmak adına konuştum mantıklı ya da mantıksız
ben ne diyorum, sen ne diyorsun...
maydanoz, kekik bilmem ne
verdiğin cevaba bak
haddinizi bileceksiniz, herkesin dini kendine
burda dini yorum yapmak yasak
kendimi tutamıyorum diyorsan , gelmeyeceksin
valla haddimi haddinden fazla biliyorum hatta size de bildirebilirim. istedigim konuya istesigim gibi cvp verebilirim. asagida alintilama butonu bu sebepten duruyor. bilginize.
BoşverrrNeyden uyarmış oldun şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?