• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ahlak dersi vermeye kalkacaklar lutfen yazmasin

Benim ne demek istemediğimi anlamadan mantıksızca bir suçlamada bulunduğunuzun farkında mısınız ? Kadın hem normal bir ilişki yaşadıgını yazmış aylar öncesinden sonra her ne hikmetse aylar sonra ilişkisinde anormallik yaşadıgını ve bunu ilk beraberliğinin başından beri yaşadıgını yazarak kendiyle çelişkiye düşmüş ve ben bunu anlatmaya çalıştım.Yoksa bana ne kim kiminle kaç defa beraber olmuş veya olmamış çokta tın:-)

yaşadıgı ilişki normal, bitmeyen kanama anormal zaten.
bu durumda da gosterilecek tek adres jinekolog.

eski konularını okudugum için çıkarımlarınıza hak verdim ancak sayı üzerinden yorum yapılmasının da yanlıs oldugunu belirttim.
dolayısıyla sizin sundugunuz çelişkilerde anlam kayması olmamasının tek koşulu alıntı yapılması.
size göre rakamlarla ilgili bu tutum mantıklı olabilir, dert olarak bizimle paylasmadıgınız sürece yorum yapmamayı tercih ederim.

Konu basligini ve diger konularini göz önünde bulundurarak, eminim ki bilerek bir kisim insanlari provoke etmeye calisiyorsunuz. Ama ahlak konusuna girmeyecegim.. tek demek istedigim: Madem herseye akliniz eriyor, neden bir doktora gitmeye düsünmüyorsunuz? Burda kim nasil yardimci olabilirki..?

rahimağzında yara olabilir veya içeride bir kist acil dr geçmiş olsun

Bu konu sahibi ortalığı bilerek karıştırıyor. Kimse birşey demezken iki mesaj yazdı sonra ortalık karıştı. Aklı herşeye eren fakat 3 yıldır doktora gitmek yerine ahkam keserek burada soru soruyor. ! Hamileliyim sorusu kadar abes bir soru buda.

Ayrıca bu durum ahlaksızca demek kadar , ahlakla alakası yok" namus bacak" kelimelerinin usanmadan tüketilmesi de bir ahlak dersidir. Sadece farklı pencerelerden bakılıyor hepsi bu.

Bu konularla meşhur konu sahibi her iki ahlak dersine de kızıyor olmanız gerek !

Merhaba kizlarr, simdi birsey sorucam size belki sizinde basiniza gelmistir. Bi yorum bekliyorum sizden. Esiniz veya sevgiliniz size olan ilgisini azalttigini fark edince ne yapiyorsunuz. Ben ilgisizligi hic sevmeyen biriyim ve su siralar sevgilim benimle hic ilgilenmiyor. Cok uzuluyorum seviyor biliyorum ama ilgisizlik cok kotu bisiyyyy
böyle bir adam icin konu actiktan sonra böyle bi durum pes dedirtici ...

Doktora gitmeyi akıl erdiremeyen bir beyin. Ilıskıde ilk zamanalar kanama normal fakat bu kadar olmasi garibine gidiyorsa gideceksin bir doktora görüneceksin. Bu kadar basit arkadaş. Başlığa istinaden ahlak dersi vermek ne demek be!! Sen sorununu yaz geç. Allah Allah.

Bence şey bile isyan etmiş bu duruma, her seferinde kan aglıyor:KK53: bu bir işaret olmalı.yapmaaaa yapmaaa diyor:KK31:

Vajinal yara vardir belki. Doktora gitmen sart her halukarda ciddi de olsa olmasa da kurtulmalisin cunku seks kalitenizi dusurmus belli ki...

Back
X