• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ahlak dersi vermeye kalkacaklar lutfen yazmasin

ben ne diyorum, sen ne diyorsun...
maydanoz, kekik bilmem ne
verdiğin cevaba bak
haddinizi bileceksiniz, herkesin dini kendine
burda dini yorum yapmak yasak
kendimi tutamıyorum diyorsan , gelmeyeceksin buraya

haddimi haddinden fazla biliyorum hatta size de bildirebilirim. istedigim konuya yorum yaparim alintilarim...asagidaki alintilama butonu bu.sebepten mevcut. bilginize.

Konu sahibi resmen insanlarla dalga geçiyor.Bu konuda erkek arkadaşıyla 4 veya 5 defa ilişkiye girdiğini söylerken bir başka konuda ise 2 veya 3 güne bir ilişkiye girdiğini anlatmış.Merak ettim acaba hangisi doğru?! http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ayacak-olanlar-yoruum-yapmasin-lutfen.771311/
Her açtıgı konu ise cinsellikle ilğili her ne hikmetse:KK51:

yazmayayım diyorum ama...
dikkat cektiginiz nokta dogru, hem de verilen bilgilerde tutarsızlık var.

ancak sayısı neden bizi alakadar ediyor?
her konusunda 100 kere dese, demek ki uyenin sorunu ciddiymis, saglıgı onemli mi diyecegiz yoksa konuda yoruma acık olmadıgı halde yine onun özel hayatını mı yargılayacagız?
konu sahibinin sorunu, kanaması olmaması gerektigi halde uzun suredir bunu yaşıyor olması.
saglık acısından bir problem var belli ki.
verilecek tek tavsiye de jinekologa gitmesi gerektigi.

konusahibi,
bir sorun oldugunun farkındasınız.
ahlak dersini bir kenara bırakalım, ihtiyacınız olmadıgını dusunuyorsanız zaten böyle cumleler kurmanıza da gerek yok, gelen yorumlara da gerekli cevabı verirsiniz ya da gormezden gelirsiniz.
fakat sizin mantık dersine ihtiyacınız oldugunu düşünüyorum.
uzun suredir kanamanız oluyorken nasıl olur da hala doktora gitmemiş olursunuz?

Helal olunca jinekolojik rahatsızlıklar yaşanmıyo mu? Jinekolog kapısındaki kadınlar hep harammış demek. Bilemedim.
hahahha hic gulesim yoktu sayiyla mi geliyorsunuz bana Allah askina ya siz avrupayi da gecmissiniz ne bu rahatlik kendinize gelin kizlar evlenmeden erkekle yatmak normal mi geliyor sizlere ZINA degil mi helal mi ki yaptiginiz ben Allah in bir kuluyum sadece uyarmak istedim dogru yola gitsin diyee sizin gibilere de bravo mideniz ne kadar da genis aileniz cok guzel yetistirmis sizin gibileri

Selam herkese iyi akşamlar. Ben birsey soracağım erkek arkadaşmla her iliskiye girdiğimde yeniymis gibi kan geliyo. Bunun bi nedeni olabilirmi . Herkese teşekkürler simdiden
siz de hep o bölgenizde problem yaşıyorsunuz daha önceki açtığınız konunuz da da o bölgeniz de kaşıntı vardı değil mi talihsizlik işte :KK42: geldi mi üst üste gelir yazık.

hahahha hic gulesim yoktu sayiyla mi geliyorsunuz bana Allah askina ya siz avrupayi da gecmissiniz ne bu rahatlik kendinize gelin kizlar evlenmeden erkekle yatmak normal mi geliyor sizlere ZINA degil mi helal mi ki yaptiginiz ben Allah in bir kuluyum sadece uyarmak istedim dogru yola gitsin diyee sizin gibilere de bravo mideniz ne kadar da genis aileniz cok guzel yetistirmis sizin gibileri

Ailem sizin gibiydi de çok şükür böyle yetiştirebildim kendimi. Yatmadan evlenmek size normal mi geliyor peki?

Birbirimizi rencide etmeden yaşayabiliriz dimi. Mideniz geniş diye hakaret ettiniz. Herkes kendi dığrularından yanlışlarından sorumludur. Zina nedir bilmem dininize inanmıyorum.

Sizi kibledim. İyi geceler.

Konu sahibi resmen kendinle celisiyorsun. Attigin baslikla yazdigin mesajlar taban tabana zit. Hem ahlak dersi istemiyorum diyorsun, hem de "hata mi yapiyorum, seytana uyduk" diyerek, ustune bir de "benim gibi evlilik oncesi iliski yasayip evlenen var mi?" diye soru yoneltiyorsun. bu durumda herkes gorus bildiriyor dogal olarak. Insanlari resmen tartismaya zorluyorsun...

yok arkadasim ...konu sahibi elestirmeden fikrimi yazmaya durdum konu patladi resmen. pusuda mi bekliyorlarmis anlayamadim. konu sahibi de kendi ile celisiyor zaten... ders vermesin kimse diyr sonra da yanlis mi yapiyorum diye soruyor. gece gece kafasi. mi iyi anlamadim

Tarafımdab k.i.b lendin saygısız insanların ne yaşafığından neye inandığından sana ne ki bir de ailelerine kadar dil uzatıyorsun !?

Tabi sen müslümansın ya herkes müslüman herkes sen ile aynı düşünceyr sahip olmalı

Yahu dini inancı var mı yok mu hangi dinden yada düşünce biçiminden haberin dahi yok din dersi vermişsin. İnsanları artık rahat bırakın size ne bundan ?

Konu belli dinen ne olacak halim mi deniliyor ve siz şimdi ekstra sevap mı kazandınız bu puanlar cen.net hesabınızdamı birikiyor ???

ne basit bi bakis acisi bu boyle... konu sahibinin tezat yorumlarina ve pismanliktan hallice yakinmalarina binaen yazdigim fikrimin sizi neden bu kadar rahatsiz etti ¿ varsa bi rahatsizligi kendisi ifade eder zaten. cennet hesabimu bilmem ama sizin bu yorum ile dis kapi mandallar kulubune uyeliginiz baslamis oldu nezlimde. alintilanmamak dilegi ile.

Selam herkese iyi akşamlar. Ben birsey soracağım erkek arkadaşmla her iliskiye girdiğimde yeniymis gibi kan geliyo. Bunun bi nedeni olabilirmi . Herkese teşekkürler simdiden

Ahlak ya da namus bacak aranda değildir canım kardeşim.
Ruhu, düşünceleri ve benliği ahlaklı olacak insanın, o yüzden rahat ol sen.

Diğer arkadaşlara katılıyorum, her kadının zar yapısı farklıdır.
Tam yırtılma olmadığında her sereferinde kanama yaşayan kadınlar olduğu gibi, esnek zara sahip olan kadınlar hiç kanama yaşamazlar.
Ama bana çok normal bir durum gibi gelmedi, bir jinekoloğa görünmeni tavsiye ederim.

Ailem sizin gibiydi de çok şükür böyle yetiştirebildim kendimi. Yatmadan evlenmek size normal mi geliyor peki?

Birbirimizi rencide etmeden yaşayabiliriz dimi. Mideniz geniş diye hakaret ettiniz. Herkes kendi dığrularından yanlışlarından sorumludur. Zina nedir bilmem dininize inanmıyorum.

Sizi kibledim. İyi geceler.
ben de boyle yetistirildim zina nedir bilmiyorsan ogrenebilirsin amacim kimseyi kirmak degil hersey yerinde zamaninda olmasi guzel degil mi??? herkesin dini dogrulari inanclari kendinedir...dinimiz goruslerimiz farkli olabilir saygi duyarim.. iyi geceler

Ben Arkadaşı uyarmak adına konuştum mantıklı ya da mantıksız

mantıksız. Çünkü diyosun ki 'helalinle yapsaydın hiç bir sağlık problemin olmayacaktı, sen haramla yaptın Allahta sana ceza verdi' o kapıya çıkıyo, o cümlen
bu depre için 'açık saçık giyiyolardı oyüzden oldu demekle' aynı bence. uyarı istememiş ki kız, istese bile dersin ki 'Allah katında bu zinaya giriyor' olur biter yani. 'Helalinle yapmadın ondan bu' ne demektir :KK48:

haddimi haddinden fazla biliyorum hatta size de bildirebilirim. istedigim konuya yorum yaparim alintilarim...asagidaki alintilama butonu bu.sebepten mevcut. bilginize.
Haddini bilerek alıntı yaparsın.
Kurallar var. Dini yorum yasak. Sen hala din dersi veriyorsun. Nerde bildiğin had??

ne basit bi bakis acisi bu boyle... konu sahibinin tezat yorumlarina ve pismanliktan hallice yakinmalarina binaen yazdigim fikrimin sizi neden bu kadar rahatsiz etti ¿ varsa bi rahatsizligi kendisi ifade eder zaten. cennet hesabimu bilmem ama sizin bu yorum ile dis kapi mandallar kulubune uyeliginiz baslamis oldu nezlimde. alintilanmamak dilegi ile.

Basit olan aşikar ortada...

Artık dini yorumlara son verebilir miyiz lütfen?

Üyenin ahlakı, ne yaşadığı kimseyi ilgilendirmez ayrıca.

Konu sahibesi içinizi rahatlatmak için bir an önce jinekoloğa gidin lütfen, burdan ne yazarsak yazalım afaki olur.

Oooo ahlak dersimiz verilmiş,konu dine bağlanmış. Sunu bir türlü kabul edemedik herkes in hayatı yaşantısı KENDİNE..
Konu sahibi hemen doktor a görün yara falan vardır. Erken teşhis hayat kurtarır unutma

Konu sahibi resmen insanlarla dalga geçiyor.Bu konuda erkek arkadaşıyla 4 veya 5 defa ilişkiye girdiğini söylerken bir başka konuda ise 2 veya 3 güne bir ilişkiye girdiğini anlatmış.Merak ettim acaba hangisi doğru?! http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ayacak-olanlar-yoruum-yapmasin-lutfen.771311/
Her açtıgı konu ise cinsellikle ilğili her ne hikmetse:KK51:
Bende gördüm bunu daha fazla tepki toplar diye çekinmiş yazmamış olabilir. O konuyu okudumda çok rencide edici seyler söylenmiş.

yazmayayım diyorum ama...
dikkat cektiginiz nokta dogru, hem de verilen bilgilerde tutarsızlık var.

ancak sayısı neden bizi alakadar ediyor?
her konusunda 100 kere dese, demek ki uyenin sorunu ciddiymis, saglıgı onemli mi diyecegiz yoksa konuda yoruma acık olmadıgı halde yine onun özel hayatını mı yargılayacagız?
konu sahibinin sorunu, kanaması olmaması gerektigi halde uzun suredir bunu yaşıyor olması.
saglık acısından bir problem var belli ki.
verilecek tek tavsiye de jinekologa gitmesi gerektigi.
Benim ne demek istemediğimi anlamadan mantıksızca bir suçlamada bulunduğunuzun farkında mısınız ? Kadın hem normal bir ilişki yaşadıgını yazmış aylar öncesinden sonra her ne hikmetse aylar sonra ilişkisinde anormallik yaşadıgını ve bunu ilk beraberliğinin başından beri yaşadıgını yazarak kendiyle çelişkiye düşmüş ve ben bunu anlatmaya çalıştım.Yoksa bana ne kim kiminle kaç defa beraber olmuş veya olmamış çokta tın:-)

Başlığı böyle yazınca gerçekten medeni cevaplar geliyormuş.bunu da gördük ya kk da çok şükür.. ☺

Ben ilk evlendigim sene bunu yaşamış ve doktora gitmiştim. Catım darmis ve kızlık zarı ile fazla bir yırtılma olmuş demişti. Yani o bölge darsa ve zorlanmissa zedelenme oluşuyor yırtık gibi zar haricinde. Çözüm. 2 hafta ilişkiyi yasaklamisti sık olması da iyileşmesini engellermis :KK70:

Back
X