- 14 Nisan 2015
- 1.064
- 2.259
- 133
dedi ve olaylar geliştiAyrıca her ne kadar belirtsen de ahlak bekçileri gelicektir hazırlıklı ol :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dedi ve olaylar geliştiAyrıca her ne kadar belirtsen de ahlak bekçileri gelicektir hazırlıklı ol :)
Benim ne demek istemediğimi anlamadan mantıksızca bir suçlamada bulunduğunuzun farkında mısınız ? Kadın hem normal bir ilişki yaşadıgını yazmış aylar öncesinden sonra her ne hikmetse aylar sonra ilişkisinde anormallik yaşadıgını ve bunu ilk beraberliğinin başından beri yaşadıgını yazarak kendiyle çelişkiye düşmüş ve ben bunu anlatmaya çalıştım.Yoksa bana ne kim kiminle kaç defa beraber olmuş veya olmamış çokta tın
böyle bir adam icin konu actiktan sonra böyle bi durum pes dedirtici ...Merhaba kizlarr, simdi birsey sorucam size belki sizinde basiniza gelmistir. Bi yorum bekliyorum sizden. Esiniz veya sevgiliniz size olan ilgisini azalttigini fark edince ne yapiyorsunuz. Ben ilgisizligi hic sevmeyen biriyim ve su siralar sevgilim benimle hic ilgilenmiyor. Cok uzuluyorum seviyor biliyorum ama ilgisizlik cok kotu bisiyyyy