OhhVar tabii ki.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ahlak dersi vermeye kalkacaklar lutfen yazmasin
- Konu Sahibi ponckkk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Kasım 2014
- 1.167
- 1.609
- 158
Kız iyiki ahlak dersi verecekler yazmasın demiş.bide yazmasaydı ne olurdu acaba...herkesin dini imanı kendine kimse helalı haramı burdan öğrenecek değil...böyle konuları görünce tutamıyosunuz kendinizi sanırım.. konu sahibi doktora gitmelisin rahim duvarıyla alakalı önemli bi problem olabiliryaptiginin kotu veya iyi olduguna biz degil yukardan gelen kurallar belirliyor. hersey kuralina uygun zamaninda olunca guzeldir. bu msj ve basliktan anlasiliyor ki sizde pek rahat degilsiniz bu durumdan
. ahlak dersi degil hayat dersi olarak yaziyorum. diger bi konuda yazdigim gibi
HELAL DAİRE KEYFE KAFİDİR
HARAMA KACMAYA LUZUM YOKTUR
- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- 14 Nisan 2015
- 1.064
- 2.259
- 133
- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
Ya ben kotu bisy yaptığımı düşünmüyorum 3 yıldır birlikte olduğum sevdigim adamla yapiyorum sonucta zorla degil ve ne biliyim ya duygularımi yazamıyorum kimse yok mu benim gibi olup evleneen
Merak ettim de saglik sorunuyla evlenmeyi nasil bagdastirdiniz??
- 15 Kasım 2014
- 1.167
- 1.609
- 158
- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
ahlak dersi istememiş konu sahibiyaptiginin kotu veya iyi olduguna biz degil yukardan gelen kurallar belirliyor. hersey kuralina uygun zamaninda olunca guzeldir. bu msj ve basliktan anlasiliyor ki sizde pek rahat degilsiniz bu durumdan
siz beterini yapıp, din dersi vermişsiniz
size ne milletin dininden? kız belki Müslüman değil
- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
Kız iyiki ahlak dersi verecekler yazmasın demiş.bide yazmasaydı ne olurdu acaba...herkesin dini imanı kendine kimse helalı haramı burdan öğrenecek değil...böyle konuları görünce tutamıyosunuz kendinizi sanırım.. konu sahibi doktora gitmelisin rahim duvarıyla alakalı önemli bi problem olabilir
ben konu sahibini alintiladim. sizi baglamaz. dis kapiya mandallik durumu hosunuza gidiyor galiba.
- 15 Kasım 2014
- 1.167
- 1.609
- 158
Evet gidiyorben konu sahibini alintiladim. sizi baglamaz. dis kapiya mandallik durumu hosunuza gidiyor galiba.
- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- 248
Ya ben kotu bisy yaptığımı düşünmüyorum 3 yıldır birlikte olduğum sevdigim adamla yapiyorum sonucta zorla degil ve ne biliyim ya duygularımi yazamıyorum kimse yok mu benim gibi olup evleneen
Var, duymuştum küçük bi operasyonla kurtulmuştu sorundan, devamlı kendini yenileme gibi mi ne bi anomali vardı zarda. Neyse ki ciddi bir şey değilmiş.
- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
- 133
Ahlaklı nasıl olunur yada bir insana ''Ahlaksız '' dememiz için ne yapmış olması lazım acaba?!..Yok canım estagfurlah niye Sen ahlaksizmisin da ders verelim biz
Konu sahibine cevap yazmak istemedim sonuçta herkesin ahlaksızlığı ve ahlaklığı kendinedir ama bu yorumu okuyunca şok oldum doğrusu. Biz ülke olarak hangi ara bu kadar ''ilerici''!.. olduk
- 2 Ocak 2015
- 1.257
- 1.138
- 128
- 28
- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
- 108
dini yorumlar ve konular yasak böyle devam ederse konu zaten kapanacaktırben konu sahibini alintiladim. sizi baglamaz. dis kapiya mandallik durumu hosunuza gidiyor galiba.
- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- 168
Siz şu mesajı yazdığınızda kimse size evlilik dışı ilişkiye girmenizle ilgili bir eleştiride bulunmamıştı ki. Resmen okları üstünüze çekip tartışma ortamı yaratıyorsunuz.Ya ben kotu bisy yaptığımı düşünmüyorum 3 yıldır birlikte olduğum sevdigim adamla yapiyorum sonucta zorla degil ve ne biliyim ya duygularımi yazamıyorum kimse yok mu benim gibi olup evleneen
- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.447
- 198
yaptiginin kotu veya iyi olduguna biz degil yukardan gelen kurallar belirliyor. hersey kuralina uygun zamaninda olunca guzeldir. bu msj ve basliktan anlasiliyor ki sizde pek rahat degilsiniz bu durumdan
Tabi sen müslümansın ya herkes müslüman herkes sen ile aynı düşünceyr sahip olmalı
Yahu dini inancı var mı yok mu hangi dinden yada düşünce biçiminden haberin dahi yok din dersi vermişsin. İnsanları artık rahat bırakın size ne bundan ?
Konu belli dinen ne olacak halim mi deniliyor ve siz şimdi ekstra sevap mı kazandınız bu puanlar cen.net hesabınızdamı birikiyor ???
- 15 Kasım 2014
- 1.167
- 1.609
- 158
Ayrıca direkt uyarı olarak başlıkta blirtildiği halde bir takım hağğyat dersleri vermekte sizin hoşunuza gidiyor sanırım.ok kib byeben konu sahibini alintiladim. sizi baglamaz. dis kapiya mandallik durumu hosunuza gidiyor galiba.