• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ahlak dersi vermeye kalkacaklar lutfen yazmasin

yaptiginin kotu veya iyi olduguna biz degil yukardan gelen kurallar belirliyor. hersey kuralina uygun zamaninda olunca guzeldir. bu msj ve basliktan anlasiliyor ki sizde pek rahat degilsiniz bu durumdan
. ahlak dersi degil hayat dersi olarak yaziyorum. diger bi konuda yazdigim gibi
HELAL DAİRE KEYFE KAFİDİR
HARAMA KACMAYA LUZUM YOKTUR
Kız iyiki ahlak dersi verecekler yazmasın demiş.bide yazmasaydı ne olurdu acaba...herkesin dini imanı kendine kimse helalı haramı burdan öğrenecek değil...böyle konuları görünce tutamıyosunuz kendinizi sanırım.. konu sahibi doktora gitmelisin rahim duvarıyla alakalı önemli bi problem olabilir

En kısa zamanda bir jinekoloğa gitmelisin gerçekten. Bir kitle olabilir, ya da bir infeksiyon olabilir, daha basit bir durum da olabilir. Sağlıklı ve keyifli bir cinsel hayat için ilk cinsel ilişkiden ya da 18 yaşından itibaren yılda bir smear taraması yaptırmalıyız.

Ayrıca her ne kadar belirtsen de ahlak bekçileri gelicektir hazırlıklı ol :)

Ya ben kotu bisy yaptığımı düşünmüyorum 3 yıldır birlikte olduğum sevdigim adamla yapiyorum sonucta zorla degil ve ne biliyim ya duygularımi yazamıyorum kimse yok mu benim gibi olup evleneen

Merak ettim de saglik sorunuyla evlenmeyi nasil bagdastirdiniz??:confused:

Ben bu tarz konulara rahat bakıyorum ve cinselliği tabu haline getirmiş birini sevemiyceğime evlenmiyceğime eminim.yani insanlar hayatlarına kendilerine kafa olarak uygun insanları alıyolar zaten.uzun lafın kısası hepimiz kendi hayatlarımızla ilgilenelim

yaptiginin kotu veya iyi olduguna biz degil yukardan gelen kurallar belirliyor. hersey kuralina uygun zamaninda olunca guzeldir. bu msj ve basliktan anlasiliyor ki sizde pek rahat degilsiniz bu durumdan
ahlak dersi istememiş konu sahibi
siz beterini yapıp, din dersi vermişsiniz
size ne milletin dininden? kız belki Müslüman değil

Kız iyiki ahlak dersi verecekler yazmasın demiş.bide yazmasaydı ne olurdu acaba...herkesin dini imanı kendine kimse helalı haramı burdan öğrenecek değil...böyle konuları görünce tutamıyosunuz kendinizi sanırım.. konu sahibi doktora gitmelisin rahim duvarıyla alakalı önemli bi problem olabilir

ben konu sahibini alintiladim. sizi baglamaz. dis kapiya mandallik durumu hosunuza gidiyor galiba.

Ya ben kotu bisy yaptığımı düşünmüyorum 3 yıldır birlikte olduğum sevdigim adamla yapiyorum sonucta zorla degil ve ne biliyim ya duygularımi yazamıyorum kimse yok mu benim gibi olup evleneen

Var, duymuştum küçük bi operasyonla kurtulmuştu sorundan, devamlı kendini yenileme gibi mi ne bi anomali vardı zarda. Neyse ki ciddi bir şey değilmiş.

Yok canım estagfurlah niye Sen ahlaksizmisin da ders verelim bizo_O
Ahlaklı nasıl olunur yada bir insana ''Ahlaksız '' dememiz için ne yapmış olması lazım acaba?!..
Konu sahibine cevap yazmak istemedim sonuçta herkesin ahlaksızlığı ve ahlaklığı kendinedir ama bu yorumu okuyunca şok oldum doğrusu. Biz ülke olarak hangi ara bu kadar ''ilerici''!.. olduk :KK57:

Siz şu mesajı yazdığınızda kimse size evlilik dışı ilişkiye girmenizle ilgili bir eleştiride bulunmamıştı ki. Resmen okları üstünüze çekip tartışma ortamı yaratıyorsunuz.

Ben seni hatırladım. O konunu da bu tarz bi başlıkla açmışsın. Yazmışım o konuya. Şu an burada yazanların bir kısmı da seni o konuda yargılamıştı. 2 yıldır böyle bir olayı yaşamak değil anormal olan, böyle bir soruyu foruma sormak. Bilinçlensen diyorum birazcık artık.

Tabi sen müslümansın ya herkes müslüman herkes sen ile aynı düşünceyr sahip olmalı

Yahu dini inancı var mı yok mu hangi dinden yada düşünce biçiminden haberin dahi yok din dersi vermişsin. İnsanları artık rahat bırakın size ne bundan ?

Konu belli dinen ne olacak halim mi deniliyor ve siz şimdi ekstra sevap mı kazandınız bu puanlar cen.net hesabınızdamı birikiyor ???

Helalinle yapmak varken harama kaçarsan sonu böyle olur malesef

Back
X